Opublikowano 20 września 20159 l Dobrze, że sędzia pomógł. A Henry gra zbyt odważnie, no bo jak to tak w polu karnym robić zwody i strzelać. Gdzie klepanie i wejście z piłką do bramki, nie zna filozofii?
Opublikowano 20 września 20159 l to co Pelle robi z Blindem to poezja.Nie wiem dlaczego Smalling go nie kryje.
Opublikowano 20 września 20159 l Panowie jestem załamany, tego tak naprawdę nie da się oglądać, u van lujsona chyba nie istnieje takie pojęcie jak kontra i szybki atak, co prawda wiem to od dawna ale piłkarze mieli jakieś przebłyski i szczęśliwie wygrywali, ale dzisiaj to jest załamka - depay, rooney, carrick, a zwłaszcza mata grają tragedię. Jak można w ogóle wystawić w środku dwóch defensywnych pomocników gdy wiadomo, że ten łak róni wróci żeby wspomóc defensywę.
Opublikowano 20 września 20159 l Wy(pipi)ac kloszarda i dawać Klopa bo dziad nam jeszcze Henryego zmarnuje. (pipi)a (pipi)ana
Opublikowano 20 września 20159 l W końcówce rozpaczliwa obrona i pinball, ale udało się. De Gea i Martial najlepsi.
Opublikowano 20 września 20159 l Szkoda, że ten Mane nie dołączył, byłby naprawdę dobrym prawo skrzydłowym
Opublikowano 20 września 20159 l dobry trener by cos z tego ciasta ukulal, narazie to widze jedynie, ze united ma znowu troche z legendarnego farta fergusona
Opublikowano 20 września 20159 l dobry trener by cos z tego ciasta ukulal, narazie to widze jedynie, ze united ma znowu troche z legendarnego farta fergusona No i tu masz rację, właśnie oglądam mecz BVB i jak oni tam cisną, a nie sądzę, żeby skład mieli lepszy niż junajted, grają radosny wesoły ofensywny futbol na zero z tyłu ...
Opublikowano 20 września 20159 l w razie czego to ja juz na forumku pisalem ze klopp w united zanim to bylo modne
Opublikowano 20 września 20159 l Ja tam go chciałem na zastępcę SAFa, ale Moyesem jak przyszedł jeszcze nie gardziłem
Opublikowano 20 września 20159 l Stu powrocil i wszystko wygladalo lepiej, ale walenie glowa w mur, pozniej szybko gol po przerwie, nastepnie nasz pech i szczescie kanarkow i gol na remis. Wczesniej drobny uraz Benteke i musial zejsc. Zmarnowana setka Coutinho i swietna dyspozycja Rudy'ego. Dawac Kloppa bo juz nic z tego nie bedzie panie Rodgers.
Opublikowano 20 września 20159 l https://streamable.com/bf9w Pierwsza bramka Martiala Po dzisiejszym meczu to Rodgers chyba poleci ? Kilka następnych spotkań 'Pool ma zabójczych.
Opublikowano 20 września 20159 l United niestety nie zwolni Holendra a szkoda. Aż oczy bolą od tej pasywnej gry. Mam nadzieje że Depay i Martial się zagrają. Wtedy powinno być lepiej. A patrząc na grę Rooneya żałuję że to Shaw złamał nogę a nie on.
Opublikowano 20 września 20159 l U Fergusona już dawno dostałby kopa w dupę. 300k tygodniowo i jednocześnie jeden z najgorszych graczy w lidze. Na siłę promowana gwiazda, bo nie ma nikogo innego tak rozpoznawalnego w drużynie. Nie jest to wina pasywnej taktyki, bo w Anglii z San Marino(!) i Szwajcarią grał dokładnie tak samo. 2 gole z karnych, których być nie powinno i nic poza tym, amatorzy go ośmieszali.
Opublikowano 21 września 20159 l Mam dziwne wrażenie, że Pedro już zagrał swój najlepszy mecz w Chelsea.
Opublikowano 22 września 20159 l A obstawiacie meczyki? Ja dzisiaj postawiłem na City z Sunderlandem w league cup i myślę, że gładko pójdzie:) wczoraj się zapędziłem i postawiłem już na meczyki z wtorkowej LM Roma i Zenit