Opublikowano 1 maja 201014 l Jest to The Boss mentorka Naked Snake'a kontynuatora jej filozofii jako Big Boss.
Opublikowano 1 maja 201014 l wiecie czy zgadujecie? no nie ;] pytanie podobne [w pewnym sensie] do tego, ktore zadal Grigori.
Opublikowano 13 maja 201014 l A można poprosić o delikatną podpowiedź? Znowu quiz będzie stał prze parę miesięcy.
Opublikowano 13 maja 201014 l nie wiem jak podpowiedziec zeby nie odpowiedziec na pytanie ;] hmmm szukajcie w papierowych źródłach //edit jutro podam odpowiedz ;]
Opublikowano 14 maja 201014 l a wiec odowiedz postac z mojego awatara nie ma nic wspolnego z seria mgs poza tym, ze zostala umieszczona w artbooku [The Art of Metal Gear Solid 1.5] w rozdziale 'other illustrations', a narysowal ja sam Yoki Shinkawa ;] nowe pytanie: ile 'duszkow ' można sfotografować w MGS:TTS?
Opublikowano 14 maja 201014 l Super smash bros brawl, chociaż to nie gra Konami i MGS4. Znowu oddaje z lenistwa. Edytowane 14 maja 201014 l przez Hela
Opublikowano 14 maja 201014 l Dodam, że w tej grze właśnie utwory muzyczne są najważniejsze. Bez niej nie byłoby tej gry.
Opublikowano 14 maja 201014 l Zapewne w jakiejś grze z serii Bemani (Dance Dance Revolution? Beatmania?)