Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 773,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Bo niedawno wyszedl AC po polsku.

Opublikowano

Kiedyś achievy nie były tłumaczone

Opublikowano

Chyba nie jest wielkim problemem jak są po angielski. Niektóre po angielsku mają sens np. Assassin's Greed. Nie uśmiecha misię chciwość zabójcy :P

Opublikowano

Czemu Xbox nie widzial napisow w filmie, skoro mialy taka sama nazwe jak film, a jak zaczalem odtwarzac ,to "opcja niedostepna". Film *.avi ,napisy *.txt.

Opublikowano

Mmm ,a czym najszybciej to zrobic? ;p

Opublikowano

Witam, jak się zakupuję subskrypcję XboX Live Gold w Polsce, oraz czy konto polskie może je obsługiwać?

Edytowane przez jakbu

Opublikowano

zdrapki z allegro

Opublikowano
Witam, jak się zakupuję subskrypcję XboX Live Gold w Polsce, oraz czy konto polskie może je obsługiwać?

Nie da się zarejestrować na polski adres...

Opublikowano

Ok, czyli muszę zarejestrować się na Anglię...

Co tracę rejestrując się na Anglię?

Opublikowano

Polskiego Live'a, ktorego nie ma. Nic ,nie masz wyboru.

Opublikowano

Tracisz niektóre materiały które mają blokadę na IP i wypożyczalnie filmów (też blokada). Nie da się tego ominąć - do czasu premiery Live w Polsce.

Opublikowano

Panowie co najlepiej do PADA , baterie akumulatorki(np Energizer 2500) czy PLAY`N`CHARGE KIT ????

Opublikowano
play and charge kit

...który padnie po kilku miechach. IMO akumulatorki, bardziej uniwersalne - nie tylko do pada się przydadzą.

Opublikowano

Bestia, proszę o wypowiedź ;)

Bestia, proszę o wypowiedź ;)

Dla mnie i tak płacić 50 zł za jakiś play & charge kit, gdy to samo mam w akku za 30 zł do tego moge je sobie do każdego innego urządzenia wsadzić na R6.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Porządna ładowarka z czterema mocnymi aku kosztuje ~100zł ;).