Opublikowano 12 maja12 maj 8 minut temu, Kolos28 napisał(a):a jak to wygląda podczas wyścigu, też tak pięknie jak na powtórkach?Tak samo ładnie, tylko kamery nie da się oczywiście ustawić w tak filmowy sposób, ale jak jedzie się z widokiem zza samochodu to wygląda to identycznie. Na lakierze samochodu widać odbijające się drzewa, na kałużach na drodze odbija się światło, na kamerze ze środka widać jak wycieraczki zgarniają wodę itd. graficznie to jest kurde top.
Opublikowano piątek o 23:562 dni Pobrałem sobie w końcu RBR no i trzeba przyznać, że ffb jest tam faktycznie świetne, genialnie czuć co się dzieje z samochodem (finalnie i tak wyleciało z dysku, bo to ile rzeczy tam się krzaczyło cały czas to szok, a nie mam ochoty spędzać każdorazowo 20 minut w ustawieniach żeby przejechać odcinek). Ale zaraz potem odpaliłem ACR i kurde chciałem już powiedzieć, że nie ma się czego wstydzić ta produkcja, ale no jednak jest nad czym pracować. No bo tak, wziąłem najpierw Fulvię na deszcz i pięknie wszystko pracowało, naprawdę jechało się rewelacyjnie, na tyle ile jestem to w stanie porównać to podobnie do RBR, ale potem wziąłem Fabię na ten sam odcinek i praktycznie zero ffb. Potem Lancie Integrale i znowu pięknie się jedzie, super czuć drogę i samochód. Następnie Subaru - no tak w miarę, ale do dopracowania. Natomiast Skoda na tarmaku (suchym), naprawdę całkiem całkiem, niebo a ziemia w porównaniu do mokrego gravelu.Podsumowując chciałem powiedzieć, że czasem z ffb w tej grze jest dobrze, a czasem chujowo a tak poważnie to jest nad czym pracować, ale generalnie nie są to jakieś lata świetlne od rbr jak niektórzy piszą na grupach. Według mnie jest naprawdę spoko, a będzie jeszcze lepiej, a przynajmniej chcę w to wierzyć.No ale jeszcze próbowałem dirt rally 2.0 to kurwa wielkie XD nie wiem po co ludzie w to grają na kierownicy jak to czysty arcade. No ale ilość aut i odcinków to super sprawa, sporo czasu minie aż ACR będzie tak wyglądać.Edit. No muszę trochę sprostować swoje słowa odnośnie RBR, nie mogłem sobie darować, że odpuściłem, bo nie chciało mi się nad tym posiedzieć. Dzisiaj miałem prawie cały dzień wolny i cały dzień spędziłem z RBR, no i jestem pod wrażeniem. Nie dziwie się, że tyle ludzi nadal w to gra i będzie grać. Co do kwestii technicznych udało mi się wszystko ustawić oprócz tego, że czasami obraz wyskakuje ucięty, ale wystarczy zrestartować grę i się naprawia, więc przeżyję. Jak ktoś nie próbował RBR, a ma możliwość to zachęcam do sprawdzenia. Edytowane 17 godzin temu17 godz. przez rafanus2