Skocz do zawartości

Sand Land

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 8.06.2025 o 16:57, czarek250885 napisał(a):

Ja platynuję, gra niesamowita.

To była

Screenshots_2025-06-21-07-55-20.png

Tylko ta arena walki pod koniec zbyt monotonna była

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dr.Czekolada
    Dr.Czekolada

Po tych kilku godzinach myślę, że gierka spoko.   Trochę rozwleczona (pierwsze 3 godziny to w zasadzie brnięcie tam, gdzie nam każą bez większej eksploracji + dużo cutscenek). To typ gry, kt

• Dr.Czekolada
    Dr.Czekolada

Potrafi znużyć powtarzalność po pewnym czasie. Gram na hardzie i nie sprawia większych trudności. Stworki na mapie w 95% są na strzała z karabinu (co ciekawe nawet te z dużo większym lvl od nas). Świa

• Dr.Czekolada
    Dr.Czekolada

Czasami można się zaskoczyć i taki "średniak" wciągnie. Swoją drogą Nexusa też z początku grałem od niechcenia ale po zagłębieniu się w rozwój postaci i system walki skończyłem obiema postaciami, a te

Opublikowano
5 godzin temu, Patapon napisał(a):

To była

Screenshots_2025-06-21-07-55-20.png

Tylko ta arena walki pod koniec zbyt monotonna była

Ja właśnie chwilę oddechu łapie, bo ta arena mnie dojechała. Dużo rzeczy mi nie zostało, ale widzę, że jedno trofeum będzie problematyczne, a mianowicie schematy, niby wszędzie zaglądałem, a tu jedynie 83%.

Opublikowano

Musiałem wyścigi porobić bo większość olałem i odwiedzić ze trzech kupców.