Opublikowano piątek o 08:192 dni W dniu 24.09.2025 o 15:57, wet_willy napisał(a):Jak by ktos chcial robic Quest z Legendary Vending Machine a chce miec platyne to niech lepiej nie robi bardzo czesto nie wpada Trophy...Ja zrobiłem... Kurde nie pamiętam czy Trofik wpadł. Sprawdzę wieczorem Jestem w 3/4 fabuły i już trochę mnie gra nudzi, dokończę ale raczej zdrowia tyle nie mam żeby czyścić tę piaskownicę.
Opublikowano piątek o 14:472 dni 18 godzin za mną, 22 level postaci i do tej pory jedyny legendarny itemek to broń, którą znalazłem w automacie.
Opublikowano wczoraj o 15:30 1 dzień Powaznie? Ja jestem na lvlu 32im zdaje sie i pada deszcz legendarnych smieci. Plasma Coil wypadla z jakiejs randomowej skrzynki na 24ym i do teraz siecze wszystko na drodze. Procz tego inne giwerki, granaty, tarcze. Macie juz ryby? Ten granat jest swietny. Jeszcze lepszy jest jakis korozyjny (nie pamietam nazwy), ktory nawet teraz sie sprawuje, a jest na lvlu 16ym 😳. Dropy sa. Jesli nie poleci z bossa, to z jakiejs skrzynki na pewno cos dostaniecie. Ale ja lize sciany, katy i szparki wiec zwiekszam prawdopodobienstwo ile sie da.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Autor Tylko, że to może być bardzo rzadkie, ja u siebie jeszcze nie widziałem tej wersji.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Tylko, że to może być bardzo rzadkie, ja u siebie jeszcze nie widziałem tej wersji.Pod zwiększone obrażenia na 5s i krytyki przez 5s? Jeśli chcesz to Ci dropnę takie na 50 lvl.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Autor Mam, po prostu każdy nóż który widziałem u siebie w grze nie miał tej części. Za niedługo i tak znerfią.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Miałem chyba błąd w level scaling. Idąc do ostatniego bossa fabularnego, chwilę przed wejściem na jego wieżę, po korytarzach wypełnionych przeciwnikami na schodach zrespilo mi 5 przeciwników elitarnych o kilka leveli wyżej ode mnie, a 3 z nich to miało wykrzyknik - pojawia się jak przeciwnik ma ponad 4 levele wyżej niż nasza postać. Nigdy tak nie miałem. Ta ekipa była znacznie trudniejsza niż ostatni boss. Pokonałem ich po męczarniach i ciągłym uciekaniu. Następnie jak poszedłem dalej wgłąb wieży wszystko wróciło do normy - przeciwnicy byli max 1 level wyżej ode mnie. Dziwne. Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez michu86-
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. O i ten jest spoko, tzn design dla mnie. Grałbym. Pewnie fajny pod Jakobs może być.