Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nauka jezyka japonskiego.

Featured Replies

Opublikowano
8 godzin temu, Azi91 napisał(a):

Wiem, że odkop straszny ale polecam Warszawską Szkołę Języka Japońskiego aka WSJJ - mają zajęcia zdalne i są one niesamowicie dobrze prowadzone przez pełnych pasji nauczycieli.
Personalnie uczyłem się tam niecałe 3 lata wolnym tempem, dało mi to wystarczająco dużo żeby samemu się uczyć dalej tylko niestety życie wsadziło nieco kij w szprychy - mimo to nie mam większych problemów z porozumiewaniem się w Japonii.

dzięki, rozpatrywałem tę szkołe, ale zdecydowałem sie ostatecznie na Ichigo, którą też polecam - fajne o tyle, że lektorzy to Japończycy. Podziwiam, że jestes w stanie komunikować się bez przeszkód w JP, mam nadzieje ze osiągnę ten poziom

• Odpowiedzi 150
  • Wyświetleń 148,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

Jesteś w Chinach, województwo japońskie, dystrykt Szibuja, widzisz Chińczyka, rzucasz mu szybkie "Hello!" i pogadane. Jak nie odpowie, to gardź szmaciarzem. 2015 rok, przypominam, everybody speaks (pi

• Niesamowite, ale ja też zacząłem się uczyć japońskiego . Mam za sobą 3 lekcje, właśnie skończyłem tą ostatnią. Uczę się u wykładowcy Japonistyki, ale w nietypowym miejscu, bo w jego sklepiku (dla zain

• Japonka.pl