Opublikowano 5 grudnia 20231 r To ponoć dobra gra dla każdego gracza, a granie z żoną obowiązkowe: Ktoś się przymierza?
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Jak wyjdzie z tego coś podobnego do starych Harvest Moonów to czemu nie
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Jak wyjdzie na plajstajszon to chętnie pomłócę. Sam koncept bardzo mi się podoba, jeszcze jakby była jazda po błocie ciężarówkami to już by było całkiem miodzio ale.. ekhem chyba za bardzo się zapędziłem
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Autor Jest potencjał i może coś dobrego z tego "wyewoluuje" kiedyś. Edytowane 5 grudnia 20231 r przez Crazy Horse
Opublikowano 6 grudnia 20231 r Gra musi być dobra, skoro można dla niej porzucić forum żeby mieć więcej czasu na zatracenie się w tej sielankowej rozgrywce.
Opublikowano 11 grudnia 20231 r Gram i jest przyjemnie. Choć na XSX są dziwne freezy za każdym razem jak się wychodzi z mapy, inwentarza itp.
Opublikowano 22 października 202422 paź Odświeżam. @Boomciograsz? Wiosną odpaliłem i łatka załatwiła sprawę z tymi dziwnymi sekundowymi freezami. Dobra gierka na odprężenie.
Opublikowano 22 października 202422 paź Autor 22 minuty temu, LukeSpidey napisał(a): Odświeżam. @Boomciograsz? Wiosną odpaliłem i łatka załatwiła sprawę z tymi dziwnymi sekundowymi freezami. Dobra gierka na odprężenie. Nie, nie gram.