Opublikowano 6 kwietnia 20169 l Za dużo spekulacji jest nt. tego kto będzie prowadził United w następnym sezonie. Radzę uzbroić się w cierpliwość do lipca i wtedy ocenić sytuację w klubie, z możliwą opcją psioczenia w razie pozostawienia LVG na następny sezon...
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Nie wiem czy Ktos oglada ale dla mnie ten faul Carrolla byl na czerwo. Edytowane 9 kwietnia 20169 l przez Koleś88
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Carroll bohater w 3min... Ale koncowka 1 polowy. Oby druga byla cala taka.
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Swietna pierwsza połowa. Zapowiadaja sie gole w drugiej wiec jedziemy dalej.
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Mimo fantastycznego meczu wyglada na to ,ze dla Arsenalu wyscig po mistrzostwo własnie sie skończył. Oni poprostu nie maja mentalności zwycięzców
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Ale i tak będą wyżej niż Liverpool. Ciekawe czy Jerome dotrzyma słowa i wywiąże się z zakładu.
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Zwykłej jakości piłkarskiej też im brakuje. Pół składu bez formy, trzej środkowi obrońcy na zmianę sabotują mecze, a ciągnąć ich musi albo Campbell albo Iwobi.
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Ale i tak będą wyżej niż Liverpool. Ciekawe czy Jerome dotrzyma słowa i wywiąże się z zakładu. A tamten zakład nie byl o to kto pierwszy zostanie mistrzem?
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Ale i tak będą wyżej niż Liverpool. Ciekawe czy Jerome dotrzyma słowa i wywiąże się z zakładu. Już wiemy, że nie.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Liverpool z Suarezem nie wygrał ligi, a wygląda na to że Leicester to zrobi xDDDDDDD
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Ale i tak będą wyżej niż Liverpool. Ciekawe czy Jerome dotrzyma słowa i wywiąże się z zakładu.Już wiemy, że nie. Zakład dotyczył top 4 czyli jeszcze chyba mają jakieś szanse
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Ale i tak będą wyżej niż Liverpool. Ciekawe czy Jerome dotrzyma słowa i wywiąże się z zakładu.Już wiemy, że nie.Zakład dotyczył top 4 czyli jeszcze chyba mają jakieś szanse Już w innym temacie mu przypomniałem o zakładzie, bo się pluł do kogoś z kolejną propozycją. Cytuję "zakładu nie było, bo nikt nie przyklepał" Starałem się Bartek.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Ale i tak będą wyżej niż Liverpool. Ciekawe czy Jerome dotrzyma słowa i wywiąże się z zakładu.Już wiemy, że nie.Zakład dotyczył top 4 czyli jeszcze chyba mają jakieś szanseJuż w innym temacie mu przypomniałem o zakładzie, bo się pluł do kogoś z kolejną propozycją.Cytuję "zakładu nie było, bo nikt nie przyklepał" Starałem się Bartek. To było pewne przecież taka kasa to kupa naczyń do pozmywania.