Posted August 13, 20231 yr Nowa strategia od Team17. Budowanie bazy, brutalne walki, słowiański klimat i wszechogarniający mrok.
August 13, 20231 yr Godzinę temu, Crazy Horse napisał: Nowa strategia od Team17. Budowanie bazy, brutalne walki, słowiański klimat i wszechogarniający mrok. Team17 to tylko wydaje, bo za ten słowiański klimat odpowiadają ludzie z Covenant.dev - warszawskiego studia, składającego się między innymi z byłych pracowników CDPR. Od pierwszych zapowiedzi mam ten tytuł na celowniku i chyba wleci na premierę.
August 13, 20231 yr Tak samo mam na liście życzeń ale na premierę raczej nie wleci. Skończę Baldura to może akurat wleci jakaś promka na ten tytuł. Zapowiada się bardzo dobrze.
August 13, 20231 yr Author Też się biję z myślami i najprawdopodobniej na premkę, lub chwilę po wleci.
August 13, 20231 yr Author Mega klimatyczny trailer z niesamowitym utworem - jest moc. Wersja w pudle 179zeta w marktach. Edited August 13, 20231 yr by Crazy Horse
August 19, 20231 yr Author Oceny średnie. Nie słabe, ale średnie, co powoduje, że gierka zjeżdża niżej w moim folderze "do obowiązkowego ogrania" (a nie ucieka do folderu "kiedyś się ogra"). W nadciągającym zalewie mocnych tytułów raczej wstrzymam się z zakupem mimo dobrej ceny startowej. Skończyłem single Vanguarda, pykam teraz multi, które w tej grze żyje i to całkiem nieźle. Po setce godzin online MW2 jest ciężkawo, ale dociągnie się do Starfielda, Phantom Liberty, później sprawdzi się o oczekujące Baldury i inne Diabla.
August 21, 20231 yr Właśnie wczoraj obejrzałem recenzję autorstwa jakiejś polskiej laski (strasznie smętnie czyta z kartki, ale mimo wszystko rzeczowo) i dała 7/10, krytykując stan techniczny gry na konsolach (dropy animacji z dupy, czasem freezy - PS5) oraz niezbyt przemyślane sterowanie padem. Jednocześnie powiedziała, że mimo wszystko będzie chciała wrócić do gry po skończeniu kampanii, bo klimacik jest zajebisty.
September 15, 20231 yr Author Jakoś bez echa przeszedł ten tytuł, pewnie się niebawem kupi po taniości.
September 15, 20231 yr Ja zaliczyłem chyba 3 scenariusze (z jedenastu) i gierka jest naprawdę spoko, ale wyszedł Starfield i wszystko popsuł