Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koncerty-relacje i terminy.

Featured Replies

Opublikowano

25.10 PRO8L3M w Katowicach, w Magazynie.

JADĘ.

• Odpowiedzi 530
  • Wyświetleń 198,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Możemy piwko wypić.

Oczywiście na rapera nie idę.

Opublikowano

Namówiłem jeszcze ziomka i zakupiliśmy bilety. Rozi, chętnie, zgadamy się jak już będzie bliżej koncertu, na Ciebie też liczę, Farmeros!

Opublikowano

chyba nie da rady, bo pociag do katowic jedzie ode mnie 9 godzin w jedna strone, tyle to mi sie nie chce siedziec :[

Opublikowano

My z Gdańska jedziemy Polskim Busem, też 9 godzin. Co z Ciebie za fan...

Opublikowano

Biedny, leniwy i z kureskimi dlugami :P jakbym mial wiecej sosu to bym sie zastanowil i moze kogos nakrecil, ale tak sobie odpuszcze raczej

Opublikowano

Biedny, leniwy i z kureskimi dlugami :P jakbym mial wiecej sosu to bym sie zastanowil i moze kogos nakrecil, ale tak sobie odpuszcze raczej

Fuck man, the story of my life.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak będzie kolejna edycja, to wybierajcie się motzno. Niesamowita energia wszędzie.

Opublikowano

byłem wczoraj w Lublinie na mesie, udało się nawet zamienić słówko. Niestety grał tylko nowe rzeczy, a ze starych dobrych zagrał tylko 'jak to?'.

Opublikowano

z mesem niestety jest tak, ze s(pipi)ysyn praktycznie juz nie gra nic z materialu sprzed dwoch plyt :[

Opublikowano

zapytałem go czemu tak, a on cos tam się tłumaczył, że w Lbn często gra i dlatego niby gra nowy materiał raczej. Byłem mocno naje.bany, ale ogólnie pozytywny typ.

Opublikowano

Jakość jego koncertów jest odwrotnie proporcjonalna do jakości jego płyt.

Byłem na 3 jego koncertach i na każdym gwiazdorzył i ogólnie na każdy żałuję wydanych 30 zł.
A najlepiej pokazał się chyba 2 lata temu na HHK, jak stwierdził, że odsłuchy mu nie pasują, akustyk to chój i on będzie stał za DJ'ką (nikt go nie widział) a koncert uratowali tylko Stasiak i Wdowa.
Beka z typa normalnie chociaż szkoda bo raper przechÓj

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

25.10 PRO8L3M w Katowicach, w Magazynie.

JADĘ.

I jak było? Dają rade chłopaki na żywo?

Uderzam z ziomkiem na Wrocławski koncert 20.12. W Hecy grają, bilety juz wyprzedane (miesiąc przed koncertem :rolleyes:), nie wiem jak zamierzają zmiescic tam 200 osób heh. Mam nadzieję, że bedzie dobrze, bo spodziewam sie rozp.ierdolu.  

Opublikowano

I ten rozpier.dol dostaniesz :D To była masakra, genialnie wypadają na żywo, większość kawałków była z Art Brut, ale kilka numerów z C30-C39 też zagrali, no krótko mówiąc koncert 20/10 GOTY. Za dwa tygodnie grają w Sopocie, oczywiście znów się wybieram, potem prawdopodobnie do Warszawy w styczniu bo jestem psychofanem. Także jest na co czekać, nie zawiedziesz się.

Opublikowano

Też byłem, tylko, że w Białymstoku i również polecam. Chociaż byłem już całkiem nieźle porobiony, ale to tym bardziej dobrze się bawiłem. Chyba całe Art Brut poszło + ze 2-3 kawałki starsze i jeszcze ze 2 na bisie jak dobrze pamiętam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rugged Man we Wrocławiu w piątek w Alibi. Jadę na 99 procent.

Poznański koncert Pro8l3m oczywiście wyprzedany w minute czy coś, nie zdążyłem kupić biletu, klęska, porażka, szok, niedowierzanie

Opublikowano

Dope D.O.D. w Megaclubie 13.02 kurfa, idziemy tam!

Edytowane przez Rozi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gedz ma spoko koncerty? Bo jest w kielcach 27 i zastanawiamy sie z ziomkami czy isc

Opublikowano

Rugged Man we Wrocławiu w piątek w Alibi. Jadę na 99 procent.

Poznański koncert Pro8l3m oczywiście wyprzedany w minute czy coś, nie zdążyłem kupić biletu, klęska, porażka, szok, niedowierzanie

Polecam koncerty RA, jak tam janol było na tym?

Opublikowano

Świat jest pełen niespodzianek i z tych dwóch koncertów o których pisałem, byłem na tym na którym miało mnie nie być. Innymi słowy RA opuściłem czego żałuję, ale z drugiej strony przyczyna mojej nieobecności jest tak najlepsza, że wybór był prosty : )

Za trzecim razem na pewno się uda.

Za to Pro8l3m był tak mega zaj.ebisty ze jak wróciłem, to żona mi zapowiedziała ze więcej mnie na koncert nie puści 8)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja 14 napieprzam do Torunia na Tedziora.