Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lech Poznań

Featured Replies

Opublikowano

KGHM Zagłębie Lubin - Lech Poznań 1:0

W spotkaniu 24. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań przegrał z Zagłębiem Lubin 0-1.

:(

Niewykorzystane sytuacje się mszczą :(

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 182,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od teraz Lech wszystkie mecze będzie wygrywać 5-0. Pep Guardiola już ogłosił na konferencji prasowej, że odchodzi z Barcy, bo przeciwko trenowanemu normalnie Lechowi nie miałby żadnych szans.

• Gość Maiden
    Gość Maiden

• Rutkowski nawet nie wie, cóż uczynił najlepszego tym wywiadem. Jak na razie jest jedno wielkie Nikt nie za bardzo ogarnia o co chodzi, bo sam jeszcze do niedawna mówił że z Koszerną rozmawiać nie m

Opublikowano

Na kolana przed potężnym "coś więcej niż klub" Zagłębiem.

Opublikowano

Na kolana przed potężnym "coś więcej niż klub" Zagłębiem.

Wielkie Wielkie Wielkie ! Zagłębie!!!

Nie wiem za bardzo gdzie sprawdzić, jak wyglądała oprawa Lubiniaków? Nadal jest bojkot?

Opublikowano

Jaka oprawa? :potter:

W TV oprawę pokazali tylko do czasu aż była "koszulka" , jak weszły godła i race, to już zero. Fajna była kamera znad sektora Lecha :)

Opublikowano

Na Dialog Arena w ramach oprawy co drugi mecz gaśnie światło.

Opublikowano

I zapalają race :potter: .

Ehh szkoda tego meczu znowu stracone punkty .

Opublikowano

I zapalają race :potter: .

Ehh szkoda tego meczu znowu stracone punkty .

Właśnie nie szkoda. Może ktoś w końcu z zarządu zauważy co się dzieje i wyjebie tego idiotę w pizdu. A z nim jeszcze paru innych zawodników i będzie spokój.

Opublikowano

Jaka oprawa? :potter:

Lubin est na proteście. FANATYKU & ULTRASIE :D

Opublikowano

lh0906.jpg

lepsza fota oprawy :)

@Maiden: Skończ.

Opublikowano

A z czym mam skończyć? Dziwisz się dlaczego Lubin nie zrobił oprawy, to Cię informuję, że w Lubinie trwa protest kibiców. A Ty mi posta kasujesz. xD

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Na pięknym stadionie w Bydgoszczy...

77881.jpg

PP: Lech Poznań – Legia Warszawa 1:1 k. 4:5

W finałowym spotkaniu Pucharu Lech Poznań zremisował z Legią Warszawa 1:1. Bramkę dla Lecha zdobył Dimitrije Injac, wyrównał Manu. W rzutach karnych lepsi okazali się legioniści, którzy wygrali 5:4.

Cały czas nie rozumiem co Bosy miał na myśli strzelając karnego w ten sposób :( Meczyk dobry, bramka Injaca za(pipi)ista. Legia przez większą część meczu nic nie grała jak zwykle. Szkoda, najprostsza droga do Europy została zamknięta. Pozostaje liga :(

No i może Bakero pójdzie w pizdu :D

Opublikowano

zapomniałeś wspomnieć o zdemolowaniu własnego sektora przez najlepszych i najkulturalniejszych kibiców kiboli w Polsce.

Opublikowano

Ofsajd, bo po ostatnim karnym wyłączyłem TV więc nie widziałem tego, dopiero teraz sobie czytam :)

No trochę chopaki pojechały, s(pipi)iły cały wizerunek na który wiele osób pracowało. Żenuła. Jedni biją piłkarzy po porażce, inni demolują stadion :(

Opublikowano

Żenuła. Jedni biją piłkarzy po porażce, inni demolują stadion :(

I biją kamerzystów - jeden z was takiego mela zaje.ba.ł jednego z operatorów kamer, że konieczna była karetka.

Opublikowano

Historia zatoczyła koło i teraz to My jesteśmy Ci źli ;)

Opublikowano

Łap plusa za dystans :thumbsup:

Opublikowano

Plusik za plusik :kiss:

Małe prowo do pracy, se pójdę w "fanatycznie (pipi)niętych" :D

ts.fp.bialy03.jpg

Zostało chyba 6 meczy. Wychodząc z założenia że wszystko wygramy, mamy szansę na puchary :turned:

Opublikowano

Bosacki nie wiem co miał na myśli strzelając tego karnego , może chciał rozgrzać bramkarza ? Ogólnie mogło być 2:0 dla Lecha ale nie było i dupa . PS Piłkarze Legi mają skłonność do wywalania się :whistling: .

Choć trudno wykrztusić to z siebie to jednak gratuluje Legi pucharu .

Opublikowano

Bosacki nie wiem co miał na myśli strzelając tego karnego , może chciał rozgrzać bramkarza ? Ogólnie mogło być 2:0 dla Lecha ale nie było i dupa . PS Piłkarze Legi mają skłonność do wywalania się :whistling: .

Choć trudno wykrztusić to z siebie to jednak gratuluje Legi pucharu .

Piłkarze Legii (2x"i") - uwaga kierowana nie tylko do Ciebie. Nie uważam by nasi grajkowe mieli skłoności do wywalania się, wiem za to, że jeden z waszych powinien dostać czerwień za walnięcie piąchą Ivicy.

Opublikowano

Maiden chodzi Ci o to jak Vrdoljak (tak to się pisze?) padł jak rażony piorunem we własnym polu karnym? Muszę Cię zasmucić ale nie dostałam piąchą w twarz a i wywrócił się z lekkim opóźnieniem co bardzo ładnie pokazały powtórki.

Opublikowano

c16a9b212758c401338d89473bad3073.jpg

mf.gif

Opublikowano

Chyba Ci się pomyliły tematy. Do obrazków jest inny topic. Do którego z chęcią Cię zapraszam :potter:

Opublikowano

Taki akcent humorystyczny w tych ponurych czasach:

Zagłębie - Lech

Z protokołu delegata PZPN z tego meczu:

"Bardzo ładna oprawa meczowa zakłócona rozpaleniem 17 rac świetlnych"

:lol: