Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Dlaczego lista achievmentów w Assasin's Creed i opis ich jest po polsku? Dlaczego dopiero TERAZ, i dlaczego nie ma tego w innych grach?
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l No ok, ale ja mam po Angielsku... z kolej Forze i Vive mam po polsku, a aczki są po Angielsku.
Opublikowano 19 sierpnia 200816 l Chyba nie jest wielkim problemem jak są po angielski. Niektóre po angielsku mają sens np. Assassin's Greed. Nie uśmiecha misię chciwość zabójcy
Opublikowano 20 sierpnia 200816 l Czemu Xbox nie widzial napisow w filmie, skoro mialy taka sama nazwe jak film, a jak zaczalem odtwarzac ,to "opcja niedostepna". Film *.avi ,napisy *.txt.
Opublikowano 20 sierpnia 200816 l Witam, jak się zakupuję subskrypcję XboX Live Gold w Polsce, oraz czy konto polskie może je obsługiwać? Edytowane 20 sierpnia 200816 l przez jakbu
Opublikowano 20 sierpnia 200816 l Witam, jak się zakupuję subskrypcję XboX Live Gold w Polsce, oraz czy konto polskie może je obsługiwać? Nie da się zarejestrować na polski adres...
Opublikowano 21 sierpnia 200816 l Ok, czyli muszę zarejestrować się na Anglię... Co tracę rejestrując się na Anglię?
Opublikowano 21 sierpnia 200816 l Tracisz niektóre materiały które mają blokadę na IP i wypożyczalnie filmów (też blokada). Nie da się tego ominąć - do czasu premiery Live w Polsce.
Opublikowano 21 sierpnia 200816 l Panowie co najlepiej do PADA , baterie akumulatorki(np Energizer 2500) czy PLAY`N`CHARGE KIT ????
Opublikowano 21 sierpnia 200816 l play and charge kit ...który padnie po kilku miechach. IMO akumulatorki, bardziej uniwersalne - nie tylko do pada się przydadzą.
Opublikowano 21 sierpnia 200816 l Bestia, proszę o wypowiedź Bestia, proszę o wypowiedź Dla mnie i tak płacić 50 zł za jakiś play & charge kit, gdy to samo mam w akku za 30 zł do tego moge je sobie do każdego innego urządzenia wsadzić na R6. Edytowane 21 sierpnia 200816 l przez Fisiu
Opublikowano 21 sierpnia 200816 l Porządna ładowarka z czterema mocnymi aku kosztuje ~100zł . kupilem taki zestaw http://allegro.pl/item420890197_mw_8168_gs...lka_gratis.html