Opublikowano 3 grudnia 20168 l Alexis przechodzi przemiane jak swego czasu Henry. Zaczynał na skrzydle aby przejsc na 9 i najlepszego napastnika kanonierów
Opublikowano 3 grudnia 20168 l Modle się, żeby Payet przeszedł do jakiegoś topowego klubu. Swój wiek ma, a może pokazać jeszcze dużo.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Boże, jakby tak West Ham po przeprowadzce na chu'jowy stadion olimpijski, zatrzymaniu Payeta i paru głośnych transferach spadł z ligi, ale to byłoby piękne...
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Martwi mnie ta forma Liverpoolu, dobrze chociaż że Jerome ma bana i w razie ewentualnego mistrzostwa... nie, nawet nie dopuszczam tej myśli do głowy.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Znaczy ja wiem ze przy 3-3 Liverpool i tak zaraz strzeli gola na wagę 3 punków, jednakże dalej zrobienie z 3-0 3-3 jest bardzo zabawne. Edytowane 4 grudnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Defensywa Liverpoolu jednak bez Matipa chyba nie istnieje. Dobrze że Lolvren znowu o sobie przypomniał, ogór parę dni temu pisał że już nie jest uważany w Anglii za zły transfer xd A prawda jest taka że dobry miał tylko początek 15/16 jeszcze za Rodgersa i jakieś pojedyncze mecze za Kloppa, ale nie jest liderem defensywy jakim miał być i każdy fan Liverpoolu wysłałby go na Syberię.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Fellaini jest super. Zawsze jak wchodzi na boisko to mam ciary na plecach. Tym razem było podobnie.
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Jeszcze Ibra zbierze bęcki, i prawidłowo takich nygusów powinni tępić można grać twardo ale fair.
Opublikowano 5 grudnia 20168 l Aguero zawieszony na cztery mecze. https://www.facebook.com/AngielskieEspresso/videos/1127943563990887/ xD