Uzny 94 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 sie nie liczy bo anulowali, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 O co chodzi z tym melee + zmiana broni? Bo jak to widze to mi przychodzi na mysl CS... Nawet tam nie wiem do czego ma to sluzyc ale domyslac sie ze chodzi pewnie o aim/recoil Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 O co chodzi z tym melee + zmiana broni? Bo jak to widze to mi przychodzi na mysl CS... Nawet tam nie wiem do czego ma to sluzyc ale domyslac sie ze chodzi pewnie o aim/recoil o nic nie chodzi taki bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 dla szpanu Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 O co chodzi z tym melee + zmiana broni? Bo jak to widze to mi przychodzi na mysl CS... Nawet tam nie wiem do czego ma to sluzyc ale domyslac sie ze chodzi pewnie o aim/recoil zmiana broni dla przeładowania (x,x,y), melee dla szybszego strzału oraz bezszelestnego jej wyjęcia, a poza tym to też taki tik Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 + jak masz camo szybciej stajesz sie nie widoczny strzal z pistola i zmiana broni na assult a mel to taki bajer meczyk rox niezly rejp , grat. Cytuj Odnośnik do komentarza
nelson 4 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ej ludzie co wam odbilo ? fakt dawno mnie tu nie bylo i ostatnio malo gram, ale wam totalnie od(pipi)ło ! uspokojcie sie i zacznijcie grac i trenowac do tych game battles itp... ja pamietam jak z wojtasem zawsze sie banowalem na gg,msn,live,xbc. i jakos bylo minelo ale mielismy po 16 lat ;] SPOKOJ ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ej ludzie co wam odbilo ? fakt dawno mnie tu nie bylo i ostatnio malo gram, ale wam totalnie od(pipi)ło ! uspokojcie sie i zacznijcie grac i trenowac do tych game battles itp... ja pamietam jak z wojtasem zawsze sie banowalem na gg,msn,live,xbc. i jakos bylo minelo ale mielismy po 16 lat ;] SPOKOJ ! Bardzo ladnie podsumowane - wiadome co sie stanie niedlugo jesli panowie nie uspokoja sie - nie przerabiajcie tego tematu na flame. A z prywata - standardowo NA PRV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Koniec juz tych wymianek. Kazdy nastepny post nie dotyczacy bezposrednio filmow (czyli post w stylu 'by nie bylo OT filmy fajne' i tego pokroju nie uratuja) - bedzie kasowany, a autor zaliczy warna (jak nie blocka na postowanie na okreslony czas). Na dobra sprawe cale te lajno powinno poleciec. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Czy nie potraficie w inny sposób udowodnić swoich racji niż tylko przez pojazd po innych ludziach? Jeśli chcecie być lepsi to odpalcie Halo i tam to udowodnijcie. Do cholery, ujadanie i pieprzenie głupot nie jest rozwiązaniem, a jeśli już musicie tak wyżywać się i odbijać sobie swoje kompleksy to przynajmniej poznajcie wszystkie fakty o których gadacie (tak Zimol, to do Ciebie). Szczerze mówiąc mam w (pipi)e co, kto i komu zrobił/powiedział. To sprawa tych osób i to te osoby powinny wyjaśnić sobie kilka spraw osobiście. Nikt tutaj nie potrzebuje "adwokata diabła". A jeśli już koniecznie musicie komuś przekazać jakąś prywatę to zróbcie to osobiście, przez jakiś komunikator, lub jeśli już musicie przez forum, to od tego są PM'ki. Tak jak powiedział Rapti - każdy kolejny post w tym temacie, który nie będzie z nim związany będzie nagrodzony ślicznym warnem lub blockiem. A jeśli któryś cwaniak stwierdzi, że wypowiedzi związane były z filmikiem to czeka na niego piękna "nagroda niespodzianka". Spokój dzieci, spokój, drapiecie się jak 5-cio letnie dziewczynki. Powtarzam, jeśli chcecie coś komuś udowodnić to zróbcie to w Halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ale jak to mawiaja, raz do roku to i kura piardnie xD zaczyna mi się podobać ten tekst XD GG no RE Cytuj Odnośnik do komentarza
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 (edytowane) FB w składzie: Victory X, Ogre 2, FearItSelf, Mackeo [POV] Instinct w składzie: Walshy, Neighbor, Lunchbox, Roy FB vs Instinct Pit TS Narrows CTF --> łahaha od 5:30 Ons CTF Guardian TS 2009 zapowiada się ciekawie:] Edytowane 13 Lutego 2009 przez Bukkake Na Resach^Zielony Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Też to miałem wstawic, ale zapomniałem Najbardziej oczekiwany montage tego roku. Pro edycja i pro gra, ale mi czegoś brakuje. Nie ma tych emocji, które miałem przy oglądaniu niektórych produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Najszybszy CTF jaki widziałem Fast CTF Cytuj Odnośnik do komentarza
_Bobek_ 19 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Szkoda, ze zginął na końcu... Wtedy mieliby 5-0 bez zadnego deathsa Btw. "Dobry" początek -> http://gameroom.mlgpro.com/view/WEc1Ck8GMbg.html Cytuj Odnośnik do komentarza
KILa 4 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 (edytowane) Edytowane 27 Marca 2009 przez KILa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 lol, on jest trochę podobny do Banana :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 i tak by mu ta flaga nic nie dala bo wtopili 0:2 Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Cf9Vat3kzas...player_embedded Uzny, (pipi)a nie martw się filmik bardziej szokuje niż długi link doń@!!@!!!!!11! Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 za(pipi)iste video, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Szacun the best montage ever! Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Całkiem niezły montage : Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 LOL przecież to to samo co wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi