Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dobrze że połowa tej gry to klasyczny resident bo gdyby to był czysty akcyjniak z takimi wynikami to re10 znowu byłby 6ką
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 27 minut temu, łom napisał(a):Co ja czytam Nie dość że są jacyś fani RE0 (gdzie skrzynki to tylko jeden z problemów tym bardziej że wcześniej wyszły RE2,3 i 1Remake które są parę klas lepsze) to największe niewypały w serii są uważane przez kogoś za ok postacie xd Steve czy ten duet z Rev1 to do kompletnego zaorania.No ja wszystkie wymienione rzeczy i lubię jeszcze RE Survivor.Do Steve tylko się nie przyznaje, bo nie wiem kto to jest. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Czokosz
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ej mi też się podobał RE0, tyle się naczytałem o braku skrzynki i trudnościach związanych z jej brakiem, ale nie było tak źle, dobrze mi się grało, ten pociąg i te piękne klimatyczne kadry, no miodzio . Co do RE9, dałbym też do top 3 zaraz za RE2 i RE4 remake .
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. U mnie pierwsze miejsce nie zmieni się już nigdy i jest nim od wielu lat Resident Evil Remake.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. RE Remake ma najrówniejszy poziom lokacji. Nie ma tam nic o czym można powiedzieć, że wygląda źle.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak zaczynają sie jaskinie to zamykasz oczy? hehe nie ma czegoś takiego jak resident evil bez chujowej lokacji
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. O ile z tym moim ulubionym duetem z Rev1 pisałem z przymrużeniem oka, tak RE0 naprawdę lubię i nie rozumiem dlaczego sympatia do tej części spotyka się ze zdziwieniem. Oczywiście nie jest to żaden sztos z dzisiejszej perspektywy, ale to nadal dobra gra. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Czokosz