Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co ciekawego na DVD w czasopismach?

Featured Replies

Opublikowano

Tivi okej od 6 grudnia rozpoczyna regularne dodawanie "Świata wg. bundych"! Będe musiał zrezygnować z "Drużyny A"... Chyba, że w zastępstwo.

• Odpowiedzi 158
  • Wyświetleń 45,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• verbatimy tansze

• jak studiowalem to nie bylo.

• Kultowe komedie i The Best of Science Fiction III a w pierwszym numerze Transformersy za 10 zł. Kolejne numery po 30 zł:   http://kolekcjafilmowa.pl/sf/   I:   Pakiet 3 filmów: Hurt Locker: W Pu

Opublikowano
dzisiaj kupiłem zestaw z Bunuelem , niezły dobór tytułów z jednym minusem - brak Anioła Zagłady ;/ jak bedzie czas napisze pokrótce co i jak

ja wsio Jodorowskiego widziałem , Fando i Lis to raczej wprawka Alejandro przed jego pozniejszymi odchyłami ,choć to podobno za ten film chcieli reżysera skrócić o głowę ;d

Ja to w niedzielę nabyłem. Sposób dobierania filmów (7 ostatnich) tłumaczy brak Anioła Zagłady , ale wiadomo ,że szkoda. Interesujący byłby też Szymon Pustelnik. W zasadzie to mogli jako dodatek upchnąć. Dobrze , natomiast ,że na siłe nie dawali tego Psa Andaluzyjskiego , bo nie pasuję w ogóle.

Opublikowano

a ten zestaw Jodorowskiego łykasz ? ;)

bo ja jak kasa będzie zara lece do sklepu i załączam na święta ''Świętą Górę '' :D

Opublikowano
a ten zestaw Jodorowskiego łykasz ? ;)

bo ja jak kasa będzie zara lece do sklepu i załączam na święta ''Świętą Górę '' :D

Ja ten zestaw mam już tak z pół roku tylko ,że z ibeja , po angielsku wszystko.

Fajny zestaw Bergmana jest jak ktoś nie miał z nim kontaktu. 10 czy więcej jego najlepszych filmów w jednym boxie (połączenie boxu białego i czarnego , który wyszedł z dwa lata temu) plus Fanny i Aleksander.

Opublikowano

Ja ze swojej strony mogę polecić anime ,,Millenium Actress" w reżyserii Satoshi Kon'a które jest dostępne od listopada w cenie 20zł w serii Kino Domowe-kolekcja anime. Niedawno obejrzałem ten film i nie zawiodłem się na nim, jest bardzo wciągający i poruszający. Jak ktoś uważa, że anime to bajki dla małych dzieci niech obejrzy choćby ten film lub też ,,Perfect Blue" które zostało również wydane w Polsce, a z pewnością zmieni zdanie.

http://kino.idg.pl/film/254-Millennium.Actress.html

• 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Od 20 sierpnia będzie można dostać film "Aliens" za 9,98 jako pierwszy numer kolekcji.

http://kolekcjafilmowa.pl/sf/

Właśnie przed chwilą leciała reklama w tv. Ogólnie większa część filmów to konkrety a zarazem klasyki tylko jestem ciekaw jaka będzie cena kolejnych numerów. A i wymieszali dość dziwnie filmy od ostatnich części od środkowych itd. No i ostatni film wychodzi w lipcu 2010 roku :huh: .

Opublikowano

oo chyba sobie wyprawę po sklepach bo nie mam Aliensa w wydaniu dvd w kolekcji :)

Opublikowano
Właśnie przed chwilą leciała reklama w tv. Ogólnie większa część filmów to konkrety a zarazem klasyki tylko jestem ciekaw jaka będzie cena kolejnych numerów. A i wymieszali dość dziwnie filmy od ostatnich części od środkowych itd. No i ostatni film wychodzi w lipcu 2010 roku :huh: .

Wydaje mi się ze reszta numerów będzie za ok 30 zł bo tyle kosztowały podobne kolekcje, ale zobaczymy.

Opublikowano

drogo jak zwykle. Lepiej sobie kupowac odzielnie 2 plytowe wydania niz takie cos

albo zebrac troszke wiecej kasiory i kupic :

1247729393.jpg

dalem za to 70 zl. Opylalo sie w chnj ;]

Opublikowano

W październikowym CKM na DVD megahit: John Rambo, najnowsza część serii.

W samym piśmie sesja zdjęciowa z Igą Wyrwał, promująca grę Need for Speed: Shift.

Może ktoś powiedzieć kiedy wychodzi CKM ? :D

chyba 15 wrzesnia tak?

Edytowane przez rafaelvdv

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W grudniowej Machinie "American History X". Jest to niezły rarytas bo o ile mi wiadomo ten film ukazał się w Polsce tylko na VCD.

Opublikowano

W grudniowej Machinie "American History X". Jest to niezły rarytas bo o ile mi wiadomo ten film ukazał się w Polsce tylko na VCD.

Jak jeszcze dadzą do tego normalne pudełko, to będę szczęśliwy. Nie lubię tych cholernych kopert :/

Opublikowano

Niestety będzie w kopercie.

Opublikowano

Jest gdzies lista wszystkich filmow? Jak jest "Przejrzec Harry'ego" to bym se sprawil. I "Zlote czasy radia" w sumie. Reszte w wiekszosci mam.

Opublikowano

A będzie "Everybody Says I Love You"? Mógłbym sobie codziennie oglądać tańczącego Edwarda Nortona. Zawsze mi to poprawia humor.

Opublikowano

1. MANHATTAN - 18 września 2009

2. WSZYSTKO, CO ZAWSZE CHCIELIŚCIE WIEDZIEĆ O SEKSIE - 25 września 2009

3. WRZESIEŃ - 2 października 2009

4. ALICJA - 9 października 2009

5. MELINDA & MELINDA - 16 października 2009

6. ŚPIOCH - 23 października 2009

7. PURPUROWA RÓŻA Z KAIRU - 30 października 2009

8. INNA KOBIETA - 6 listopada 2009

9. WNĘTRZA - 13 listopada 2009

10. HANNAH I JEJ SIOSTRY - 20 listopada 2009

11. CIENIE WE MGLE - 27 listopada 2009

12. ZŁOTE CZASY RADIA - 4 grudnia 2009

13. SEKS NOCY LETNIEJ - 11 grudnia 2009

14. MIŁOŚĆ I ŚMIERĆ - 18 grudnia 2009

15. WSPOMNIENIA Z GWIEZDNEGO PYŁU - 23 grudnia 2009

16. ZELIG - 31 grudnia 2009

17. DANNY ROSE Z BROADWAYU - 8 styczna 2010

18. ANNIE HALL - 15 styczna 2010

19. ZBRODNIE I WYKROCZENIA - 22 styczna 2010

20. BANANOWY CZUBEK - 29 styczna 2010

Opublikowano

Który to ten czarno-biały z Kennethem Brannah, Winoną Ryder i DiCaprio w epizodzie?

Opublikowano

zastanawia mnie brak Przejrzeć Harrego , Życie i cała reszta , Tajemnica morderstwa na Manhatanie . Gnioty jak spioch , bananowy czubek czy melinda i melinda nie powinno w ogóle znajdowac się w tym zestawie .

Który to ten czarno-biały z Kennethem Brannah, Winoną Ryder i DiCaprio w epizodzie?

Celebrity

Edytowane przez _M_

Opublikowano

hmm to dziwne

img4468v.jpg

20zł w MM