Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 323 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W CRK w piątek Biała gorączka, We are idols i Sejtan.

Opublikowano

przyjdę w mojej nowej koszulce którą kupiłem na ostatnim koncercie jak na największego fana przystało

Opublikowano

No ja nie będę, będę oglądał nowego Winterbottoma albo jakieś eksperymentalne niezależne awangardowe coś tam na AFF. A szkoda, CRK jak zwykle dopie'rdala świetny skład za minimalną cenę.

Opublikowano

31 wbijaj do strefy zero na regres w takiej samej cenie (czy tam złotówkę drożej)

Opublikowano

Byłem z żoną na tych analogsach i.... coś im się w głowach popi.erdoliło... Ten świetny street punk/oi zamienił się w jakiś punk dla 16 latków... a zespół beri beri: support to doda z mocniejszą gitarą....Odnośnie samych analogsów- może i zagrali dzieciaki atakujące policje i blask szminki ale zapomnieli o Iwanie, !!!oi młodzieży!!! ale to już nie to co kiedyś (zresztą nie ma tam w tej chwili nikogo ze starej ekipy...)

ps. a gdzie ten regres?? (jakieś po polsce tourne??)

Edytowane przez xzdunx

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

65daysofstatic rozpier.dolili Blue Note'a wczoraj. Mega energiczny gig okraszony niezlymi giftami w postaci kostki, plakatu z autografami i fotką z perkusistą. Niby szkoda, że nie zagrali więcej kawalków z Fall of Math i One Time For All Time, ale z drugiej strony kawalki z 2 nowych wydawnictw wypadly zaje.biście na żywo, dużo lepiej niż na plytce.

Jaram się jak samolot prezydenta.

Weak4

Opublikowano

Nom, fajnie tam było, ale prawdziwe (pipi)nięcie, koncert roku był 2 dni później we Wrocławiu. Mowa oczywiście o TKDE.

Koval byłeś tam c'nie?

Opublikowano

wczesnie chyba bylo 70 zł za bilet - a Hurts w prawdzie mowiac jeden kawalek jest dla mnie hitem (wiadomo), reszta moze i jest fajna, ale nie chwyta mnei jak 'wonderful life' , takze okreslilem bilet (wtedy 70) jako bilet za jeden dobry kawalek. wiec za drogo dla mnei. no

Opublikowano

troche to niepoprawne, gdyz chlopaki (Hurts) z dnia na dzien staja sie tak slawni ,ze przecietni zjadacze chleba musza dawac tyle kasy, by ich na zywo uslyszec. a przed medialnym boomem na nich mozna pewnie bylo za friko posluchac w studenckiej knajpie itd.

Opublikowano

Hurts w polszy. Wawa, Kraków, Gdańsk http://go-ahead.pl/pl/nowosci,1,319,page=1.html oł jeeee! :dance:

70 ziko za jeden kawalek w sumie jest sporo :whistling:

bynajmniej tak w gdańsku ma być

boże Karol ;/

Opublikowano

ide dzis na Kilimandzarosow, obym nie usnal

No czekam na Twoją relację, stary pryku, bo wczoraj we wro dali świetny koncert. Moim zdaniem.

Opublikowano
  • Autor

w skrocie naje balem sie przed koncertem, na koncercie zaczepilem Malenczuka i jego dwie mlode szmule, pokrzyczelismy "vafancullo" w strone KDJE i poszlismy pic wodke w okolicach 2 utworu. Wrocilem, koncert sie skonczyl, wiec kupilem dwa vinyle od dziewczyny Bong Ra, wszedlem z buta do kanciapy KDJE wzialem od kazdego autograf, oddalerm vinyle do szatniarza i poszedlem naje,bany tanczyc na pokoncertowa dyskoteke. Potem rozje,balem kibel w klubie, poszedlem zjesc pizze do baru i pojechalem o 5 rano do domu.

Mniej wiecej tyle.

A i po drodze sie vinyle od debiutanckiej plyty rozje baly na chodniku, ale spoko bo i tak teraz nie mam gramofonu.

Czyli fajny koncert.

Opublikowano

Jaka profanacja

Edytowane przez Ore

Opublikowano

Obso, ale Ty jesteś głupi. ;<

Ale dobre story. <ok >

Opublikowano

Ja pindole, ale kosmos na Aptece był, kto nie pójdzie na koncert jak będzie miał po trasie ten dópa.

Tu kawałek zayebistego koncertu:

Hehe, w dodatku dostałam nowa płyte z Ks. Jankowskim na okładce. :]]]

Edytowane przez ogicool

Opublikowano

Jak będą w Malborgu na juwelaniach, to pójdę.

100% adrenaliny gwarantuję i pozytywnej masakry!

Opublikowano

Jak będą w Malborgu na juwelaniach, to pójdę.

czy masz na mysli Malbork?

ja o czyms nie wiem??