Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

|-| /-\ |_ (()) - V I D E O S

Featured Replies

• Odpowiedzi 265
  • Wyświetleń 155,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mój pierwszy videoklip z Halo Reach, tak więc proszę o wyrozumiałość pozdro

• Parę moich wskazówek dla początkujących w Halo 1:

• Zaczynam się bawić w edycje itp. to mój pierwszy edit jak ktoś ma ochotę i czas może poświęcić minutkę na ocenę. Dodam że nie jestem jakiś super pro player robię to dla czystej zabawy. 

Opublikowano

O co chodzi z tym melee + zmiana broni? Bo jak to widze to mi przychodzi na mysl CS... Nawet tam nie wiem do czego ma to sluzyc ale domyslac sie ze chodzi pewnie o aim/recoil

Opublikowano
O co chodzi z tym melee + zmiana broni? Bo jak to widze to mi przychodzi na mysl CS... Nawet tam nie wiem do czego ma to sluzyc ale domyslac sie ze chodzi pewnie o aim/recoil

o nic nie chodzi ;) taki bajer.

Opublikowano

zmiana broni dla przeładowania (x,x,y), melee dla szybszego strzału oraz bezszelestnego jej wyjęcia, a poza tym to też taki tik :P

Opublikowano

+ jak masz camo szybciej stajesz sie nie widoczny strzal z pistola i zmiana broni na assult a mel to taki bajer ;)

meczyk rox niezly rejp , grat.

Opublikowano

ej ludzie co wam odbilo ? fakt dawno mnie tu nie bylo i ostatnio malo gram, ale wam totalnie od(pipi)ło ! uspokojcie sie i zacznijcie grac i trenowac do tych game battles itp... ja pamietam jak z wojtasem zawsze sie banowalem na gg,msn,live,xbc. i jakos bylo minelo ale mielismy po 16 lat ;] SPOKOJ !

Opublikowano
ej ludzie co wam odbilo ? fakt dawno mnie tu nie bylo i ostatnio malo gram, ale wam totalnie od(pipi)ło ! uspokojcie sie i zacznijcie grac i trenowac do tych game battles itp... ja pamietam jak z wojtasem zawsze sie banowalem na gg,msn,live,xbc. i jakos bylo minelo ale mielismy po 16 lat ;] SPOKOJ !

Bardzo ladnie podsumowane - wiadome co sie stanie niedlugo jesli panowie nie uspokoja sie - nie przerabiajcie tego tematu na flame.

A z prywata - standardowo NA PRV.

Opublikowano

Koniec juz tych wymianek. Kazdy nastepny post nie dotyczacy bezposrednio filmow (czyli post w stylu 'by nie bylo OT filmy fajne' i tego pokroju nie uratuja) - bedzie kasowany, a autor zaliczy warna (jak nie blocka na postowanie na okreslony czas).

Na dobra sprawe cale te lajno powinno poleciec.

Opublikowano

Czy nie potraficie w inny sposób udowodnić swoich racji niż tylko przez pojazd po innych ludziach? Jeśli chcecie być lepsi to odpalcie Halo i tam to udowodnijcie. Do cholery, ujadanie i pieprzenie głupot nie jest rozwiązaniem, a jeśli już musicie tak wyżywać się i odbijać sobie swoje kompleksy to przynajmniej poznajcie wszystkie fakty o których gadacie (tak Zimol, to do Ciebie). Szczerze mówiąc mam w (pipi)e co, kto i komu zrobił/powiedział. To sprawa tych osób i to te osoby powinny wyjaśnić sobie kilka spraw osobiście. Nikt tutaj nie potrzebuje "adwokata diabła". A jeśli już koniecznie musicie komuś przekazać jakąś prywatę to zróbcie to osobiście, przez jakiś komunikator, lub jeśli już musicie przez forum, to od tego są PM'ki. Tak jak powiedział Rapti - każdy kolejny post w tym temacie, który nie będzie z nim związany będzie nagrodzony ślicznym warnem lub blockiem. A jeśli któryś cwaniak stwierdzi, że wypowiedzi związane były z filmikiem to czeka na niego piękna "nagroda niespodzianka".

Spokój dzieci, spokój, drapiecie się jak 5-cio letnie dziewczynki. Powtarzam, jeśli chcecie coś komuś udowodnić to zróbcie to w Halo.

Opublikowano
ale jak to mawiaja, raz do roku to i kura piardnie :)

xD zaczyna mi się podobać ten tekst XD

GG no RE
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Też to miałem wstawic, ale zapomniałem :P

Najbardziej oczekiwany montage tego roku. Pro edycja i pro gra, ale mi czegoś brakuje. Nie ma tych emocji, które miałem przy oglądaniu niektórych produkcji.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szacun the best montage ever!