QstomPL 83 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 tak samo musialem wyciagac, a raczej moja mamusia ;p tylko pokazalem jej problem i od razu tam zamotala maszyna na tych moich napisane jest 2200 mAh, to jest ta pojemnosc? to jak bede kupowac to jakie najlpiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Jak to jest,ze kazdy jezdzi po play&charge kit,ze to shit,nie oplaca sie itd,a ja swojego uzywam od grudnia 2006 roku i do dzis chodza niezawodnie,szybko sie laduja,nie ma problemow?Czyzby "nowe" egzemplarze robili bardziej dziadowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja mojego miałem od kwietnia 2007 do maja2008 , więc chyba logiczne że to shit. Jeżeli ktoś grywa nie więcej jak 5godz. tygodniowo to może się zainteresować , wtedy starczy mu może na 3lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Mi ten zestaw sie laduje 8h, a potem sie sam wylacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) Jak to jest,ze kazdy jezdzi po play&charge kit,ze to shit,nie oplaca sie itd,a ja swojego uzywam od grudnia 2006 roku i do dzis chodza niezawodnie,szybko sie laduja,nie ma problemow?Czyzby "nowe" egzemplarze robili bardziej dziadowe? szybko czyli ile? zeby nie byc uwiezionym na kablu jak sie rozladuje to trzebaby miec 2 takie akumulatorki kupujac zestaw 4 paluszkow AA + ladowarka taniej wyjdzie i bardziej praktyczne oraz nigdy nie zmusi Cie do tego by byc uwiezionym na kablu bo drugi komplet zawsze bedzie czekal w pogotowiu wiec po co bawic sie w P&CH? na tych moich napisane jest 2200 mAh, to jest ta pojemnosc? to jak bede kupowac to jakie najlpiej? SANYO ENELOOP Edytowane 3 Listopada 2008 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Jak to jest,ze kazdy jezdzi po play&charge kit,ze to shit,nie oplaca sie itd,a ja swojego uzywam od grudnia 2006 roku i do dzis chodza niezawodnie,szybko sie laduja,nie ma problemow?Czyzby "nowe" egzemplarze robili bardziej dziadowe? Ja miałem P&C gdzieś od początku 2006 do września 2007, kiedy zmęczony ciągłym ładowaniem trwającym niemal w nieskończoność (musiałem podłączać kabel na kilka sesji z konsolą) kupiłem ładowarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Abdul 0 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) Nie opłaca się kupować akumulatorków z mniejszą pojemnością. Kupiłem 2700 i też miałem problem z wyciąganiem z pada ale wystarczy zedrzeć naklejkę z baterii i po kłopocie. Tez polecam Sanyo. Edytowane 3 Listopada 2008 przez Abdul Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Trzeba pamiętać że lepiej kupić baterie dobrej firmy z mniejszą pojemnością, niż firmy krzaki za 2zł które "mają" 3200. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Mam GP 2700 i nie ma szczególnie problemów z ich wyjęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) Nie opłaca się kupować akumulatorków z mniejszą pojemnością. Kupiłem 2700 i też miałem problem z wyciąganiem z pada ale wystarczy zedrzeć naklejkę z baterii i po kłopocie. Tez polecam Sanyo. sanyo eneloop maja teraz max 2000mah i akurat je oplaca sie kupowac bo to co innego niz zwykle 2700 caly pic w tych eneloop jest taki ze czy leza 1 dzien czy miesiac to praktycznie nie traca energii, czyli jest to polaczenie wlasnosci akumulatorkow z alkalicznymi co z tego ze masz 2700 jak nieuzywane traca energie szybko i finalnie okazuje sie ze mniej podzialaja niz te eneloop 2000mah oczywiscie te 2700mah tez sa dobre, wszsytko zalezy jak ktos tego uzywa, jak ktos potrzebuje by byly zawsze gotowe a uzywa sporadycznie pada to eneloop idelane, zwykle to np idelane sa do aparatow jak robisz sesje i wyjmujesz prosto z ladowarki i tyrasz je od reki az wyczerpia sie, wtedy maxymalnie z nich energii otrzymasz tyle co naladowales... podobne do nich to jeszcze camelion 2100mah, ale mneij popularne i mneij polecane przez wszsytkich... Edytowane 3 Listopada 2008 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 poprostu pod tym Gamertagiem nie połączysz sie z livem bo bedzie wyskakiwać ze taka nazwa jest zajęta przeciez bez problemu mozna normalnie na xboxie zalogowac sie na live tego rejestrowanego na PC. Sam tak robilem wink.gif Hmmmm... Ktoś wie może na sto procent jak to z tym jest i mógłby się opowiedzieć po jednej ze stron? Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Wiecie moze czemu jak biore z mp4 wszystkie piosenki i daje odtwarzanie losowe, to losuja mi si epiosenki tylko do literki "C" a juz dalsze to sie nigdy nie wylosuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
CODENAME 47 0 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 mam arcade nowego 2 miesiace i.. dzieje mi sie cos takiego ze czasem sie gry nie chca wczytac tzn wkladam plyte pisze wczytywanie i nic konczy sie wczytywanie pokazuje mi sie otworz naped otwieram,zamykam spowrotem i nic proboje resetowac dalej nic. stalo sie mi tak z gta 4 i z naruto. gta 4 raz sie nie chcialo wczytac a stan swietny byl gta naruto 2 razy ale tu plyta jest troszke uszkodzona wlozylem inna gre do konsoli i odrazu wczytalo wlozylem spowrotem naruto i dalej nic zmienilem pozycje konsoli z lezacej na pionowa i nic a po chwili samo sie odczytalo o co chodzi? gram na oryginalnych plytach Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 mam arcade nowego 2 miesiace i.. dzieje mi sie cos takiego ze czasem sie gry nie chca wczytac tzn wkladam plyte pisze wczytywanie i nic konczy sie wczytywanie pokazuje mi sie otworz naped otwieram,zamykam spowrotem i nic proboje resetowac dalej nic. stalo sie mi tak z gta 4 i z naruto. gta 4 raz sie nie chcialo wczytac a stan swietny byl gta naruto 2 razy ale tu plyta jest troszke uszkodzona wlozylem inna gre do konsoli i odrazu wczytalo wlozylem spowrotem naruto i dalej nic zmienilem pozycje konsoli z lezacej na pionowa i nic a po chwili samo sie odczytalo o co chodzi? gram na oryginalnych plytach najprawdopodobniej obie gry masz uszkodzone (GTA bardziej - bo już nie wczytuje wcale) sprawdz czy nie ma drobnego pękniecia po wewnetrznej stronie płyty (od strony otworu w srodku płyty) pekniecie moze wchodzić już na czesc zapisu danych jesli takie masz pekniecie (wchodzące na zapis) płyte możesz co najwyżej użyć jako zawieszke w samochodzie (nie do uratowania) u mnie tak było z Dirtem Cytuj Odnośnik do komentarza
CODENAME 47 0 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 plyta jest peknieta ale ja czytalo przeszedlem do polowy i dzialalo i gra dalej sie wczytuje za ktoryms razem bez powodu a gta bylo w bardzo dobrym stanie gta juz nie moja wlasnoscia Cytuj Odnośnik do komentarza
ash77 3 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 plyta jest peknieta ale ja czytalo przeszedlem do polowy i dzialalo i gra dalej sie wczytuje za ktoryms razem bez powodu a gta bylo w bardzo dobrym stanie gta juz nie moja wlasnoscia zastanawia mnie to ze o każdej płycie piszesz ze jest/była dobra w czasie przeszłym pekniecie wewnetrzne nie dochodzące do zapisu danych powoduje ze zle sie obraca plyta w napedzie - i czesto nie czyta(można jeszcze próbować naprawić) patrz np na znanym serwisie aukcyjnym a jak peknie już na zapisie to du.pa blada (nie uratujesz danych) Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Czy jezeli usune swoj profil z dysku a pozniej znow go sciagne to usuna mi sie sejwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Sam profil? Sejwy zostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza
metalcoola 178 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Sprzedawca na Allegro napisał że przy kupowaniu Microsoft points,oprócz jednego konta w np WB,należy utworzyć drugie konto w USA,niezbanują za to konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Nie, możesz nawet zalogować na raz profile z różnych krajów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Nie wiem w jakim temacie mam zadać to pytanie więc pytam się tu. Co lepiej brać psp czy xboxa 360 ? Trochę bardziej jestem za xboxem ale nie jestem pewny czy go brać więc się pytam. Dużo nie jeżdżę i najczęściej gram w domu a jak wyjeżdżam to starcza mi komórka. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 No przecież sam sobie po części odpowiedziałeś ,więc nad czym się jeszcze zastanawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Bierz Xboxa, jest znacznie tanszy, a na pewno nie jest gorszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Miłosz 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Witam. Ostatnio przymierzam się do zakupy Xboxa360 i tak na prawdę nie wiem, jaki model mam wybrać. Znajomi, mówią żeby brać Xboxa w nowej technologii, co by wyeliminować przegrzewania się maszynki. Które obecnie modele są robinoe w nowej technologii i czy rzeczywiście mniej się przegrzewają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jak kupisz Xboxa Premium 60GB to masz zmienioną płyte główną, jednostronne pamięci RAM. Od bodajże września '07 masz pewność, że są to konsole 65nm, ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi