Opublikowano 2 czerwca2 cze Najdziwniejsze jest to, że wybrałem postać by stworzyło na europejskim serwerze a dzisiaj patrze, że stworzyło na amerykańskim.Będę musiał zacząć od nowa, bo czytałem, że na NA mocno laguje jednak jak próbujesz ekipe na dunga zebrać.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Autor Ja chętnie pomogę w crafcie, World Bossami i dungeonami. Gram na EU serwerze w alliance Aldmeri Dominion. Możemy się zgadać jakby co
Opublikowano 2 czerwca2 cze po dzisiejszym update gra wygląda troche bardziej świeżo. Ja gram Orkiem nightbalde w Daggerfall Covenant i mam CP level jakie 260. I gram przez klienta Bethesdy
Opublikowano 2 czerwca2 cze Autor A tak, poprawili wygląd kilku lokacji, usprawnili mapę, ikonki i inne pomniejsze detale. Lagi są baardzo rzadkie. Gra się przyjemnie o ile się nie tryharduje bo to jest irytujące, zwłaszcza oskryptowani bossowie na veteranie. Jakby co to dwie polskie gildie: Husaria i Białe Kruki chętnie przyjmą nowych towarzyszy
Opublikowano 3 czerwca3 cze Pewnie dołączę do was, tylko trochę się rozegram i poznam świat.Główne miasto świata to daggerfall? Bo widze, że tam swoją chatę można dostać?
Opublikowano wtorek o 07:105 dni Autor Ne ma zasadniczo takiego głównego miasta. W Dagerfall Covenant najważniejszy jest Wayrest, to taki hub handlowy, stolica. Dla EP to będzie Mournhold a dla Aldmeri miasto - drzewo zwane Elden RootPoza tym tak, w stolicy każdego regionu są domy lub pokoje do zdobycia lub zakupu Polecam mieć co najmniej jedną chatę na każdy region bo teleport z dowolnego miejsca w świecie gry (poza Cyrodiil) jest do własnego domu ZA DARMO.Aha jakby co to mam dużo receptur crafterskich do oddania więc mogę podrzucić na wolnym. Edytowane wtorek o 07:105 dni przez SebaSan1981
Opublikowano wtorek o 11:125 dni Dzięki za tipy.Te receptury co masz to chyba na wyższe levele? Ale jak coś to możesz mi wysłać. Da się tu itemki wysyłać na pocztę czy trzeba stać obok siebie?
Opublikowano wtorek o 17:445 dni Autor Można przez tradycyjną wymianę face to face albo przez pocztę. Mam wolny dzień jutro więc będę ostro grał w ESO i MHWilds to Ci wyślę z rana bo pamiętam że jesteśmy w znajomych na psn (o ile Młody nie pousuwał bo parę mcy temu siedział trochę na moim koncie grając w gównogierki i zauważyłem że mi kilku starych znajomych poznikało). Recepturki na różnych poziomach są, na różne buffy. Jednych się nauczysz od razu, inne wymagają lepszego levelu w Provisioningu. Do Psijic Ambrosia (boost do expa) też mogę Ci zmontować recepturkę (jest składalna z mniejszych wycinków), one są ogólnie dość drogie ale mam dużo kartek więc Ci jedną dam za free to sobie będziesz krafcił jedzonka do levelowania.
Opublikowano piątek o 18:332 dni Autor @Kaczi w jakim alliance grasz? W razie czego można razem pobiegać jakieś dungeony.
Opublikowano piątek o 19:102 dni 36 minutes ago, SebaSan1981 said:@Kaczi w jakim alliance grasz? W razie czego można razem pobiegać jakieś dungeony.Daggerfall