May 12, 20242 yr Kontener do tytułu GOTY, świeża platformówka twórców Sonic Mania. Premiera w tym roku. Wisienka na torcie? Gra zrobiona na własnym silniku.
May 12, 20242 yr Co? Ograne już dawno. Po twórcach Sonic manii spodziewałem się więcej. Bossowie do wyjebania, niej działają te walki i nie są fun. Movement i gameplay dosyć nieoczywisty i nie każdemu podejdzie ale czym dłużej gramy tym lepiej nam wchodzi w krew. Duży plus dla mnie to muzyka t lopesa. Lineman z df odpływał swego czasu, że jakość Nintendo. Nie, obok jakości Nintendo to nie stało. Jest pełno glitchy i łatwo wypaść z mapy. Śledziłem ten tytuł od początku i straszny zawód jak dla mnie i tyle.
May 13, 20242 yr Kupili mnie trailerami, ale stracili po demku. Spodziewałem się collectathona, a dostałem w sumie nie wiem co? Nawet nie wiem jak miałbym określić - Tony Hawk meets Mario? Movement bym przeżył, ale sam gameplay loop rozczarowujący.
May 13, 20242 yr 14 hours ago, devilbot said: Co? Ograne już dawno. Po twórcach Sonic manii spodziewałem się więcej. Bossowie do wyjebania, niej działają te walki i nie są fun. Movement i gameplay dosyć nieoczywisty i nie każdemu podejdzie ale czym dłużej gramy tym lepiej nam wchodzi w krew. Duży plus dla mnie to muzyka t lopesa. Lineman z df odpływał swego czasu, że jakość Nintendo. Nie, obok jakości Nintendo to nie stało. Jest pełno glitchy i łatwo wypaść z mapy. Śledziłem ten tytuł od początku i straszny zawód jak dla mnie i tyle. Czyli druga Yooka
May 13, 20242 yr 3 godziny temu, Homelander napisał: Czyli druga Yooka Nie no Pennys potrafi być przyjemną grą. Jednak z czystym sumieniem nikomu bym jej nie polecił chyba, że na mocnej przecenie. Jeszcze dodam, że gra dostała dużo poprawek od premiery i jest coraz lepiej. Tym bardziej widać, że wypuścili ją za szybko.
May 19, 20242 yr No ja wczoraj ogrywałem demko na switchu i fajne to. Przynajmniej tam żadnych błędów nie uświadczyłem. Jak wpadnie dobra promka albo do abo to napewno dam szansę.