Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Quartet-Release-Date_05-29-25.jpg

Quartet to gra rpg stylizowana na retro, która debiutowała na Steamie 26go sierpnia 2025. Wersje konsolowe mają pojawić się pod koniec roku.

Quartet-1.jpg

Nie zauważyłem na forumke topiku jej poświęconego, zatem nadrabiam, choć gierka wygląda na niszowy produkt. Sam gameplay wygląda bardzo interesująco. Jestem bardzo zainteresowany wersją na plejaka, zatem jeszcze chwilkę poczekam. A Wy już graliście? A może dopiero macie zamiar?

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co fajnego wychwyciłeś w rozgrywce, bo na zwiastunie wygląda dokładnie tak samo jak każda inna gra tego typu.

Opublikowano
  • Autor

A wszystko )

Połączenie cech i patentów z innych podobnych erpegów, po prostu patrząc na trailer czy gameplaye to podoba mi się jako całość. Wielu z Waa zapewne machnie ręką na kolejną "retro" gierkę, a co ja poradzę że lubię takie nieco generycznie klepane erpegi w staromodnej stylistyce?

Opublikowano

Wrzucałem w nowościach rpg, nie chciałem zakładać tematu dla indyka. Czekam na wersje konsolowa i wjezdza day1.

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano

Gra twórców Shadows of Adam, ale bardziej zaawansowana, zajęła im 7 lat. W wywiadzie koleś powiedział, że raczej ostatnia, bo łączenie robienia gry z resztą życia, w tym codzienną pracą zarobkową i dziećmi, nie było łatwe.

Postaram się jednak im dać jakiś zarobek, 60 zł przy tych recenzach można wtopić, tylko no czekać na "czwarty kwartał" i premierę Switchową.