Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

Mnie tam rozbawił i widzę, że szykuje się polskie sonydefenseforce. ;]

BTW

Na forum xbox.com pojawił się ciekawy post:

Moi drodzy polski XBL będzie ale ..... w 2010 roku. Microsoft Polska ma wybudować specjalnie dla potrzeb ruchu sieciowego, ogromną serwerownię. Pochłonie to miliony, które muszą z czegoś pokryć. Jak na razie kryzysio daje się we znaki, sprzedaz oprogramowania i systemow softwarowych spada. to nie korzystnie dla firmy .... dlatego ma byc wsparcie z centrali .... userow XBL przybywa ... to nowa inwestycja na przyszlość , ktora da dochody i oczywiscie prace wielu ludzi . Microfoft Polska juz szacuje straty z opoznieniem wsparcia XBL na rynku lokalnych konsol XBOX360 i Xbox ... to wielki rynek i wielki kraj jak na europę. Ceny konsol bedą stale taniej o ile kurs euro znajdzie się w stanie stabilizacji.

Źródło : znajomi z Microsoft Warszawa

Link:

http://forums.xbox.com/32/25723534/ShowPost.aspx#25723534

Tylko nie wiadomo czy to prawda, ale nawet wiarygodne to...

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 800 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Kroolik a IMO jak widze jak sie tu niektorzy pienia nie wiadomo o co, tak ze niemal im zylka peknie zaraz, to beka jest przednia ;)

a poza tym Ty juz jestes stary :twisted:;)

Dark Alexx, no wiarygodne to jak jasny ch.uj :/

Opublikowano

Jest jakaś inna kiera niż ta od MS?

Opublikowano

Od Logitech jest. I chyba "Mat catz" coś takiego.

Opublikowano

Szybkie pytanie, w co trzeba dokładnie wejść by usunąć informacje o grach z 0GS?:)

Opublikowano

Numerację błędu podaj. Jaki pisze "system error. contact with support" w kilku językach to konsola zapewne zdycha. Podaj numer błędu na dole ekranu.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

E67? Przeczytaj numer błędu i podaj. Jeżeli to przez dysk twardy to E66, E67 i E68 bodajże. Jest możliwość sprawdzenia czy z innym HDD działa Ci X360?

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano
E67? Przeczytaj numer bÓdu i podaj. Jeßeli to przez dysk twardy to E66, E67 i E68 bodajße. Jest moßliwoÖŚ sprawdzenia czy z innym HDD dziaÓa Ci X360?

E74 teraz to du.pa nawet bez dysku pojawia sie to (pipi). kurde za(pipi)isci w ciagu 3 miesiecy 2 razy w naprawie bedzie moj x0

Opublikowano
E67? Przeczytaj numer błędu i podaj. Jeżeli to przez dysk twardy to E66, E67 i E68 bodajże. Jest możliwość sprawdzenia czy z innym HDD działa Ci X360?

nie

E66 to zly naped DVD, czyli model napedu inny niz byl oryginalnie z konsola

E67-E68-E69 - to błedy zwiazane z HDD

E68 to glowny blad i najczesciej wyskakujacy...

oczywiscie przy E74 to nie zwiazane z dyskiem, wiec serwis...

Opublikowano

No i fajnie zadzwoniłem do biura obsługi i jedzie do serwisu zaje.biście to już 3 raz a konsole mam dopiero niecałe 2 lata dobrze chociaż że nie musiałem płacić bo czytałem gdzieś na forum że będę musiał za tą naprawę zapłacić ;]

Opublikowano

Nie zapomnij się upomnieć o jakiś gratis za to że wysyłasz konsole już 3 raz w ciągu 2 miesięcy :)

Edytowane przez Krzys PL

Opublikowano

Można w jakiś sposób przywrócić anulowany update? Przez przypadek wcisnąłem "No" przy update'cie do nowego PES'a( i więcej już się mnie nie pytał :mellow:). Skutek jest taki, że nie moge grać z osobami, które mają ten update( mają teraz inną wersje ). Wyczyściłem cache, wywaliłem System Data do PES'a i nic. Macie jakiś pomysł?

Opublikowano

Polacz sie z Live i uruchom ponownie gry ew sprawdz czy ta aktualizacja nie jest w Markeplace i pobierzesz recznie

Opublikowano

mam pare pytań:

jak kupiłem dysk do xboxa to moge z karty przenieść sejwy i wogóle?

żeby podłaczyć się do neta a mam NXE to wystarczy kabel RJ45 i podłączenie go do konsoli i routera i wtedy wystarczy cos ustwaic w konsol i już bedzie smigać, czy trzeba cos podawać oprócz kraju?najlepiej UK?

jak mam 3 razy darmowego golda to jak co miesiąc zakładam nowe konto to cały czas mam tyle samo GS czy zeruje się?

z góry dzieki za odp :)

Opublikowano

1. Możesz

2. Tylko taki kabel. W konsoli nic nie ustawiasz tylko ew. w routerze. Wybierasz, kraj, język i gamertag.

3. GS jest równy zeru za każdym razem, kiedy zakładasz nowe konto.

A przy okazji.

Polacz sie z Live i uruchom ponownie gry ew sprawdz czy ta aktualizacja nie jest w Markeplace i pobierzesz recznie

Robiłem już tak i żadnych efektow.

Edytowane przez white rabbit

Opublikowano

Ok, nie wiem czy ma to jakikolwiek sens, ale może spróbuj odpalić kilka innych gier, tak żeby pobrać do nich updaty i wrócić do PES?

Opublikowano

Najlepiej w jakieś starsze, pamiętam że jak odpalałem jakiegoś starocia przed GoW1 to zawsze się jakiś update ściagał. On sam w sobie nic nie dawał, ale moze w przypadku PES2009 razem z tym bezużytecznym ściągnie Ci się ten najnowszy patch. Mocno naciagana teoria, ale warto spróbować