Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Gra jest krótka - to niezaprzeczalny fakt, ale jednak ekipa Tarsier to mistrzowie klimatu. Otoczenie, ambient, monstra - na to właśnie czekałem, taki ichni pesymizm pełna gębą. To co się wyprawia w trzecim akcie i sam finał, to ja was wcale nie przepraszam. Ich produkcje zostają w głowie gracza na dłużej (taki mini Silent Hill), osobiście czekam na zapowiedziane DLCeki, bo intryga została raptem zarysowana. Z minusów: na pewno był potencjał na większą schizę - miało być Little Nightmares dla dorosłych, a chyba jednak stonowali pewne koncepcje. Miałem także trochę bugów, co potrafiło zirytować (trzeba było powtarzać sekcje). Podsumowując: ode mnie 9, godny następca serii, czego z pewnością nie można powiedzieć o LNIII.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Pograłem dzisiaj rano godzinę na rogu, świetna optymalizacja. Sama gierka cudo, świetny klimat i udźwiękowienie sztos. Lepiej zrealizowane niż w RE9 xd widać, że ktoś się przyłożył.Gierka ma pełne spolszczenie na wysokim poziomie. Aktorzy głosowi naprawdę dobrze dobrani, nie ma tego dużo tym bardziej za to szanuję.A no i od premiery dostępna na gogu bez drm.