Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Za dużo spekulacji jest nt. tego kto będzie prowadził United w następnym sezonie. Radzę uzbroić się w cierpliwość do lipca i wtedy ocenić sytuację w klubie, z możliwą opcją psioczenia w razie pozostawienia LVG na następny sezon...

tumblr_o57b2yiEyu1s55sblo1_540.jpg

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Nie wiem czy Ktos oglada ale dla mnie ten faul Carrolla byl na czerwo.

Edytowane przez Koleś88

Opublikowano

Ale ten Ozil słaby. Strzelił zamiast asystować.

Opublikowano

tempo jak fifa world cup 98

Opublikowano

Mimo fantastycznego meczu wyglada na to ,ze dla Arsenalu wyscig po mistrzostwo własnie sie skończył. Oni poprostu nie maja mentalności zwycięzców

Opublikowano

Ale i tak będą wyżej niż Liverpool. Ciekawe czy Jerome dotrzyma słowa i wywiąże się z zakładu.

Opublikowano

Zwykłej jakości piłkarskiej też im brakuje. Pół składu bez formy, trzej środkowi obrońcy na zmianę sabotują mecze, a ciągnąć ich musi albo Campbell albo Iwobi.

Opublikowano

Ale i tak będą wyżej niż Liverpool. Ciekawe czy Jerome dotrzyma słowa i wywiąże się z zakładu.

A tamten zakład nie byl o to kto pierwszy zostanie mistrzem?

Opublikowano

Już wiemy, że nie.

Opublikowano

Liverpool z Suarezem nie wygrał ligi, a wygląda na to że Leicester to zrobi xDDDDDDD

Opublikowano

Już wiemy, że nie.

Zakład dotyczył top 4 czyli jeszcze chyba mają jakieś szanse

Opublikowano

Jeszcze 3 wygrane i Lester ma mistrza.

Opublikowano

A jeśli dzisiaj United przegra to na 100% mają LM.

Opublikowano

Już wiemy, że nie.

Już w innym temacie mu przypomniałem o zakładzie, bo się pluł do kogoś z kolejną propozycją.

Cytuję "zakładu nie było, bo nikt nie przyklepał"

Starałem się Bartek.

Opublikowano

Niczego innego się nie spodziewałem

Opublikowano

Już wiemy, że nie.
Już w innym temacie mu przypomniałem o zakładzie, bo się pluł do kogoś z kolejną propozycją.

Cytuję "zakładu nie było, bo nikt nie przyklepał"

Starałem się Bartek.

To było pewne przecież taka kasa to kupa naczyń do pozmywania.
Opublikowano

Ojezus