Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 18 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ja od stycznia do kwietnia 2023 miałem taki cug xDNo, to już nie musisz patrzeć na trójkę :D0, 1, 2,... 3, 4, 5, 6?! DLACZEGO?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 minut temu, Rozi napisał(a):@KrYcHu_89 ile już karynek zrekrutowałeś do walk gangów? Na razie rookie numbers 20+. Trochę story leciałem. Wciąga jak każda Yakuza.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Ja 2 rozdział i robię co się da w Ryukyu. Fajnie, że dodali rzeczy podobne do tych z Like a Dragonów, już foteczki wszystkie ustrzeliłem. I wydaje mi się, że nie będzie to moloch na wiele godzin; na Redditcie ktoś pisał o platynie w 50 godzin, czyli całkiem spoko.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja juz wyjebane w gre jako taka xD Zmaxowalem Karyny na ile mi gra pozwolila 10/10!!! A teraz nie chce juz wychodzic z Sierocinca lepiej z dzieciakami siedziec niz napierdalac opryszkow...