December 14, 20232 yr Wyciągnąłem moją 360 z szafy i okazuje się że nie da się zalogować do xbox live. Wywala błąd 8015000a. Próbowałem wszystkie rozwiązania z neta, czyszczenie cache itd. Ktoś coś wie czy to problemy z serwerami, z konsolą czy co? Do tego napęd przed chwilą działał i już przestał XD. Chyba dziad poleci na złom
December 14, 20232 yr Author 2 godziny temu, ProstyHeker napisał: Masz logowanie dwuskładnikowe? SMS albo Microsoft authenticator? @Chewie Nie mam, błąd pokazuje się jak chce się zalogować i wpisuje mail, nawet nie dopuszcza do wpisania hasła. Na PC i series S wszystko normalnie działa
December 14, 20232 yr Kurde, miałem podobny problem (nie pamiętam czy ten sam error code) i doszedłem do tego, że na koncie MS musisz kliknąć opcję ustawienia nowego hasła dla X360. Sprawdź, czy ruszy, jak tam wejdziesz i dostaniesz hasło. Wówczas logujesz się nim, a nie głównym hasłem do konta MS. EDIT: https://www.reddit.com/r/xbox360/s/VIJJOB3wmZ Edited December 15, 20232 yr by ProstyHeker