Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To ponoć dobra gra dla każdego gracza, a granie z żoną obowiązkowe:

Ktoś się przymierza? 

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak wyjdzie z tego coś podobnego do starych Harvest Moonów to czemu nie

• SebaSan1981
    SebaSan1981

Jak wyjdzie na plajstajszon to chętnie pomłócę. Sam koncept bardzo mi się podoba, jeszcze jakby była jazda po błocie ciężarówkami to już by było całkiem miodzio ale.. ekhem chyba za bardzo się zapędzi

• Gra musi być dobra, skoro można dla niej porzucić forum żeby mieć więcej czasu na zatracenie się w tej sielankowej rozgrywce. 

Opublikowano

Jak wyjdzie z tego coś podobnego do starych Harvest Moonów to czemu nie

Opublikowano

Jak wyjdzie na plajstajszon to chętnie pomłócę. Sam koncept bardzo mi się podoba, jeszcze jakby była jazda po błocie ciężarówkami to już by było całkiem miodzio ale.. ekhem chyba za bardzo się zapędziłem :D

Opublikowano
  • Autor

Jest potencjał i może coś dobrego z tego "wyewoluuje" kiedyś. 

Edytowane przez Crazy Horse

Opublikowano

Gra musi być dobra, skoro można dla niej porzucić forum żeby mieć więcej czasu na zatracenie się w tej sielankowej rozgrywce. 

Opublikowano

Gram i jest przyjemnie. Choć na XSX są dziwne freezy za każdym razem jak się wychodzi z mapy, inwentarza itp. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Odświeżam. Gra ktoś?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżam. @Boomciograsz? Wiosną odpaliłem i łatka załatwiła sprawę z tymi dziwnymi sekundowymi freezami. Dobra gierka na odprężenie. 

Opublikowano
  • Autor
22 minuty temu, LukeSpidey napisał(a):

Odświeżam. @Boomciograsz? Wiosną odpaliłem i łatka załatwiła sprawę z tymi dziwnymi sekundowymi freezami. Dobra gierka na odprężenie. 

Nie, nie gram.