Opublikowano 15 sierpnia 201410 l Swoją drogą były chyba jakieś bonusy dla osób, które miały opaskę z zeszłego roku, gdzieś czytałem przed kempem, ale nie pamiętam dokładnie o co chodziło. Masz baranie.
Opublikowano 16 sierpnia 201410 l 28.08 sopot i na tedego \o/ Ja pier.dolę ominie mnie, ale mi smutno
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l Te jutro wyjezdzam na onyx i kontra i keke.Bede napierdalal 8h autem wiec bede spompowany w srode ale bede!
Opublikowano 19 sierpnia 201410 l DOBRA TEJ BREAKING NEWS, JUTRO JADE NA KEMPA PO PRACY JEDNAK forumersi co bedo dawac swoje numery telefoniksow, spotkmy sie na jakiegos bata i zdjecie forumkowe, wierze <ok>
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l owszem, bylem tylko ze dopiero dzis wytrzezwialem i niestety nie udalo mi sie zlapac ze stanikiem i sztosem wybaczcie :[
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l akurat mialem (nie)przyjemnosc stac przy scenie jak 'grali' jak grubson wyszedl na scene to myslalem ze wyj..ebie sie na plecy
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l jesli byl w piatek, to nie, bo akurat wtedy byl dzien fazy i nie pojscia na zaden koncert . za to oczywiscie kempa zniszczyl nie kto inny jak bronson https://www.youtube.com/watch?v=wzLk7Dyz-y4 onyxy tez fajnie w sumie
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Wczoraj w sopcie było spoczko, tede dał rade no i zayebał mi w łeb z butelki więc goty xD
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l jesli byl w piatek, to nie, bo akurat wtedy byl dzien fazy i nie pojscia na zaden koncert . za to oczywiscie kempa zniszczyl nie kto inny jak bronson https://www.youtube.com/watch?v=wzLk7Dyz-y4 onyxy tez fajnie w sumie Nie zniszczył. Kondycyjnie nie dał rady i połowę go zastępował murzyn. Nie takiego koncertu się spodziewałem po czymś takim. Ja piatek cały opuściłem (ale (pipi) z tym bo i KRSy i Dilated widziałem po 2 razy), dla mnie najlepszy koncert to Kontrafakt - Navzdy i Onyx
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l za(pipi)iscie też Madchild, Barell Brothers, MC Melodyy, Młode Wilki i Ras Kass. Na głównej scenie najlepiej moim zdaniem Onyx i Dilated People (pierwszy raz widziałem na żywo jeden z moich ulubionych składów). Vip Strefa (ta po lewej) podczas Onyx to było 'something else'. Takiego klimaciku sie nie spodziewałem jak w (pipi) osób nagle zaczeło tańczyc breakdance czy inne lookingi . Za to najwiekszy kocioł pod sceną z tego co byłem był na Kękę i tej czesko-amerykanskiej kolaboracji zaraz po Młodych Wilkach Popkillera
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l no ja byłem a potem udało się jeszcze pogadać z Kno parokrotnie Chyba najbardziej mobilny artysta ze wszystkich zaproszonych
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l kanin dali strasznie chuyowy konzert, nie podobalo mi sie ej troche chuyowa opcja z tym murzynem na koncercie bronsona rzeczywiscie, lae podobalo mi sie w chooy i tak
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l no niestety takie spasione białasy jak bronson czy bill muszą się wysługiwać murzynami jak nie wyrabiają z recytowanie linijek do końca.
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l Kno za(pipi)iscie wyluzowany - zresztą jak każdy na Kempie Zasługa fioletowej sativy Kno, Ras Kass i ja Edytowane 31 sierpnia 201410 l przez BartIrlandia
Opublikowano 1 września 201410 l kto, ja? na koncercie nie bylem, ale pare razy na polu mi sie gdzies przez oczy przewinal