Figaro 8 190 Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Kontener do tytułu GOTY, świeża platformówka twórców Sonic Mania. Premiera w tym roku. Wisienka na torcie? Gra zrobiona na własnym silniku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Co? Ograne już dawno. Po twórcach Sonic manii spodziewałem się więcej. Bossowie do wyjebania, niej działają te walki i nie są fun. Movement i gameplay dosyć nieoczywisty i nie każdemu podejdzie ale czym dłużej gramy tym lepiej nam wchodzi w krew. Duży plus dla mnie to muzyka t lopesa. Lineman z df odpływał swego czasu, że jakość Nintendo. Nie, obok jakości Nintendo to nie stało. Jest pełno glitchy i łatwo wypaść z mapy. Śledziłem ten tytuł od początku i straszny zawód jak dla mnie i tyle. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 12 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja devilbot, szanuję Twoje opinie o grach i biorę je pod uwagę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Kupili mnie trailerami, ale stracili po demku. Spodziewałem się collectathona, a dostałem w sumie nie wiem co? Nawet nie wiem jak miałbym określić - Tony Hawk meets Mario? Movement bym przeżył, ale sam gameplay loop rozczarowujący. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja 14 hours ago, devilbot said: Co? Ograne już dawno. Po twórcach Sonic manii spodziewałem się więcej. Bossowie do wyjebania, niej działają te walki i nie są fun. Movement i gameplay dosyć nieoczywisty i nie każdemu podejdzie ale czym dłużej gramy tym lepiej nam wchodzi w krew. Duży plus dla mnie to muzyka t lopesa. Lineman z df odpływał swego czasu, że jakość Nintendo. Nie, obok jakości Nintendo to nie stało. Jest pełno glitchy i łatwo wypaść z mapy. Śledziłem ten tytuł od początku i straszny zawód jak dla mnie i tyle. Czyli druga Yooka Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja 3 godziny temu, Homelander napisał: Czyli druga Yooka Nie no Pennys potrafi być przyjemną grą. Jednak z czystym sumieniem nikomu bym jej nie polecił chyba, że na mocnej przecenie. Jeszcze dodam, że gra dostała dużo poprawek od premiery i jest coraz lepiej. Tym bardziej widać, że wypuścili ją za szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja No ja wczoraj ogrywałem demko na switchu i fajne to. Przynajmniej tam żadnych błędów nie uświadczyłem. Jak wpadnie dobra promka albo do abo to napewno dam szansę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi