Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W dniu 25.04.2026 o 18:45, Piotrek87 napisał(a):Czekam z niecierpliwością na nowy numer bo obecny już przeczytany. Nie wiem jak Wy ale ja uwielbiam dział listów w PSX EXTREME. To, co nie którzy tam piszą to po prostu mistrzostwo Najbardziej ciekawi mnie technologia DLSS 5. Ostatnio NrGeek bodajże jednym z NrFleshy mówił o tej technologi i wywarła na mnie ogromne wrażenie. Jeśli DLLS 5 będzie w przyszłości wprowadzone w grach .... to gry będą już przypominać filmy a nie gry wideo. Jak dla mnie DLLS 5 to fotorealizm Pytanie brzmi, czy na pewno chcemy szaro bury fotorealizm?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 godziny temu, Pix napisał(a):Czułem w kościach, że Butcher dostarczy z Sarosem i nie zawiódł.Przypominam, że rzeźnik dał rimejkowi TLoU za 3 bomby dychę i tam chyba tą znaczącą dodatnią zmianą było na przykład wykastrowanie trybu multi Ta wersja bardziej zasługuje na wysokie oceny niż kosmetyczny remaster na PS4.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Oj tam, trzeba po prostu się nastawić na oceniarke Butchera odnośnie gier od ND
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. HIV i felietony, no nie wiem. Choć i tak będzie to lepsze pióro od niektórych nowych twarzy jak nasz forumowy kolega, który się na ostateczną ksywę nie może zdecydować.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 godziny temu, Benson napisał(a):OSIEMA MNIEJ ZNANYCH GIER WARTYCH SPRAWDZENIAWłaśnie przeglądam nowy numer i oczom nie dowierzam 😀 dobry babol, tak oczojebny że ciężko go przegapić 😉
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Ech, kurczę, najciemniej pod latarnią... Dochodzenie już trwa - chyba sobie grafik chciał tekst skrócić, bo oryginalnie to było dłuższe, i taki kwiatek poszedł.