Opublikowano wczoraj o 00:20 1 dzień Quartet to gra rpg stylizowana na retro, która debiutowała na Steamie 26go sierpnia 2025. Wersje konsolowe mają pojawić się pod koniec roku.Nie zauważyłem na forumke topiku jej poświęconego, zatem nadrabiam, choć gierka wygląda na niszowy produkt. Sam gameplay wygląda bardzo interesująco. Jestem bardzo zainteresowany wersją na plejaka, zatem jeszcze chwilkę poczekam. A Wy już graliście? A może dopiero macie zamiar?
Opublikowano wczoraj o 06:06 1 dzień Co fajnego wychwyciłeś w rozgrywce, bo na zwiastunie wygląda dokładnie tak samo jak każda inna gra tego typu.
Opublikowano wczoraj o 13:16 1 dzień Autor A wszystko Połączenie cech i patentów z innych podobnych erpegów, po prostu patrząc na trailer czy gameplaye to podoba mi się jako całość. Wielu z Waa zapewne machnie ręką na kolejną "retro" gierkę, a co ja poradzę że lubię takie nieco generycznie klepane erpegi w staromodnej stylistyce?
Opublikowano wczoraj o 13:29 1 dzień Wrzucałem w nowościach rpg, nie chciałem zakładać tematu dla indyka. Czekam na wersje konsolowa i wjezdza day1.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Gra twórców Shadows of Adam, ale bardziej zaawansowana, zajęła im 7 lat. W wywiadzie koleś powiedział, że raczej ostatnia, bo łączenie robienia gry z resztą życia, w tym codzienną pracą zarobkową i dziećmi, nie było łatwe. Postaram się jednak im dać jakiś zarobek, 60 zł przy tych recenzach można wtopić, tylko no czekać na "czwarty kwartał" i premierę Switchową.