Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Manor też pisze obszerne recenzje numeru, więc jest zastępca w razie czego.A co do naszego forumowego Miodka, to wytyka też faktyczne błędy (pomijając krytykę). Czekam aż skrobnie coś do "właśnie ukończyłem", i zademonstruje jak się to powinno robić. Może nawet trafi do GL, będzie miał się czym pochwalić mamie.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 3 godziny temu, LeifErikson napisał(a):Doktor habilitowany z SJP PWN nie podziela Twojej opinii, ale upór niezmiennie imponujący. https://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/si-czy-ai;22798.htmlTu podśmiechujki, a może Jutrzen ma podobne lub wyższe kwalifikacje, by oceniać poprawność językową, he? Może nie profesor zwyczajny, ale z pewnością przynajmniej doktor polonistyki.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Mam nadzieję, że wysyłacie e-mail a nie maila/mejla i kupujecie obuwie sportowe a nie adidasy, no i pamiętajcie, że ksero robi się wyłącznie na urządzeniach firmy Xerox, a na wszystkich innych to kopia dokumentu. Czy ktoś się orientuje czy w ogóle powstał skrót WCK czy na wyświetlacz ciekłokrystaliczny od razu używano angielskiego LCD? Najgorsze jednak, że ludzie woleli mówić płyta CD zamiast fonodysk i nawet w PE widziałem wiele razy ten błąd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jak ja kontaktuję sie z moją ciocia mieszkająca w SZA (no bo przeciez nie w USA) to tylko za pośrednictwem poczty elektronicznej (zaden tam e-mail).