May 2, 20242 yr Ostatnio na YouTube wyskoczyły mi zajawki tego tytułu i kuźwa, jara mnie to falloutowo-cyberpunkowe drewno Debiutancki projekt krakowskiego studia Paradark, w którym wcielamy się w łowcę nagród w post-apokaliptycznym, otwartym świecie po katastrofie ekologicznej (jakieś wielkie pożary, czy coś). Mocny, falloutowo-westernowy vibe, trochę drugiego PREY (z tym łowcą nagród), a wszystko to polane cyberpunkowym sosem. Póki co data to nic nie mówiące 2025, ale zdecydowanie czekam, bo ten tytuł ma szansę odhaczyć wiele z moich ulubionych rzeczy w gierkach
May 2, 20242 yr Wyjdzie na PS5 kiedyś tam to się ogra na spokojnie. Narazie obserwuję choć jestem ostrożny z podjarką po ostatniej znanej wpadce kiedy to gra miała być kopodupem a okazała się zbugowanym pęczkiem assetów (a firma zamknęła się po paru dniach).
May 2, 20242 yr Author No ale nie porównuj jak najbardziej realnego, singlowego projektu uczciwych Polaków do ewidentnego scamu ruskich ściemniaczy, gdzie przekręt było widać od pierwszego materiału (assety zajebane z The Division).
May 2, 20242 yr A fajnie się zapowiada. Najfajniejsze elementy z dobrych tytułów plus dobre mechaniki i ten szlif westernowy - może coś z tego być. Niech kręcą kod chlopaki. Póki co czekam, aż inni połatają Broken Roads. Ciekawe co szybciej nastąpi.
January 10Jan 10 Author Nowy materiał, ale wciąż bez daty premiery.Ten "ponglish" strasznie rani moje uszy