Opublikowano wczoraj o 13:17 1 dzień Autor 9 godzin temu, tjery napisał(a):Pojebana gierka, siadłem o 21, właśnie idę spać, już się nie mogę doczekać jutra, żeby dalej grać.Ta gra to robi z ludźmi.Ja już na Ascention 9Gra mnie sadystycznie bije na tym poziomie, poprzednie jakoś poszły w miarę lekko, a tu już z 10 runów i lipa, zawsze padam w 3 akcie, nawet jak uważam że buildy mam w pyte. Wiele tu jest do nauki, jak już myślałem że w miarę pamietam czym cię atakują, to nagle gra im te ataki podbiła.W jedynce było 20 poziomów Ascension, tu w Early Access jest 10 ale skoki poziomu trudności są o wiele większe. Ascension10 to double boss, tak jak A20 w poprzedniej częsci. Ale na razie zwykli wrogowie mnie tłuką, tylko raz dotarłem do ostatniego bossa. Piękne wyzwanie. Edytowane wczoraj o 13:17 1 dzień przez Observer
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Bede musiał mocniej przysiąść nad tym jak mam zamiar grać i sprawdzać bosa na końcu 3 aktu jaki jest. Bo póki co trochę randomowo, oglądać nic nie chce, sam wolę rozkminic, ale jak przed chwilą już myślałem, ze witam się z gąska Pancernikem, to bos 3. aktu Eksperyment w 3. fazie zaczął wyjeżdżać z atakami od 30 do 50 i co drugą turę nieśmiertelność, bez jaj :d mimo, ze miałem dobre karty pod blok i tak srogi wpierdol Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez tjery
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Dobraaa, już czaje, całkowicie olewałem siłę, a Ageesja +3 do siły jak się stakuje w każdej turze to jest miazga, udało się pokonać Pana drzwi dosłownie w ostatnim ataku, bo w kolejnym jego bym zginął. W końcuuu, mogę spokojnie iść spać 😉