Skocz do zawartości

Koncerty-relacje i terminy.

Featured Replies

Opublikowano

Swoją drogą były chyba jakieś bonusy dla osób, które miały opaskę z zeszłego roku, gdzieś czytałem przed kempem, ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło.

Masz baranie.

• Odpowiedzi 530
  • Wyświetleń 192,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

28.08 sopot i na tedego \o/

Ja pier.dolę ominie mnie, ale mi smutno :(

Opublikowano

Te jutro wyjezdzam na onyx i kontra i keke.
Bede napierdalal 8h autem wiec bede spompowany w srode ale bede!

Opublikowano

DOBRA TEJ BREAKING NEWS, JUTRO JADE NA KEMPA PO PRACY JEDNAK

forumersi co bedo dawac swoje numery telefoniksow, spotkmy sie na jakiegos bata i zdjecie forumkowe, wierze <ok>

Opublikowano

No ale byłeś czy nie? :D

Opublikowano

owszem, bylem

tylko ze dopiero dzis wytrzezwialem i niestety nie udalo mi sie zlapac ze stanikiem i sztosem

wybaczcie :[

Opublikowano

słyszałem, że pokahontaz dało koncert roku.

Opublikowano

akurat mialem (nie)przyjemnosc stac przy scenie jak 'grali'

jak grubson wyszedl na scene to myslalem ze wyj..ebie sie na plecy

Opublikowano

Wczoraj w sopcie było spoczko, tede dał rade no i zayebał mi w łeb z butelki więc goty xD

Opublikowano

jesli byl w piatek, to nie, bo akurat wtedy byl dzien fazy i nie pojscia na zaden koncert .

za to oczywiscie kempa zniszczyl nie kto inny jak bronson

https://www.youtube.com/watch?v=wzLk7Dyz-y4

onyxy tez fajnie w sumie

Nie zniszczył. Kondycyjnie nie dał rady i połowę go zastępował murzyn. Nie takiego koncertu się spodziewałem po czymś takim.

Ja piatek cały opuściłem (ale (pipi) z tym bo i KRSy i Dilated widziałem po 2 razy), dla mnie najlepszy koncert to Kontrafakt - Navzdy i Onyx

Opublikowano

za(pipi)iscie też Madchild, Barell Brothers, MC Melodyy, Młode Wilki i Ras Kass. Na głównej scenie najlepiej moim zdaniem Onyx i Dilated People (pierwszy raz widziałem na żywo jeden z moich ulubionych składów). Vip Strefa (ta po lewej) podczas Onyx to było 'something else'. Takiego klimaciku sie nie spodziewałem jak w (pipi) osób nagle zaczeło tańczyc breakdance czy inne lookingi :). Za to najwiekszy kocioł pod sceną z tego co byłem był na Kękę i tej czesko-amerykanskiej kolaboracji zaraz po Młodych Wilkach Popkillera

Opublikowano

Na Cunninlynguist był ktoś w ogóle?

Opublikowano

*kanilingłystix

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

no ja byłem a potem udało się jeszcze pogadać z Kno parokrotnie :) Chyba najbardziej mobilny artysta ze wszystkich zaproszonych :)

Opublikowano

kanin dali strasznie chuyowy konzert, nie podobalo mi sie

ej troche chuyowa opcja z tym murzynem na koncercie bronsona rzeczywiscie, lae podobalo mi sie w chooy i tak

Opublikowano

no niestety takie spasione białasy  jak bronson czy bill muszą się wysługiwać murzynami jak nie wyrabiają z recytowanie linijek do końca.

Opublikowano

Kno za(pipi)iscie wyluzowany - zresztą jak każdy na Kempie :) Zasługa fioletowej sativy :)

Kno, Ras Kass i ja :)

10623318_790472190995594_747867314468909

Edytowane przez BartIrlandia

Opublikowano

ty a zioło widziałeś chociaż czy wąchałeś marihuanen?

Opublikowano

kto, ja? na koncercie nie bylem, ale pare razy na polu mi sie gdzies przez oczy przewinal