Opublikowano środa o 19:591 dzień Patrze co takie zageszczenie typa w temacie a to MS juz jutro xD Myslalem ze pod koniec czerwca Meksyk - RPA 1:0Korea Płd. - Czechy 2:1Kanada - Bośnia i Herc. 1:1USA - Paragwaj 1:2Katar - Szwajcaria 0:2Brazylia - Maroko 3:1Haiti - Szkocja 0:1Australia - Turcja 1:2Niemcy - Curaçao 2:0Holandia - Japonia 2:1Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 1:2Szwecja - Tunezja 1:1Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 3:0Belgia - Egipt 1:0Arabia Saudyjska - Urugwaj 0:2Iran - Nowa Zelandia 2:2Francja - Senegal 0:1Irak - Norwegia 0:2Argentyna - Algieria 3:1Austria - Jordania 2:0Portugalia - DR Kongo 3:1Anglia - Chorwacja 2:0Ghana - Panama 2:0Uzbekistan - Kolumbia 0:2Mistrz: HiszpaniaWicemistrz: FrancjaKról strzelców: ktos z Hiszpanii
Opublikowano wczoraj o 08:38 1 dzień Meksyk - RPA 2:0Korea Płd. - Czechy 1:1Kanada - Bośnia i Herc. 1:0USA - Paragwaj 2:1Katar - Szwajcaria 0:2Brazylia - Maroko 2:1Haiti - Szkocja 0:1Australia - Turcja 1:2Niemcy - Curaçao 4:0Holandia - Japonia 1:1Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 2:2Szwecja - Tunezja 1:0Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 3:0 [złoty mecz]Belgia - Egipt 2:0Arabia Saudyjska - Urugwaj 0:2Iran - Nowa Zelandia 2:1Francja - Senegal 2:1Irak - Norwegia 0:2Argentyna - Algieria 3:0Austria - Jordania 2:0Portugalia - DR Kongo 2:0Anglia - Chorwacja 1:1Ghana - Panama 1:0Uzbekistan - Kolumbia 0:3Mistrz: HiszpaniaWicemistrz: ArgentynaKról strzelców: Harry Kane
Opublikowano wczoraj o 09:29 1 dzień skopiowane z typeraMeksyk - RPA 2:1Korea Płd. - Czechy 1:1 [złoty mecz]Kanada - Bośnia i Herc. 1:0USA - Paragwaj 2:0Katar - Szwajcaria 0:2Brazylia - Maroko 2:0Haiti - Szkocja 0:1Australia - Turcja 1:3Niemcy - Curaçao 3:0Holandia - Japonia 1:1Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 0:0Szwecja - Tunezja 1:2Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 3:0Belgia - Egipt 2:0Arabia Saudyjska - Urugwaj 0:2Iran - Nowa Zelandia 1:0Francja - Senegal 2:0Irak - Norwegia 2:1Argentyna - Algieria 1:0Austria - Jordania 1:0Portugalia - DR Kongo 2:0Anglia - Chorwacja 1:1Ghana - Panama 1:0Uzbekistan - Kolumbia 0:1Mistrz: FrancjaWicemistrz: HiszpaniaKról strzelców: Kylian Mbappé
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Meksyk - RPA 2:0Korea Płd. - Czechy 2:2Kanada - Bośnia i Herc. 1:1USA - Paragwaj 3:1Katar - Szwajcaria 0:2Brazylia - Maroko 3:0Haiti - Szkocja 0:5 [złoty mecz]Australia - Turcja 0:2Niemcy - Curaçao 7:0Holandia - Japonia 1:1Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 3:3Szwecja - Tunezja 0:0Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 8:0Belgia - Egipt 2:0Arabia Saudyjska - Urugwaj 0:3Iran - Nowa Zelandia 1:0Francja - Senegal 4:1Irak - Norwegia 0:3Argentyna - Algieria 3:0Austria - Jordania 3:0Portugalia - DR Kongo 4:0Anglia - Chorwacja 3:1Ghana - Panama 3:0Uzbekistan - Kolumbia 0:2Mistrz: AngliaWicemistrz: PortugaliaKról strzelców: H. Kane
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W dniu 6.06.2026 o 17:07, Zwyrodnialec napisał(a):Mistrz: AngliaWicemistrz: HiszpaniaKról strzelców: KaneMeksyk - RPA 3:1Korea Płd. - Czechy 2:1Kanada - Bośnia i Herc. 2:1USA - Paragwaj 2:1Katar - Szwajcaria 0:2Brazylia - Maroko 2:1Haiti - Szkocja 0:2Australia - Turcja 1:2Niemcy - Curaçao 3:0Holandia - Japonia 2:1Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 0:2Szwecja - Tunezja 2:1Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 4:0 [złoty mecz]Belgia - Egipt 2:1Arabia Saudyjska - Urugwaj 1:2Iran - Nowa Zelandia 3:1Francja - Senegal 2:0Irak - Norwegia 0:2Argentyna - Algieria 3:0Austria - Jordania 2:0Portugalia - DR Kongo 3:0Anglia - Chorwacja 3:1Ghana - Panama 2:1Uzbekistan - Kolumbia 0:3Dodałem złoty mecz do Hiszpanów. Wcześniej nie doczytałem, że jest w każdej rundzie grupowej i chciałem zachować.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Meksyk - RPA 1:0Korea Płd. - Czechy 1:2Kanada - Bośnia i Herc. 1:1USA - Paragwaj 1:1Katar - Szwajcaria 1:1Brazylia - Maroko 2:2Haiti - Szkocja 0:2Australia - Turcja 2:1Niemcy - Curaçao 3:0 (zm)Holandia - Japonia 1:2Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 1:2Szwecja - Tunezja 1:0Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 5:0 Belgia - Egipt 1:1Arabia Saudyjska - Urugwaj 1:2Iran - Nowa Zelandia 1:0Francja - Senegal 3:0Irak - Norwegia 0:2Argentyna - Algieria 4:0Austria - Jordania 3:1Portugalia - DR Kongo 5:0Anglia - Chorwacja 2:1Ghana - Panama 0:0Uzbekistan - Kolumbia 0:2Mistrz: PortugaliaWicemistrz: FrancjaKról strzelców: Mbappe
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Meksyk - RPA 2:0Korea Płd. - Czechy 1:1Kanada - Bośnia i Herc. 1:1USA - Paragwaj 2:1 [złoty mecz]Katar - Szwajcaria 0:1Brazylia - Maroko 2:2Haiti - Szkocja 0:2Australia - Turcja 0:2Niemcy - Curaçao 6:0Holandia - Japonia 2:1Wybrzeże Kości Słoniowej - Ekwador 1:2Szwecja - Tunezja 1:1Hiszpania - Wyspy Zielonego Przylądka 7:0Belgia - Egipt 1:1Arabia Saudyjska - Urugwaj 0:1Iran - Nowa Zelandia 0:0Francja - Senegal 2:1Irak - Norwegia 0:3Argentyna - Algieria 1:0Austria - Jordania 2:0Portugalia - DR Kongo 4:0Anglia - Chorwacja 2:1Ghana - Panama 3:1Uzbekistan - Kolumbia 0:1★Król strzelców+5Harry Kane (Anglia)▼chcialbym Hallanda ale nie ma w tabeli mozecie dodac? @Bartg ★Mistrz+5Hiszpania★Wicemistrz+5Portugalia Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez Welna
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Autor Nie no musiał być Haaland, połowa go tu typowala na króla. Wynik wpisany, wygląda, że wszystko działa. Ktos nawet trafil od razu za 6 pkt.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Dałoby się coś zrobić żeby w tabeli było widać ilość punktów zamiast procenta skuteczności?
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 4 godziny temu, Yakubu napisał(a):Dałoby się coś zrobić żeby w tabeli było widać ilość punktów zamiast procenta skuteczności? Na telefonie? One tam sa tylko obcięte ;) poprawie dzisiaj
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Nie wiem kto to MarcinioGaucho, ale ma 9 pkt po dwóch meczach
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ok widze, ze excela nie bedzie w tym roku. To na co wrzucamy te typy tutaj? Dla bezpieczenstwa jakby co sie wyje.balo z apka?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 39 minutes ago, Mejm said:Ok widze, ze excela nie bedzie w tym roku. To na co wrzucamy te typy tutaj? Dla bezpieczenstwa jakby co sie wyje.balo z apka?Tak, jakby Skynet stwierdził, że koniec zabawy.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ale bedzie sie liczyc jak pierwsza runde uzupelnie teraz? Bo wrzucilem tylko w posta.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Autor 1 minute ago, Mejm said:Ale bedzie sie liczyc jak pierwsza runde uzupelnie teraz? Bo wrzucilem tylko w posta.Nie wiem czy się da, ale jak coś pisz do @ofsajd to jakoś ręcznie doda może. Po starej znajomości.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Potencjalnie jedyny wytypowalem wygrana mikroprocesorkow i to jeszcze caly wynik, no nie moze to pojsc na marne.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 3 minutes ago, Mejm said:Potencjalnie jedyny wytypowalem wygrana mikroprocesorkow i to jeszcze caly wynik, no nie moze to pojsc na marne.A nie to się jednak nie da, zapraszamy za 2 lata.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 11 minut temu, Bartg napisał(a):Nie wiem czy się da, ale jak coś pisz do @ofsajd to jakoś ręcznie doda może. Po starej znajomości.Dodam pod koniec dnia
Opublikowano 10 minut temu10 min 3 godziny temu, Bartg napisał(a):Nie wiem kto to MarcinioGaucho, ale ma 9 pkt po dwóch meczach 3 godziny temu, Bartg napisał(a):Nie wiem kto to MarcinioGaucho, ale ma 9 pkt po dwóch meczach 3 godziny temu, Bartg napisał(a):Nie wiem kto to MarcinioGaucho, ale ma 9 pkt po dwóch meczach Spokojnie, nie jestem podróżnikiem w czasie, a na mistrza typuję Paragwaj.
Opublikowano 8 minut temu8 min Autor A no chyba, że tak ;) Dlatego była prośba rejestrować się nickami z forum.