Jordan23Carolina 11 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Miał ktoś kiedyś coś takiego że włączając konsole wyskoczyło RROD czarny ekran jakieś tam napisy "System Error".A po ponownym właczeniu konsoli właczyła się normalnie jak gdyby nigdy nic?? To jest normalne??.Czy mogę już się bać o swoją konsole?? MI też kiedyś wyskoczył error, ale to był RROD. I działa normalnie cały czas. Było to jakiś miesiąc temu, myślę że nie musisz jeszcze się martwić. A ja mam inne pytanie, mam nowy dysk, wcześniej miałem memorke, i gdy zgrywam sejwy (Forza 2 i Viva Pinata) to wyskakuje problem, że nie można. Z innymi grami jest OK.' Jest jakiś inny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Tez dzis sprawilem sobie dysk i mam dokladnie ten sam problem. Wystepuje on tylko przy save'ach z Perfect Dark: Zero i Kane & Lynch Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Miał ktoś kiedyś coś takiego że włączając konsole wyskoczyło RROD czarny ekran jakieś tam napisy "System Error".A po ponownym właczeniu konsoli właczyła się normalnie jak gdyby nigdy nic?? To jest normalne??.Czy mogę już się bać o swoją konsole?? MI też kiedyś wyskoczył error, ale to był RROD. I działa normalnie cały czas. Było to jakiś miesiąc temu, myślę że nie musisz jeszcze się martwić. A ja mam inne pytanie, mam nowy dysk, wcześniej miałem memorke, i gdy zgrywam sejwy (Forza 2 i Viva Pinata) to wyskakuje problem, że nie można. Z innymi grami jest OK.' Jest jakiś inny sposób? Albo transfer za pomoca kabla albo odpal gre z save,zrob load i zapisz tym razem na dysk. Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 siemano. mam pytanie. czy ktos z was gra w dead space na xboxie arcade?? czy chodzi normalnie jak sie nie ma dysku tylko karte, nic nie przycina i wogole?? i to samo pytanie mam co do fify 09 i gears of war? chodza te trzy gry normalnie na arcade czy cos jest nie tak? i jak działaja głównie wszystkie gry na konsoli bez dysku tylko z karta, dobrze, chodzi mi tylko o single playery i co-op? góry dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 przeciez gry sie nie instaluja wiec dzialaja normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ice Lolek 0 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 przeciez gry sie nie instaluja wiec dzialaja normalnie. Hehe własnei kolega ma rację niemożliwe żeby jaka kolwiek gra ci zarywała chyba ze masz zj***ny napęd albo co bardziej prawdopodobne przerobioną konsole i napęd benq bo na nim takie żeczy się dzieją np na GTA, bez różnicy czy siema z dyskiem czy bez Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 LOL wlasnie zauwazylem, ze mojego F3 nie ma w sigu, tak jakbym w niego nie gral. LOL Mam podobny problem z FableII , znowu coś Live świruje, znajomemu skasowało wszystkie levele w Bad Company. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Na YT.com widziałem filmik, że GTA4 lepiej chodzi z dyskiem, bo tekstury się lepiej dogrywają. Chodziło o to, że gdy jedziesz dość szybko, i obrócisz kamerę od boku, to wyglądało jakby samochód leciał. Na dysku, ja mam tak samo, wiec myślę że bzdury. Może po updacie, będzie lepiej, jak GTA będzie śmigać z dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 A nie masz przypadkiem przerobionej konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Czy mając Xbox 360 bez HDMI tracę dużo przy jakości obrazu podłączając konsole zwykłym kablem do TV? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Czy mając Xbox 360 bez HDMI tracę dużo przy jakości obrazu podłączając konsole zwykłym kablem do TV? Podłącz wtedy VGA i na jedno wyjdzie. Zresztą to jest kwestia gustu, bo każdy krzyczy inaczej , jedni że przez Hdmi najlepiej , inni component zachwalają , a dla mnie najlepsza jakość jest przez VGA. Dużo także zależy od odbiornika. Najlepiej jakbyś mógł wypróbować wszystkie opcje i samemu ocenić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Ale co to jest w ogóle zwykły kabel? Nie Bestia, to było do Jordana, bo GTA IV podobno często gubi tekstury na kopiach. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Podłącz wtedy VGA i na jedno wyjdzie. Zresztą to jest kwestia gustu, bo każdy krzyczy inaczej , jedni że przez Hdmi najlepiej , inni component zachwalają , a dla mnie najlepsza jakość jest przez VGA. Dużo także zależy od odbiornika. Najlepiej jakbyś mógł wypróbować wszystkie opcje i samemu ocenić. Dzięki za pomoc. Wampis chodziło mi właśnie o kabel component Cytuj Odnośnik do komentarza
Gryzli 0 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jeśli kupiłem X'a w listopadzie 2006, i mam teraz RoD, to już nie mam gwary?? Te pi#$% prz telefonie karzą mi już czekać 2 tygodnie, bo wyslałem im foto paragonu. Help Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Dwa pytanka: Czy tylko mi podczas odłączenia konsoli od prądy resetuje się data i godzina? Zanim kupiłem sobie Xboxa stworzyłem sobie Gamertaga przez internet podając swojego maila. Przy pierwszym uruchomieniu konsoli stworzyłem sobie takiego samego, ale już na konsoli. Chcę na dniach podłączyć ją do neta. Nie wyskoczy mi wtedy, że mój Gamertag jest zajęty? Czy po prostu będę musiał podać hasło i maila jakiego mam w tym pierwszym koncie i one się połączą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Dwa pytanka: Czy tylko mi podczas odłączenia konsoli od prądy resetuje się data i godzina? Każdemu, chyba że ktoś ma podłączoną konsolę do LIVE. Zanim kupiłem sobie Xboxa stworzyłem sobie Gamertaga przez internet podając swojego maila. Przy pierwszym uruchomieniu konsoli stworzyłem sobie takiego samego, ale już na konsoli. Chcę na dniach podłączyć ją do neta. Nie wyskoczy mi wtedy, że mój Gamertag jest zajęty? Czy po prostu będę musiał podać hasło i maila jakiego mam w tym pierwszym koncie i one się połączą? Nie, jedynie ten GamerTag, który zarejestrowałeś na PC możesz pobrać na swoją konsolę. Połączyć dwa napewno się nie da... W ogóle lepiej rejestrować się na konsoli, bo tylko na niej dostaniesz GOLDA na miesiąc do pierwszych trzech kont. Cytuj Odnośnik do komentarza
pele15 3 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 mam pytanie czy jak kupuje cos na dvd.co.uk to wystarczy ze zamuwie jak w normalnym polskim sklepie? czy jakies dodatkowe sa opłaty oprocz przesyłkki i ile ona zazwyczaj kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) Nie, jedynie ten GamerTag, który zarejestrowałeś na PC możesz pobrać na swoją konsolę. Połączyć dwa napewno się nie da... W ogóle lepiej rejestrować się na konsoli, bo tylko na niej dostaniesz GOLDA na miesiąc do pierwszych trzech kont. Czyli te achivementy (czy jakoś tak), ktore nabiłem będą skasowane? :o Czyli mam dwa wyjścia, tak? 1. Skasować to konto, które założyłem przy pomocy kompa, i po podłączeniu konsoli do neta aktywować bez żadnych problemów, te które juz na niej mam. 2. Zmienić nazwę konta w konsoli i je aktywować z poziomu konsoli, a tamto zostawić w spokoju i olać Edytowane 31 Października 2008 przez TeBe Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Nie, jedynie ten GamerTag, który zarejestrowałeś na PC możesz pobrać na swoją konsolę. Połączyć dwa napewno się nie da... W ogóle lepiej rejestrować się na konsoli, bo tylko na niej dostaniesz GOLDA na miesiąc do pierwszych trzech kont. Czyli te achivementy (czy jakoś tak), ktore nabiłem będą skasowane? :o poprostu pod tym Gamertagiem nie połączysz sie z livem bo bedzie wyskakiwać ze taka nazwa jest zajęta Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 a można bezproblemowo skasowac, te które tworzyłem za pomocą kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomaszek88 1 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 przeciez bez problemu mozna normalnie na xboxie zalogowac sie na live tego rejestrowanego na PC. Sam tak robilem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Prawy Trigger przy wciskaniu wydaje metaliczny dźwięk (gdy docisne go w konstrukcje pada w lewa strone, to przestaje), dziala bez zarzutu, ale ten dzwiek jest denerwujacy. Mozna jakos to naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Mam dokładnie to samo tylko że z lewym:P Moja rada - najlepiej grać na drugim padzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 przeciez bez problemu mozna normalnie na xboxie zalogowac sie na live tego rejestrowanego na PC. Sam tak robilem No tak, ale jak masz juz profil na konsoli załozony wczesniej to acziwów szkoda. Da się nagrac kilka dem na jedno DVD? Jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Mam dokładnie to samo tylko że z lewym:P Moja rada - najlepiej grać na drugim padzie:D A moja rada nie frustrować się więcej i nie rzucać padami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi