Opublikowano 5 grudnia 20159 l eee no nie stałem sobie na stopniu po prawej stronie, z plecakiem msi A koncert zaje.bicho, dali rade. Przyjemnie usłyszeć na żywo kawałki których sie słuchało po kilkaset razy.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Jezu, ciekawe jakby zareagował na krzywozebnego szoguna swiszczacego (pipi)a co drugie słowo. Zreszta mały smieciu , ja pisałem do blubera a nie do ciebie. Edytowane 6 grudnia 20159 l przez ajebisty
Opublikowano 6 grudnia 20159 l ja nawet juz nie pamietam jak puszkin wygladą to skąd mialem wiedziec :///
Opublikowano 6 grudnia 20159 l -czesc jestem bluber z forum -czesc jestem puszkin <niezręczna cisza> -ooo to jest koval
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Jechałem kiedyś z Puszkinem na woodstock i z powrotem, nawet mi torbę pomógł nieść bo nogę miałem wtedy motzno spierdoloną. I to jest forumkowy kolega. Pozdrawiam
Opublikowano 6 grudnia 20159 l na Decapitated tez mam zamiar być to możemy sobie kolejkę chlapnąć przy barze a to stalismy obok siebie, pozdrawiam Ano staliśmy całkiem blisko, i jechaliśmy też tym samym polskim busem, co miał być 18:20 na miejscu. Kovala nie widziałem, z teką się minąłem pare razy.
Opublikowano 7 grudnia 20159 l -czesc jestem bluber z forum -czesc jestem puszkin <niezręczna cisza> -ooo to jest koval wpadłem zaraz przed grime, a zmyłem sie od razu jak titd skończyli grać, nie w głowie były mi towarzyskie pogaduszki, next time
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Soft Moon alt(pipi) na siłe pozdrawiam Człowiek wyjedzie z Białegostoku ale Białystok z człowieka nigdy.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Muzyka dla kryptofonów Depeche Mode którzy nie mogą się przyznać do swoich preferencji i wolą się ukrywać za samplami przewijanej taśmy. Pozdrawiam.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l stary napis w kiblu mojej szkoly głosił lepeij z (pipi) nie wychodzic niż depeszem się urodzic. Ja tylko best of 86-98 chyba 1 płyta. słysze hicory typu little sixteen to mam ochotę uciekac.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Tame Impala na opku. To chyba najlepsze co mogło spotkać ten festiwal.