Opublikowano 12 lipca12 lip Autor Komentarz pod filmem w punkt, ciężko się ogląda gameplay kogoś kto nie ogarnia. Ale Amon zapowiada się bardzo fajnie, niech dają już te drzewka do zabawy.
Opublikowano 18 lipca18 lip Ale design VH to w 1/2/TPS i części z 3 to dla mnie jednak zdecydowanie lepszy od tych nowych z 4. Maya najlepsza siren.
Opublikowano 18 lipca18 lip Autor Vex i Amon mi się podobają, Rafa obojętny, a ta laska z Maliwana słaba.A najlepszą "syreną" była Atena, mam nadzieję, że pojawi się w BL4.
Opublikowano 18 lipca18 lip Ja lubię bardzo Zero z wcześniejszej części i taka postać mogłaby by być :)
Opublikowano 18 lipca18 lip Autor Kolejny filmik. W sumie trochę beka jak opowiada, bo przez 99% czasu nie widzimy swojej postaci.Wstępna wersja interaktywnych drzewek, na razie Vex i Rafa.MaxrollBorderlands 4 Planner - Borderlands 4The Borderlands 4 Planner has skill trees for Vex and Rafa, with support for Harlowe, Amon and weapon loadouts coming soon.