Opublikowano sobota o 09:372 dni 18 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ja od stycznia do kwietnia 2023 miałem taki cug xDNo, to już nie musisz patrzeć na trójkę :D0, 1, 2,... 3, 4, 5, 6?! DLACZEGO?
Opublikowano sobota o 10:092 dni 6 minut temu, Rozi napisał(a):@KrYcHu_89 ile już karynek zrekrutowałeś do walk gangów? Na razie rookie numbers 20+. Trochę story leciałem. Wciąga jak każda Yakuza.
Opublikowano sobota o 10:342 dni Autor Ja 2 rozdział i robię co się da w Ryukyu. Fajnie, że dodali rzeczy podobne do tych z Like a Dragonów, już foteczki wszystkie ustrzeliłem. I wydaje mi się, że nie będzie to moloch na wiele godzin; na Redditcie ktoś pisał o platynie w 50 godzin, czyli całkiem spoko.
Opublikowano sobota o 10:392 dni Ja juz wyjebane w gre jako taka xD Zmaxowalem Karyny na ile mi gra pozwolila 10/10!!! A teraz nie chce juz wychodzic z Sierocinca lepiej z dzieciakami siedziec niz napierdalac opryszkow...
Opublikowano sobota o 14:342 dni 3 godziny temu, Rozi napisał(a):Ja 2 rozdział i robię co się da w Ryukyu. Fajnie, że dodali rzeczy podobne do tych z Like a Dragonów, już foteczki wszystkie ustrzeliłem. I wydaje mi się, że nie będzie to moloch na wiele godzin; na Redditcie ktoś pisał o platynie w 50 godzin, czyli całkiem spoko.O to fajnie, może zczelendżuje platynę. Widziałem 30-50h przedział. To, że gra mniejsza To mi się podoba, bo jednak te RPGowe części były trochę przytłaczające.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 godziny temu, wet_willy napisał(a):No Elo widzimy sie za rok w tym ich nowym IP W ile godzin plat?Ja mam 17h nabite i 15/62 trofki, ale trochę w afk:)
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 50h gralem normalnie trophy sprawdzilem dopiero po skonczeniu gry brakowalo mi 2 ( 8 na 10 roznych minigierek i Bossa ktory jest tylko na Premium Adventure )
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. A teraz na chlodno gra jako gra spokoGra jako Kiwami to troche Clown Fiesta pod wzgledem zakonczenia bo jest inne od oryginalnego i sprawia ze poczatek 4 nie ma w ogole sensu xDWyciete 70% sub stories z oryginalu... Fakt ze dodali duzo side contentu w sierocincu i ten caly pierdolnik z mlodym Mine ale dla tych co grali w Blokuze 3 15 lat temu to pewnie strzal w pysk. I nowy aktor Goha... kiedys wypierdalali z roboty bo podobno osoba x wciagala koks a teraz mozna targac baby za wlosy i rozrywac im staniki dont worry RGG cie zatrudni...
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Yakuza 3 platyna na ps3 to lekko 150h (100h niby jest podane ale to nie prawda). To tutaj to musieli ładnie wyciąć ponad polowe kontentu.
Opublikowano 53 minuty temu53 min Wystarczy ze wywala pierdolone rakowe Completionist z listy Trophies i czas platyny spada o 50% w kazdej Yakuzie. Zrobienie Extra 84 Side Stories dodalo by moze 10h do licznika. Podziwiam ludzi ktorzy uwielbiaja poraz 12 napierdalac w Golfa czy Shogi >.>
Opublikowano 15 minut temu15 min 49 minut temu, oFi napisał(a):Yakuza 3 platyna na ps3 to lekko 150h (100h niby jest podane ale to nie prawda).To tutaj to musieli ładnie wyciąć ponad polowe kontentu.Wycięli gówno ze starych części, a został sam nektar, zresztą w starych Yakuzach do 0 i Kiwami 1 sama walka trwała 5x dłużej.1 godzinę temu, wet_willy napisał(a):A teraz na chlodno gra jako gra spokoGra jako Kiwami to troche Clown Fiesta pod wzgledem zakonczenia bo jest inne od oryginalnego i sprawia ze poczatek 4 nie ma w ogole sensu xDWyciete 70% sub stories z oryginalu... Fakt ze dodali duzo side contentu w sierocincu i ten caly pierdolnik z mlodym Mine ale dla tych co grali w Blokuze 3 15 lat temu to pewnie strzal w pysk. I nowy aktor Goha... kiedys wypierdalali z roboty bo podobno osoba x wciagala koks a teraz mozna targac baby za wlosy i rozrywac im staniki dont worry RGG cie zatrudni...No coś tam gadają, że 4 i 5 chcą wymazać z kanonu xD. Nastepne w sumie są i tak disconnected.No ale RGG ma teraz z fanami pod górkę z tych wzgledow, mimo, że sam szpil jest bardzo dobry.