diesvindu 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 To zrezygnuj z przeróbki i kupuj. Konsola z przeróbką = konsola potencjalnie bez gwarancji, choć ją oczywiście można po pewnych krokach odzyskać. Chodziło mi o to, czy za taką cenę opłaca mi się brać konsolę z w/w aukcji (odliczając przeróbkę ~ 80zł). Głupie pytanie, podpinasz kablem VGA (Big Ben lub Microsoft najlepiej, ok. 100zł) i masz HD. Na twoim miejscu już bym leciał do sklepu po kabel. Czy do jakiegoś zestawu X0 jest dorzucany ten kabel VGA od M$ ? (Premium/Elite?) Cytuj Odnośnik do komentarza
Thomas_PL 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 (edytowane) B0dz1o: wychodzi na to że jak kupię instrumenty z World Toura to wszystko będzie grać. Nowa gitarka pasowała by do trójki, a stara do World Toura. A z doświadczenia: jak sprawdzają się instrumenty z GH na Rock Bandzie? edit: Przeczytałem sobie recenzję z Extrema i wychodzi że z gier lepszy jest Rock Band, tak samo jak perka, ale gitara to już lepsza z GH. ehhh już lepiej byłoby gdyby był jeden producent Edytowane 4 Kwietnia 2009 przez Kiler8888 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No to straszny masz problem. Wbijasz na allegro - licytujesz perkę do RB, gitarę do WT i gotowe... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 taki mam zamiar, ale nikt nie potwierdził moich gdybań Cytuj Odnośnik do komentarza
diesvindu 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 (edytowane) Panowie, czy orientuje się ktoś może jak jest z awaryjnością Jaspera? Poprawiono może te nieszczęsny RRODy? (czy dużo rzadziej występują) Lepiej brać Arcade czy Premium? (jest jakaś zależność w częstotliwości padania konsoli?) Edytowane 6 Kwietnia 2009 przez diesvindu Cytuj Odnośnik do komentarza
Vhaeraun 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Bierz Premium gry instalujesz na dysku przez NXE i konsola mniej sie grzeje,oszczędzając napęd dvd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Panowie czyli z tego co wyzej piszecie to moge kupic perkusje z Rock Band i grac na niej w GH:WT dobrze zrozumialem?I czy talerze mozna gdzies dokupić? Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
diesvindu 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Jeszcze chciałbym się zapytać o to jak ropoznać, że kupiona przeze mnie wersja konsoli to JASPER? (a nie Falcon) Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez diesvindu Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Na konsoli i/lub na zasilaczu powinno być napisane: 150W Falcony miały 175W Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pawlo_PL Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Ja niedawno kupowałem Premium'a w w technologii Falcon i jestem z niego wpełni zadowolony.Nie mam z nim żadnych problemów, a grzeje się mniej od mojej PS3.Wydaje mi się, że Falcon'a można można przegrzać tylko wtedy, kiedy źle się użytkuje konsolę.Także nie patrz czy to Falcon,czy Jasper, obydwie wersje są już praktycznie bezawaryjne.(dotychczas zauważyłem, że ludzie mają problemy z Falcon'em tylko w Arcade'ach). Jordan23@ Widzę, że masz Double Agent.W pełnej wersji framerate też kuleje, tak jak w demie ? Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez Pawlo_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Fernando 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Rozwin swoja mysl "Wydaje mi się, że Falcon'a można można przegrzać tylko wtedy, kiedy źle się użytkuje konsolę." tzn. co wedlug ciebie jest zlym uzytkowaniem ? Juz za duzo Falconów padło by mozna bylo mowic ze awarie sa tylko i wylacznie wynikiem zlego uzytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Pewnie chodziło mu o dym papierosowy , kurz , wnęki w których znajduje się konsola . Cytuj Odnośnik do komentarza
Fernando 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 To dziwne bo nie pale, konsola miala duzo wolnej przestrzeni a mimo to i tak juz raz mi padła.X360 bez wzgledu na wersje sa strasznie awaryjnymi konsolami, byc moze Jasper to zmieni, ale ja w to srednio wierze. Pewnie za 9-10 miesiecy znowu pojawi sie masa wpisow o awarii najnowszych 360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nawet te konsole w 65nm padaly, ale znacznie mniej niz te egz przez pierwsze 2 lata. Padaja losowo - mialem bete XNE, potem pobralem oficalna wersje przez Live, zaznaczylem 2 dema do pobrania. Konsola sie wylaczyla po skonczniu sciagania, uruchamiam i blad e74. PS3 mowiono ze jest bezawaryjne jednak to nie prawda - masz gwarancje na rok (od drugi rok musisz sie wyklucac), MS daje 3 lata na RROD i 2 na reszte. Obawiasz sie ze znow padnie - kup poprzedniego Xa Cytuj Odnośnik do komentarza
diesvindu 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 A ja chciałbym się zapytać jak to jest z oddawaniem konsol na gwarancję. Moja czwórka znajomych posiada Xboxy360. Dwa przerobione i dwa nieprzerobionie. Dwójce, która ma przerobione konsole padły. Wgrali na nowo oryginalny firmware i wysłałi do M$. I co się okazało? KONSOLE WRÓCIŁY SPRAWNE :o Byłem w szoku jak to usłyszałem. Czy to naprawdę możliwe? o_O To się przecież kupy nie trzyma (za przeproszeniem). Czy to może po prostu tylko dobra wola serwisanta, że taka konsola wróciła sprawna? Jeżeli ktoś wyśle przerobioną konsolę to jest ryzyko, że zapłaci karę za ingerecję w konsolę? (Znajomi twierdzą, że coś takiego nie może się zdarzyć, ale jakoś średnio im w to wierzę akurat). Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 nie tylko mozliwe ale norma Cytuj Odnośnik do komentarza
Fernando 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Jezeli sie zorientuja ze plomby byly zrywane to obciaza cie kosztami wysylki w obie strony, zdaje sie ze pare stówek. Tylko ze jak na razie slyszalem tylko grozby, a nigdy nie spotkalem sie z przypadkiem by ktos rzeczywiscie zaplacil. A nawet jezeli to przeciez mozna nie odebrac w ogole wysylki, po co komu trup konsola za kilkaset złotych... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Co jest (pipi)a, dostałem bana do 2009/04/09, wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 (edytowane) Może ktoś cie z ucha sprzedał. Kumpel dostał bana na 2 tygodnie bo glitchował w H3 ktoś na niego nakablował i dostał. Powinieneś maila dostać z wyjaśnieniami. Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez Slupek88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 No rzeczywiście dostałem mejla, zbanowali mnie na jeden dzień za moje motto: FU/CK. Ja (pipi)e. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Ciekawe czy dostał banika gość który wysłał mi wiadomość H... H... Nie dotknęło mnie to szczególnie, ale wysłałem skargę z czystej złośliwości Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Tam się chyba naprawdę nudzą w tym MS... I jeszcze każą sobie płacić na live'a... LOL. No nic - czekam na bana i maila. Motto: 49% MOTHERFUCKER 51% SON OF A BITCH Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 IMO jeśli nikt Cie nie wkopie Butcher to nie dostaniesz "małego bana". Pewnie jak będzie tłukł Amerykanów to na następny dzień dostaniesz banika:P hehe Mam pytanko: W sierpniu 2008 kupiłem golda na 12miesięcy, kończy się w sierpniu 09, na allegro w promocji kupiłem zdrapke na 1miesiąc, czy moge ją wpisać, TERAZ gdy mam GOLDa ze zdrapki na 12miesięcy? Czy zdrapki ustawiają się tak jakby w kolejce (jedna kończy się, druga się zaczyna) Czy one się zastąpią? Bo nie wiem czy teraz wpisywać czy czekać do końca sierpnia.... Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Czy mozna obejrzec film z napisami? W sensie avi + txt ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi