Opublikowano 15 września 20159 l YAKUZA 6 oficjalnie! Gra wyjdzie tylko na PS4, pod koniec 2016. Do Yakuza: Kiwami na PS4 (remake jedynki, premiera w styczniu) dodawane będzie demo "szóstki". Więcej informacji i pewnie zwiastun już na Tokyo Game Show!
Opublikowano 15 września 20159 l A Yakuza 5 będzie dostępna na ps4 bo cholera ps3 sprzedałem w Sierpniu?
Opublikowano 15 września 20159 l A Yakuza 5 będzie dostępna na ps4 bo cholera ps3 sprzedałem w Sierpniu?Sugerując się tym: https://store.playstation.com/#!/en-ca/games/yakuza-5/cid=UP0177-NPUB31658_00-YAKUZA5000000001 to tylko na PS3.
Opublikowano 15 września 20159 l A w japonii na ps4 .... no nic będę pożyczał konsole Nie. Piątka jest tylko na PS3.
Opublikowano 15 września 20159 l Nagoshi z ekipą nie próżnuje. Ciekawe czym tym razem zaskoczą. Fajnie jakby wrócił Akiyama bo lubię tego krętacza. A jeszcze ciekawiej by było,gdyby story skupiło się na Majimie. Przecież ten kolo ma ogromny potencjał na świetnego "hiroła"
Opublikowano 17 września 20159 l Boze jak narazie to Ryu ga Gotoku 1, 2, 3, 4 skonczona musze sie szybko brac za 5 i 0 [emoji33]
Opublikowano 17 września 20159 l TAKESHI KITANO w Yakuza 6! Reżyser i aktor, przed którym każdy powinien klęknąć wystąpi dla Segi. MIAZGA, to mniej więcej taki kaliber, jak Matthew McConaughey w GTA VI.
Opublikowano 18 września 20159 l Ale dowalili do pieca. Kitano+RGG,jeden z moich ulubionych reżyserów w mojej ulubionej serii gierek.Osom. Ciekawe czy będzie grał jakiegoś glinę czy też może członka yakuzy. Edytowane 18 września 20159 l przez Paliodor
Opublikowano 18 września 20159 l Jaram się teraz podwójnie. Teraz Sega ma jeszcze lepszy materiał na promocję tej gry na zachodzie. No come onnnn, dajcie tę grę równo z premierą w Japonii... Chociaż raz, karwa twarz. ;_;
Opublikowano 18 września 20159 l @KasiasRaczej taki kaliber jak Clint Eastwood. Kultowy aktor, jeszcze lepszy reżyser Ja wiążę nadzieje tylko w tym, że nie wychodzi to na Ps3, gdzieś pewnie będą próbowali odrobić sprzedaż (na innych rynkach azjatyckich :v )
Opublikowano 18 września 20159 l Teraz sobie pomyślałem,że byłoby świetnie,gdyby grał takiego glinę jak w Violent Cop. Wprost idealnie by się wpasował w klimaty RGG. Jeszcze jakby dorzucili scenę przesłuchań jak w filmie to byłoby mega: mogliby zrobić z tego QTE XD
Opublikowano 19 września 20159 l Pojawiły się plotki, że oprócz Kamurocho spędzimy też czas w USA. Jeśli plotki są prawdziwe to delikatnie wzrasta możliwość wydania po angielsku...
Opublikowano 28 września 20159 l W tą grę da się grać po japońsku nie znając języka czy lepiej całkowicie sobie darować?
Opublikowano 28 września 20159 l można skorzystać z tej strony http://www.khhsubs.com/index.php Ja tak spróbuję z ISHIN.
Opublikowano 28 września 20159 l Jeśli cała gra ma tak wyglądać, to nie wierzę, że nie spróbują na zachodzie (trzeba zaklinać rzeczywistość, a nóż naprawdę wyjdzie ).
Opublikowano 29 września 20159 l Bardzo fajnie się prezentuje ta mimika twarzy. Ciekawe jakie nowe miejscówki wrzucą do gry bo to,że akcja będzie się dziać tylko w Kamurocho to jakoś wątpię. A te ploty o USA też brzmią ciekawie.
Opublikowano 29 września 20159 l Może oglądali Brother i wpadli na pomysł zakładania filii Yakuzy w USA
Opublikowano 29 września 20159 l Może oglądali Brother i wpadli na pomysł zakładania filii Yakuzy w USA Genialne A Brother czeka w kolejce do obejrzenia. Teraz pewnie wpadnie Hana-Bi albo Boiling Point.