FLooK 1 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Musisz próbować do skutku, większość miała problemy z tym patchem nawet długi czas po premierze. Wbrew pozorom gdy n-ty raz zaczynasz downloadować, nie rozpoczynasz od początku. Tylko pasek stanu leci od początku, a dane zapisują się na dysku. Odnośnik do komentarza
ryder 0 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 mam pewien problem... nie jest do końca związany z gt ale... gt bedzie tu przykładem: gram na sixaxisie, wszystko ok, nawet brak wibracji nie przeszkadza aż tak bardzo, aż tu nagle z dnia na dzien spada mi czułosć wszystkich przycisków... we wszystkich grach tak samo ale najbardziej przeszkadza mi to w gran turismo... wygląda to tak że wszystkie dzialają tylko trzeba je wcisnąć do samego konca, wcześniej wystarczylo ze minimalnie docisnąłem dany przycisk i odrazu zaskakiwało. w gt gaz i hamulec mam ustawione na R2 i L2 i nadal da sie je plynnie regulować tylko skala regulacji odczuwalnie sie zmieniła. wiadomo, można sie do tego przyzwyczaić i nadal jakoś jeździc ale nie daje mi to spokoju że jednak coś z tym padem jest nie tak. nie wiem czy to kwestia mechaniczna, jakieś luzy czy wyrobienie sie przycisków (gram od miesiąca) czy coś związanego z oprogramowaniem... (używalem przycisku reset i nic nie pomogło) zdarzalo sie Wam coś podobnego? i czy dual shock 3 miewa takie problemy? Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Mam pytanie do osób które mają wersję BD. Czy jak usunie się jakiś film z GT-TV (z tych które są na płycie i nie trzeba było ich ściągać) to potem aby go obejrzeć będzie się go dało skopiować z BD czy trzeba będzie go ściągać??? Pytam bo chcę zwolnić trochę miejsca na HDD Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Gram Amuse S2000 GT1 Turbo i co? auto posiada 7 biegow, a skrzynia w G25 6 jest jakis patent, dokupic inna skrzynie biegow do tej gry? czy tylko sekwencyjna/lopatkowa/automatyczna? Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Odpowiem sam na swoje pytanie Niestey na jaw wyszedl kolejny absurd... jak sie usunie jakies video z HDD to potem trzeba je ciagnac z sieci, mimo ze jest na BD. Zenada Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Ma ktos jakis filmik, jak przejsc ewent A ktory jest do przejechania Ferrari F430? o ile przeszedlem ten event, to zostal mi przed ostatni A-9 a moj wsumie to ostatni... Awykonalne, nawet na 3 miejscu Edytowane 22 Czerwca 2008 przez Dabman Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Ma ktos jakis filmik, jak przejsc ewent A ktory jest do przejechania Ferrari F430? o ile przeszedlem ten event, to zostal mi przed ostatni A-9 a moj wsumie to ostatni... Awykonalne, nawet na 3 miejscu Trochę trudno się połapać w tym co piszesz, jeśli chodzi Ci o A-9 to tu jest filmik: http://www.youtube.com/watch?v=VmINKTtrPQ0 a tutaj z ferrari F430 (A-8 ) i to samo ale bardzo syfiato po trawie etc. i jeszcze jeden z lepszą jakością obrazu http://www.youtube.com/watch?v=EWgT0gHOJys...feature=related Edytowane 23 Czerwca 2008 przez Wieslawa Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 F430 jak pisalem juz zakonczylem,na brazie, problem z A-9 Ten koles ma wylaczony system kontroli trakcji? Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 F430 jak pisalem juz zakonczylem,na brazie, problem z A-9 Ten koles ma wylaczony system kontroli trakcji? pojęcia nie mam, napisz do niego i zapytaj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Da sie wlaczyc kat 200 stopni na G25 w GT? Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 uniwersalna rada w GT5P.Jeśli ma sie problem z jakimś eventem to wyłącza się fizykę proffesional.Praktycznie działa to jak wybranie trybu easy w innych grach .Ja tak przeszedłem kilka eventów(2 w klasie A i w S) bo nie potrafiłem się z nimi uporać na prof. Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 (edytowane) uniwersalna rada w GT5P.Jeśli ma sie problem z jakimś eventem to wyłącza się fizykę proffesional.Praktycznie działa to jak wybranie trybu easy w innych grach .Ja tak przeszedłem kilka eventów(2 w klasie A i w S) bo nie potrafiłem się z nimi uporać na prof. Ha, ja tez na to w koncu wpadlem i 2 eventy na S tak przeszedlem ( a potem pozaliczalem kilka innych na gold) . To na Dualshocku 3. Ale miarka sie przebrala i G25 do mnie juz leci ! Teraz sie zacznie katowanie GT5P, F1CE i DIRT, yeah. Kiedys kupilem GTForce jak sie tylko pokazala (520 PLN w pazdzieniku 2001 !) i GT3 zostalo inna gra (a juz nie gralem). To teraz licze na jeszcze wieksza roznice . A jeszcze pytanie: co trzeba zrobic (oszukac) zeby dopuscilo do wyscigu F12007 ? Bo ma za duzo PP..... a widzialem na YouTube jak ktos na Daytonie w S evencie jezdzil - a ja nie moge Edytowane 28 Czerwca 2008 przez mrynk Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Nowe eventy online chyba już dostępne. Szkoda, że w Newsach żadnej wzmianki o Trophies ;/ Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Co tam Trophies... niech dadzą lepiej custom soundtrack ! Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 co tam custom soundtrack i Trophies (choć mp3 z dysku w czasie wyścigu nie pogardzę) niech w uaktualnieniu dodadzą w końcu Nürburgring bo przecież mają już ten tor opracowany na PS3 ! Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 O takim "wypasie" jak custom soundtrack czy Nurburgring to ja nawet nie mysle. ;/ Odnośnik do komentarza
dmk 0 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 co tam custom soundtrack i Trophies (choć mp3 z dysku w czasie wyścigu nie pogardzę) niech w uaktualnieniu dodadzą w końcu Nürburgring bo przecież mają już ten tor opracowany na PS3 ! rozdrabniacie się Panowie, niech dadzą zniszczenia i GT5 w końcu Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 BTW mogliby na E3 pokazać co nieco z pełnej wersji GT5...w końcu od grudnia 2007 i premiery GT5P w Japonii nic nowego nie pokazali(EU i US wersje dostały jedynie 1 trasę więcej i samochody) i pewnie już engine trochę podciągnęli,konkretnych kształtów nabiera praca nad zniszczeniami i z pewnością gotowe już są następne tory Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 A ja, tak szczerze, nie licze na zadne usprawnienia wzgledem GT5:P. Moze tylko cos tam delikatnie zmienia w modelu jazdy. I dodadza trasy (z 5 zupelnie nowych) i samochody. I bedzie GT5 FULL. Moj typ to ze zniszczen ostatecznie nie bedzie, grafy nie poprawia (plaskie drzewa i plaska widownia jak zawsze). Ale co tam, wlasnie doszla do mnie G25 ze stojakiem. Hura !!! Bedzie jezdzenie !!! (zamiast gapienia sie na loading lub install w MGS4 ). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 tras na bank będzie więcej niż 5 nowych ta seria zawsze miała ich multum -z 30 tras plus ich wariacje na bank będą w fullu. A w zniszczenia też jakoś nie wierzę,niby są obiecane ale mam jakieś przeczucie,że ostatecznie ich nie będzie.Za dużo by musieli zmienić w fizyce i całej mechanice gry i nie wiem czy są w stanie aż tak zoptymilizować silnik graficzny,który sądząc po 2d drzewach pamięta jeszcze PS2 ,a kto wie czy nawet psx Odnośnik do komentarza
Baqś 0 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Dla mnie nic nie powini juz dodawac do tego prologa, bo zaraz sie okaze, ze dodadza do prologa to i to i to , a potem bedzie (pipi)a wielkie rozczarowanie na fullu... Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) Żebyście się nie rozczarowali z tą grafiką. Nie pamiętacie jak było z Prologiem GT4? Grafa ładniejsza w prologu niż w grze właściwej... Ja sobie życzę porządnego onlajnu i więcej torów na licencji. Oczywiście niech odświeżą wizualnie SSR11, Trial Mountain i Autumn Ring. 2000 post! ;] Edytowane 3 Lipca 2008 przez FLooK Odnośnik do komentarza
Baqś 0 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Żebyście się nie rozczarowali z tą grafiką. Nie pamiętacie jak było z Prologiem GT4? Grafa ładniejsza w prologu niż w grze właściwej... Ja sobie życzę porządnego onlajnu i więcej torów na licencji. Oczywiście niech odświeżą wizualnie SSR11, Trial Mountain i Autumn Ring. 2000 post! ;] Czy ja wiem? Grafika jak dla mnie lepsze była we własciwej wersji. Sterowanie równiez zdecydowanie lepsze było we własciwej wersji gt4. Mi wystarczy jak dodadzą z 20nowych tras, duzo samochodów w róznych konfiguracjach z róznymi silnikami ( diesle tez) i troche wiecej licencji. Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Szczegolnie mozna bylo porownac grafe na torze bodajze w NY gdzie reklamy w pelnej wersji byly tak rozpixelowane ze myslalem ze konsola mi ich nie doczytuje Jednak jestem dobrej nadzieji i mysle ze w GT5 grafa bedzie minimalnie podciagnieta i moze w koncu dadza te 3d drzewka ; ) W koncu 3 generacja wiec przydalyby sie ;p Na zniszczenia nie ma co liczyc , nawet nie chce sobie nadziei robic , jedynie co moga zmienic to dzwiek tych opon , tyle ludzi sie na to skarzy a oni chyba widza te skargi c'nie ? Odnośnik do komentarza
FLooK 1 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 W Grand Canyon kibicow porownaj. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi