Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, tjery napisał(a):

Pojebana gierka, siadłem o 21, właśnie idę spać, już się nie mogę doczekać jutra, żeby dalej grać.

Ta gra to robi z ludźmi.

Ja już na Ascention 9

Zrzut ekranu 2026-03-08 140453.png

Gra mnie sadystycznie bije na tym poziomie, poprzednie jakoś poszły w miarę lekko, a tu już z 10 runów i lipa, zawsze padam w 3 akcie, nawet jak uważam że buildy mam w pyte. Wiele tu jest do nauki, jak już myślałem że w miarę pamietam czym cię atakują, to nagle gra im te ataki podbiła.

W jedynce było 20 poziomów Ascension, tu w Early Access jest 10 ale skoki poziomu trudności są o wiele większe. Ascension10 to double boss, tak jak A20 w poprzedniej częsci. Ale na razie zwykli wrogowie mnie tłuką, tylko raz dotarłem do ostatniego bossa. Piękne wyzwanie.

Edytowane przez Observer

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 738
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To tylko dlatego, że PlayStation wycofuje się z rynku PC!

• Gra może i fajna ale nie podoba mi się ten styl graficzny. Zbyt proste, uproszczone to wszystko i kolorowe.

• Próbowałem grać w jedynkę, spędziłem kilkanaście godzin, ale nie mogłem pokonać pierwszego bossa XD Jestem takim głąbem, czy bez czytania jakichś poradników nie da rady? Miałem wrażenie, że trzeba mie

Opublikowano

Bede musiał mocniej przysiąść nad tym jak mam zamiar grać i sprawdzać bosa na końcu 3 aktu jaki jest. Bo póki co trochę randomowo, oglądać nic nie chce, sam wolę rozkminic, ale jak przed chwilą już myślałem, ze witam się z gąska Pancernikem, to bos 3. aktu Eksperyment w 3. fazie zaczął wyjeżdżać z atakami od 30 do 50 i co drugą turę nieśmiertelność, bez jaj :d mimo, ze miałem dobre karty pod blok i tak srogi wpierdol

Edytowane przez tjery

Opublikowano

Dobraaa, już czaje, całkowicie olewałem siłę, a Ageesja +3 do siły jak się stakuje w każdej turze to jest miazga, udało się pokonać Pana drzwi dosłownie w ostatnim ataku, bo w kolejnym jego bym zginął. W końcuuu, mogę spokojnie iść spać 😉