Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 800,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Dziwny problem: Moja konsola>Zagraj w Call of Duty World at War - nie wyświetla mi się obrazek w tle (wyjmowałem i wkładałem płytę ponownie, to samo). Płyta igła.

Opublikowano

dramat... a poważnie - czasami się nie wyświetla a czasami dopiero po dłuższym czasie czekania. nic nadzwyczajnego.

Opublikowano

Wiem, że czasami z opóźnieniem, ale teraz ogóle się nie wyświetla.Pierdoła,ale wszystko zbudowane jest ze szczegółów. ^_^

Opublikowano

wiem :) to raczej nie wina płyty a dasha. tez czasami mi tego nie wyświetlało ale za którymś odpaleniem w końcu się pojawiało. jakby nie było to detal, na dodatek nieutrudniający grania.

Opublikowano

Proszę o pomoc:

Miałem już x360premium (3 lata temu), Arcade (rok temu) i po przerwie znowu przymierzam się do kupna. Przez ostatni rok wiele się wydarzyło. Z tego co rozumiem mozna teraz wrzucać gierki na dysk twardy tak jak było za czasów pierwszego xboxa. W związku z tym mam 3 pytanka:

1) Czy gierki można zrzucać poprzez lan korzystając z routera?

2) Lepiej kupić wersję premium czy elite?

3) Kierując się datą produkcji konsoli nie kupować konsoli wyprodukowanej przed ....?

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

1. Nie

2. Zalezy ile masz kasy, ile masz zamiar zgrac gier na dysk czy co tam chcesz i o ilu Gb Premiumie mowisz? Na 60 spokojnie wchodzi 8 gier.

3. V 2008

Opublikowano

Siema all

Mam prośbe . Czy moze mi ktoś pomóc przedłuzyc golda xboxlive . ?

Kod kupiłem z allegro wpisuje go wszytko ok dalej musze potwierdzic dane osobowe .

Adres 1

Ulica

Misto

Wojeództwo <<-- tutaj jak wciskam to mi sie pojawiają Stany USA .

Kod Pocztowy

tel.

adres email <<-- mam wpisany adres na ktorym sie zalogowałem . Jak wpisze Jakies Miasto , Stan i Kod Pocztowy to pisze ze adres email jest nie prawidłowy :(

kod juz mam 3 dzien i nie wiem co zrobic /. Prosze o jak najszybszą pomoc .

Opublikowano
1. Nie

2. Zalezy ile masz kasy, ile masz zamiar zgrac gier na dysk czy co tam chcesz i o ilu Gb Premiumie mowisz? Na 60 spokojnie wchodzi 8 gier.

3. V 2008

Dzięki za info. W jaki sposób możemy zrzucać gry na x360 nie zużywając za każdym razem płytki?

Opublikowano

Ad.1 Piraci nie mogą zrzucać na HDD ;)

Ad.1.1 Nie idzie nie zużywać płytki , bo zawsze się troche zużyje (podczas instalacji).

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano

Yo yo juz sobie poradziłem z kodem do xboxa GOLD ale ... wpisałem kod przez kompa na stronie xbox.com . Na stronie mam status Gold a na konsloli mam SILVER ;( . Trzeba jakoś włączyc to jeszcze ? Czy sie samo zaktualizuje .

Posze o odpowiedz :)

Z gory dziekuje

Opublikowano

jedyne co potrzeba to cierpliwość. jest mała obsuwa miedzy działaniem na xbox.com a reakcją w koncie na konsoli.

Opublikowano
Ad.1 Piraci nie mogą zrzucać na HDD ;)

edit: jak zart to zart

oby wszyscy zainteresowani go zrozumieli ze to zart :)

Edytowane przez Juchy

Opublikowano

Dostalem pada z zabudowanym wejsciem na baterie, to jest niewymienny akumulator ktory mozna ladowac tylko chargem i kitem czy da sie to jakos otworzyc i zapodac paluszki?

Opublikowano
Dostalem pada z zabudowanym wejsciem na baterie, to jest niewymienny akumulator ktory mozna ladowac tylko chargem i kitem czy da sie to jakos otworzyc i zapodac paluszki?

zrob zdjecie tego bo pierwszy raz o czyms takim slysze

Opublikowano

czyli zapewne ma po prostu akumulatorek i ktos nie dal mu oryginalnego pojemniczka na baterie

wiec sprawa prosta, musi odzyskac ten pojemniczek na baterie oryginalny, bez tego nic nie zrobi...

Opublikowano

No to, to jest play&charge, bez kabla-ladowarki do tego, nie pograsz ,a baterii zwyklych bez pustego 'pojemniczka' tez nie uzyjesz. Jestes w du.ie krotko mowiac.

Opublikowano

wybrałeś najkosztowniejsza opcje :)

lepiej niech sprawdzi jakiej firmy ma ten akumulatorek to wtedy bedzie mogl dokupic jakis zestaw, akumulatorek+ kabelek (tak by pasowal do tego co teraz ma), zapewne o wiele taniej niz to z linku

Opublikowano

Ja mam kabelek do ładowania P&C z którego już nie korzystam, ale sama wysyłka wyszłaby pewnie więcej niż nówka.