Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Ryan Mason po wczorajszym, nieszczęśliwym zderzeniu się głową z Cahilem przeszedł pomyślnie operację pękniętej czaszki a jego stan jest stabilny.

Zagrożenie życia było, krew dostała się do mózgu, masakra.

• Odpowiedzi 16,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Czekam na zdjęcia Cehilla z odwiedzin w szpitalu i komentarze jak to jest super człowiekiem.

Opublikowano

Rozbijają samochody, rukaja cudze żony, niszczą czaszki przeciwników. Same badboje w tym Chelsea.

Opublikowano

Baba wrocil z wypozyczenia do Chelsea niestety z kontuzja i pauza pol roku co myslicie ?

Opublikowano

Kompletnie nic, wrócił też Ake, który jest naturalnym rywalem Alonso do zajęcia lewego wahadła. Niech się kuruje i może pan Conte da mu się zaprezentować w pre sezonie

Opublikowano

Szkoda Ake'a trochę, w Bou był czołową postacią, grał strzelał biegał, w Chelsea jak dostanie w sumie ze 120 minut do końca sezonu to będzie dobrze, albo zacznie grać jak już będzie pewny mistrz.

Opublikowano

Swoją drogą to jest nic bo Cahill zrobił to przypadkiem a taki Cantona?

dzisiaj 22 rocznica tego wydarzenia, szacunek dla Erica, który wypłacił kung fu kicka jakiemuś prawicowemu ścierwu, które nazwalo go "foreigner"

Opublikowano

Z tym, że mi nie chodzi o brutalne wejścia w ogole.

Opublikowano

Klopp kontynuuje niesamowitą passę w 2017 roku.

Opublikowano

Coś się zepsuło i nie chodzi tylko o brak Mane. No nie ma Klopp planu B, jeszcze totalny brak formy Coutinho i Sturridge'a, brak kreatywnego pomocnika też zaczyna się uwydatniać. 

Opublikowano

Ale bezbeki z tego LFC, maszyna sie wykoleiła i trafić na tory ewidentne nie potrafi, czekam na jutrzejsze popisy diabłów bo moze byc to samo

Opublikowano

je.bany narzeka na wiatr :dynia:

Opublikowano

Się smiejcie z wiatru!

https://www.youtube.com/watch?v=BzutX8bm5mo

A tak serio to Liverpool wygrywał póki Mane i Lallana robili cuda z przodu, Firmino na drugie ma chimeryczny, Coutinho po kontuzji gra słabo, Sturridge to nawet nie wiadomo kiedy jest zdrowy a kiedy nie. Brak regularnie strzelającego napastnika musiał się kiedyś zacząc mscić.

Opublikowano

Sturridge to w ogóle gra jak na lodowisku, piłka mu odskakuje, szybkości brak i ogólnie mam wrażenie (tak jak Carragher mówił) że jak nie strzela goli, to Liverpool gra po prostu w 10.

A Mourinho dosyć ostro o Martialu; "I don’t think he lost his focus. I think he just didn’t catch with both hands a big opportunity he had. I cannot give to the same player chance after chance after chance and not consider the effort of the others."

Opublikowano

Origi fajnie wszedł do składu po kontuzji Coutinho, w 6 meczach 4 gole i 2 asysty i nagle ławka bo Firmino na 9tce, potem Sturridge wszedł do składu i się granie L'poolu skończyło. 

Opublikowano

Ale bezbeki z tego LFC, maszyna sie wykoleiła i trafić na tory ewidentne nie potrafi, czekam na jutrzejsze popisy diabłów bo moze byc to samo

Wykrakałem, ruchy Zlatana przypominały input lag z pecetowego pesa
Opublikowano

Wenger dostał bana na cztery mecze na prowadzenie drużyny z ławki za te cyrki z sędzią, to tyle samo ile dostał np. Terry za rasizm, hehe.

Opublikowano

iks de de de

Opublikowano

Natomiast Leicester zalicza kolejny żenujący występ i przegrywa z Derby County w FA Cup. Oczywiście udziału w tym nie mają dumni Polacy w postaci Bartosza "Wasyla" Wasilewskiego oraz Marcina Kapustki :notbad:

No nie wiem co tak słabo, nie sądziłem że w tym sezonie Leicester aż tak spadnie z formą, liczyłem na środek tabeli, a tu wpier'dole na wszystkich frontach poza LM, choć i w tych rozgrywkach niedługo przyjdzie na nich czas i Ranieriemu skończą się argumenty. Chociaż nie wydaje mi się że go zwolnią, prędzej sam zerwie kontrakt.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Wszystko wina tego, że Mahrez i Vardy nie poszli pod płaszcz przeciwdeszczowy Arsena Wengera, człowieka w podeszłym wieku, który nie ma pojęcia co robi, tak zwana demencja starcza...

3943f0f63aade3982f072f177928cf94c6a3277c