Opublikowano 14 stycznia 200916 l Jesli moj X wroci z naprawy z naprawiona/wymieniana pl. glowna to jest szansa ze bede mial jeszcze 3 dodatkowe free live konta na 1 miesiac?
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Witam grałem sobie dzisiaj i po pewnym czasie zapaliły mi się 2 lampki czerwone i konsola się wyłączyła i był taki dźwięk jakby płyta była rysana i po chwili otworzyła się tacka a płyta była bez żadnych zadrapań lecz napęd niechciał się schować. I teraz mam pytanie czy jak bym kupił nowa konsole to czy jak podłacze ten stary dysk to wszystkie dane i ustawienia neta będą na nim zapisane???
Opublikowano 14 stycznia 200916 l Jak to jest z gwarancja do X360, trzeba miec jakis paragon zakupu czy moze do konsoli powinna byc jakas karta gwarancyjna ? U mnie nic takiego nie znalazlem, sprzedaje teraz X'a, ludzie sie pytaja o gwarancje a ja nawet nie wiem co im odpowiedziec.
Opublikowano 15 stycznia 200916 l Paragon lub cos potwierdzajacy date zakupu Czyli rozumiem zadna karta gwarancyjna nie jest potrzebna ? Paragon na szczescie mam.
Opublikowano 15 stycznia 200916 l nie, bo nie istnieje nic takiego jak karta gwarancyjna do X360....mozna powiedziec ze jest virtualna Edytowane 15 stycznia 200916 l przez Juchy
Opublikowano 15 stycznia 200916 l To załatw sobie jakiś Poza tym konsole powinno się rejestrować po zakupie i wtedy nie masz problemów.
Opublikowano 15 stycznia 200916 l tez zauwazylem ze najlepiej jest zarejestrowac konsole zaraz po zakupie w MS wtedy wyskauje ze gwarancja jest dluzsza o jakies pol roku niz by to wynikalo z tej daty w ktorej byl zakup... ich system ogolnie jest niezrozumialy i wszystko wydaje sie byc czynnikiem losowym...
Opublikowano 15 stycznia 200916 l To załatw sobie jakiś Poza tym konsole powinno się rejestrować po zakupie i wtedy nie masz problemów. Zrobilem tak w kwietniu 2008 ale jakos musialem zarejestrowac ja przez neta
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Wybieram sie jutro po kabel HDMI. Maja takie 1,5 m za 3 dychy. Wiem, ze jakosc obrazu przez kabel za 3 dychy jest taka sama jak na tym za 2 stowy, no ale chce sie upewnic. Brac?
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Wez sobie moze odrazu wiecej jesli masz w PC hdmi czy jesli inne wypadku typu przestawienie mebli
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Potrzebuje tylko 1,5 metra, komp nie ma hdmi i jest z 7 metrow od tv. Aha i co tzn ekranowanie 1.3b?
Opublikowano 16 stycznia 200916 l Mam pytanie jak usunac NXE z karty jesli mam juz dysk?? albo przeniesc na dysk
Opublikowano 17 stycznia 200916 l NXE nie jest na karcie, jest w konsoli w nandzie pliki co sa na karcie to pomocnicze, avatary po prostu podlacz dysk i wbij sie w XBL i powinien dociagnac avatary...
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Kupilem HDMI, ale nie ma dzwieku tylko obraz WTF? No i straszne aliasing w grach wychodzi. Co ustawic w HDMI colour space i reference levels? Edytowane 17 stycznia 200916 l przez Gość
Opublikowano 17 stycznia 200916 l W TV znajdz ustawienia dziweku i zmien z analogowe na cyfrowe (lub cos podobnego)
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Z dzwiekiem sprawa rozwiazana. CO do ostrosci, to gdy ja zmniejszam obraz staje sie rozmazan, a tak wychodza zabki. Czyzby na next genach bylo tak duzo aliasingu hmmm? kabelek mam taki: Opis Gold Edition to specjalna limitowana seria kabli przeznaczonych dla najbardziej wymagających koneserów kina domowego. Każdy z kabli wykonany jest z najwyższej jakości miedzi oksydowanej oraz wyposażony w pozłacane styki, przechodzi ścisłą kontrolę jakości na każdym etapie produkcji. Wysoka precyzja wykonania pozwala uzyskać najczystszy możliwy obraz z naturalnymi żywymi kolorami, oraz idealnie przestrzennym brzmieniem, zarówno z telewizji analogowej jak i cyfrowej. Kołnierz nylonowy Izolacja PVC:średnica7,3+/-0,15 Oplot:6*10/0,12 TC Izolacja (HD-PE)OD=0,70+/-0,05, 28#(7/0,127 TC)x5c+1P biały, czerwony, różowy, szary, purpurowy Ekran AL. Edytowane 17 stycznia 200916 l przez Gość
Opublikowano 17 stycznia 200916 l I ja mam pytanie.Nie wiedzialem czy nie zamiescic go w temacie o NXE, ale nie jestem pewien czy to wlasnie w NXE lezy problem. Konsola bardzo czesto lapie mi zawiechy.Czasem nawet na 20-30 sekund.Dzieje sie zazwyczaj podczas korzystania z opcji dostepnych po nacisnieciu guide button'a.Powiedzial bym ze to wina NXE ale wszystko to ma miejsce po zamianie dysku z 20 na 120 (oryginal).Wczesniej po starcie NXE mialem kilka dni stary dysk i nie pamietam by byly takie problemy.Czy wina lezy po stronie twardziela czy soft po prostu nie wyrabia?
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Wina NXE (bynajmniej tak mi się zdaje) , od czasu jego pobrania non-stop tak mi się dzieje - wciskając GB podczas gry. Jedynie w interfejsie i co niektórych grach tak nie mam, dlaczego? tego nie wiem. Edytowane 17 stycznia 200916 l przez TheBesTia
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Witam mam pytanie dostałem z powrotem konsole ale jak się okazało musieli wymienić napęd i zflashowac napęd i mam pytanie czy wciąż mogę grać w oryginały przez neta nie bojąc się ze nagle zbanuja mi konsole bądź konto???
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Problemow z hdmi ciag dalszy. Myslalem ze NG2 ma tak pocharatana animacje ("niewidoczne" pasy, w trakcie poruszania sie i rozgladania, ktore przechodza przez ekran i "zalamuja" obiekty. tak jakby polowki ekranu do siebie nie pasowaly, obraz jest tak jakby poszarpany). Ale dzisiaj w demie RE5 jest to samo, ustawiona rozdzielcznosc 1080p. WTF? edit na 720p problemu nie ma, ale dlaczego jest na 1080p? Edytowane 18 stycznia 200916 l przez Gość