Lukas_AT 1 172 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Uważam iż Medievil to jedna z najlepszych przygodówek na PSX. grafika była ładna, a klimat ciekawy. Niestety druga część rozczarowała mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
volken 0 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Bezapelacyjnie,MediEvil była grą dłuższą i lepszą od swego sequela.Mi udało się ukończyć drugą część. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Też tak uważam , mi się nie udało ukończyć ale powołuje się na was że jest krótsza Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Warto również wspomnieć o głupim zakończeniu. Dwóch głupich zakończeniach. Ta gra powinna była się skończyć na pierwszej części, a Burton powinien nakręcić ekranizację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look-e 1 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Ostatnio przeszedłem dwójkę. Świetna giera, bawiłem się przednio. Ale rzeczywiście jedynka lepsza. Dwójka to już nie te klimaty, ale całkiem fajne patenty - rączka i walki z bossami ( boks rulez) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukastec 0 Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Ja tez od jedynki nie moglem sie oderwac, przy dwojce jednak jekos nigdy nie siedzialem dluzej niz tak ze 2 godziny. Nie przeszedlem tej gry, bo nie moglem, ale mimo wszystko nie byla az tak zla. Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Dawałem to w innym dziale, ale może tu kogoś zainteresuje. OST z MediEvila: http://www.megaupload.com/pl/?d=7DMNH2N5 Cytuj Odnośnik do komentarza
JoHnyW 0 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ja miło wspominam oba Medievile, faktycznie jedynka lepsza aczkolwiek dwójka miała mnóstwo fajnych smaczków jak podpalenie wroga pochodnią czy ścięcie głowy. Chetnie bym sobie ściągnął ten soundtrack, powspominał ten groteskowy klimat. Tylko jest problem gdy daje download pisze, żeby podać kod podany na stronie, ja tam zadnego kodu nie widze chyba, że ślepy jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) Jak się otworzy strona, to na prawo od loga "Megaupload" jest podany trzy-znakowy kod, który musisz wpisać w okienko obok przycisku "download". Bardziej łopatologicznie już nie można. Miłego ściągania i wspominania starych dobrych czasów. A jakby link wygasł do prosze walić na PW, wrzucę raz jeszcze. Edytowane 14 Lutego 2009 przez White Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Ściągnąłem i przesłuchałem. Automatycznie przypomniało mi się wiele rzeczy związanych z gra. Łezka w oku się kręci... Cytuj Odnośnik do komentarza
szefo_m 0 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Medievil to pierwsza gra którą nabyłem wraz z konsolą Sony, pamiętam ten dzień... Giełda, Balice, Kraków Tam właśnie nabyłem konsole z tą gierką. Szczerze mówiąc nawet nie wiedziałem co to za gra, dopiero w domu, gdy ją uruchomiłem, zobaczyłem piękne Intro z gry i grafikę jakiej wcześniej nie widziałem! Muzyka która dobiegała z gry oraz dźwięki pamiętam po dziś dzień, szczególnie motyw z duchem grającym na fortepianie i pierwszego bossa który wyleciał wprost z witrażu xD Ta gra pokazała mi na co stać szaraczka, przy okazji, pamiętam jeszcze recenzję tej gry na łamach PSX Extreme przegrała ona w rywalizacji z platformówką Spyro the dragon Tylko wtedy nie zgadzałem sięco do oceny wystawionej grze, moim zdaniem przewyższała ona Spyro, lecz to jest moje zdanie. Po prostu piękna, klimatyczna gra... Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza
AdriAnima 39 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Medievila przeszedłem w wieku 7 lat. TO była pierwsza gra którą przeszedłem całą. Nie zapomnę tego klimatu. Medievil 4Ever :D Cytuj Odnośnik do komentarza
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) Hehehe pamiętam jak z szerokimi oczami się patrzałem jak mój starszy brat(kiedyś dla mnie wzór! to był hardkorowiec hehe, w mortalach wszystkich jechał z palcem w ghem) pocinał w medievila. Ja się nie mogłem dorwać do konsoli, bo myślałem że delete to wczytaj grę i brat już wiedział że nie mogę się jej dotykać xD Pamiętam do dziś, ten klimat Ci wielcy bohaterowie, Hall of Heroes, ten "śmieszny kościotrup" który biegał i rozwalał dynie i zombiaki No i najbardziej zapamiętałem jedyną misję w której mój brat miał problem ze zdobyciem kielicha. Były tam dziwne demony i ofiary, potem była sekwencja czasowa i na końcu boss bodajże na statku. Już mi się trochę zaciera ALE- kumpel mi udostępnił do ściągnięcia w PSN MediEvila. Teraz WipEout został odstawiony jak i Killzone 2 i wszystkie inne giery- Kaczor gra w MediEvila- w końcu on xD. I jestem szczerze zachwycony tą grą. Jedyny mankament to sterowanie- reszta jest super miodna i klimatyczna. Najlepsze jest to jak wszyscy jadą Sir Dana Fortesque i te dźwięki które wydaje xD No i pierwszy filmik nie do przebicia hehehe ten motyw ze strzałą . Pozdrawiam Edytowane 19 Lipca 2009 przez kaczor_kg_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Jeden z klasyków. Klimat tego dzieła miażdży ( w dużej mierze dzięki świetnej muzie). Szczerze, na początku nie byłem przekonany co do jakości tej pozycji, na szczęście kumpel mnie zmusił do zagrania i wciągnęlo na dobre. Jeden z musthaveów na pierwszego soniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiziek 0 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Pierwszy Medievil rządził, dwójka była słaba, a remake na PSP był dla mnie totalną klapą. Takich gier już nie robią, a muzyka to arcydzieło. O humorze sytuacyjnym nie można zapomnieć ofkoz Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jedynke miło wspominam:) mocne 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
bright 0 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Kurde, Średniozło było moim 1szym kupionym oryginałem. Zawsze będę miło wspominać ten tytuł i co jakiś czas wracam na stare śmieci do Gallowmere. Zanim miałem pełną wersję, to męczyłem demko. Miałem też fajne video z OPSM, w którym pokazane jest tworzenie gry oraz niewykorzystane w finalnej wersji elementy: http://www.youtube.com/watch?v=86Rd6RKJvuw&feature=related Moja ocena 8+/10 Edytowane 16 Grudnia 2009 przez bright Cytuj Odnośnik do komentarza
gapol 1 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dla mnie oby dwie części świetne ;D cudowne czasy czołówka najlepszych na PSX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi