Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Witam. Przymierzam się do zakupu dość drogiego tytułu na PSX. Chcę w tę grę w końcu zagrać ale też traktuję to w pewien sposób jako inwestycję gotówki bo to klasyk i jego cena na pewno nie spadnie a będzie tylko rosnąć. Moje pytanie jest następujące : Czy jest jakiś sposób żeby stwierdzić, że książeczka, płyta i pudełko są od jednego kompletu a nie "dobierane"? Czy ten numer SLES czy SCES jest przypisany do konkretnego tytułu czy do konkretnego egzemplarza? Czy jeśli jest taki sam na płycie/książeczce/instrukcji to oznacza, że wszystko jest od jednego kompletu?
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nie musiałeś robić nowego tematu, wystarczył post w psone faq. Numer SLES jest przypisany do gry, i gdy ta sama gra ma na przykład wersję angielską i niemiecką, to mają one różne numery. Te numery na pewno są na pudełkach i płytach, ale nie jestem pewien czy są na instrukcjach, a nie mam jak sprawdzić, bo nie ma mnie w domu. Jutro mogę dać znać.24 minuty temu, Przemas10pl napisał(a):cena na pewno nie spadnie a będzie tylko rosnąćKiedyś to samo mówili o grach na Atari i resztę starych komputerów. Teraz kosztują grosze.