Opublikowano 13 sierpnia 200915 l Moze po prostu masz za malo konsole by napisac pewnie wniski o krzyzaku
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l Ja grałem a raczej próbowałem w Soul Calibura, Virtua Fighter 5 czy choćby Street Fighter 4. NIE DA RADY, zapomnij o padzie od xboxa jeżeli chcesz grać w bijatyki czy np. w pro evolution. Krzyżak jest kompletnie bezużyteczny, niech Tekken lepiej wychodzi z jakimś arcade stickiem. Bo inaczej mija się to z celem żeby wychodził na xboxa. Choć są zielone specjalne pady do xboxa w których podobno krzyżak chodzi jak należy. Sam swego czasu chciałem taki kupić.
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l Ponoc wiekszej roznicy miedzy standardowym a zielonym padem w kwestii d-pada nie ma.
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l Czyli do nowego Tekkena, Calibura itp. się nie nadaje? Grał ktoś? Nadaja sie jesli zamierzasz grac z kumpel na 1 konsoli lub z friednami przez Live w sensie - fun a nie skilowanie, tworzenie megasnych kombosow - do zwyklego grania ten krzyzak starcza, jesli ktos chce czegos wiecej to tylko ARC STICK
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l W zasadzie to nie jest nawet krzyzak, gdyz jest to plastikowe kulko z wyszczegolnionymi kierunkami nalozone na galke. Edytowane 13 sierpnia 200915 l przez Gość
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l To jest największa bolączka Xboxa - wszystkie liczące się bijatyki na tej konsoli są, a pad zbytnio przystosowany do takich gier nie jest. Zawsze uważałem, że idealną konstrukcją byłoby połączenie precyzji wklęsłych gałek analogowych pada Xboxowego z krzyżakiem od Dualshocka, no ale nie można mieć wszystkiego. A Arcade sticki są na tyle drogie i mało dostępne, że nadają się tylko dla wąskiej grupy hardkorowców chcących wymasterować swoje ulubione bijatyki.
Opublikowano 13 sierpnia 200915 l gry z pierwszego xa da się zainstalować na hd ? czy tylko z płyt .?
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Ma ktos z jakis problem z livem? Pytanie moje pojawia sie z tad ze nie moge pobrac aktualizacji caly czas sie wykrzacza na samym poczatku pobierania. Sa teraz jakies problemy?
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l działą wam xbox.com ? bo ja moge się zalogować ale pożniej tylko opcja do przejścia na forum i do edycji profilu nic więcej . WTF znowu jakiś update strony ?
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Znowu ja xd Czy jeżeli chodzi o shootery to gałki pada iksowego są wygodniejsze niż te z dualshocka? Bo mam PS2 ale naprawdę nie gra mi się za fajnie w strzelanki.
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Galki sa znacznie lepsze od tego z PS2 czy nawet 3, ktore sa grzybkami, juz wczesniejszy Xbox mial wklesle galeczki co umozliwialo lepsza kontrole celownika. Dlatego X byl glownie platforma do tpp/fpp https://www.abclinuxu.cz/images/screenshots...y-ps3-46069.jpg http://home.btconnect.com/hgi/xbox2/xbox-3...ireless-pad.jpg
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Hej, właśnie wyskoczył mi rod i to taki nie do obejścia. Konsolę będę wysyłał na gwarancję już trzeci raz, mam pytanie - czy mogę zażądać zwrotu pieniędzy ? Oczywiście na nowego xboxa .
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Nie, mozesz dostac nowego Xboxa od nich co najwyzej. A zwrot kasy jest chyba od 3 razu w gore dopiero, ale pewnie z Xboxem nie dziala.
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Pfff... Kupiłbym sobie elite :\ . Wiecie może chociaż czy dostanę jakiś nowszy model z HDMI i porządnym chłodzeniem ?
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l A kto powiedzial, ze NAPEWNO dostaniesz? Jest szansa, ze dostaniesz nowy, a jaki to juz sie ich pytaj co maja na magazynie.
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Nie dostaje się nowego X360 tylko wymieniają płytę główną, napęd, obudowa pozostają takie same z tego co się orientuje.
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l No zle, ja dostalem nowego dawno, dawno temu. Z tego co wiem, dalej wymeiniaja na nowe jak im sie widzi.
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l szukam jakiegos taniego headseta do X360, taki dla biedakow (pozdro tommo) tylko nie ten od MS - nie chce kupowac tego syfu (2 zepsute leza w szafie...) co polecacie? Edytowane 14 sierpnia 200915 l przez Dark AlexX
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l Nie kierowalem odpowiedzi do ciebie, ogolnie ytam czy dobry, bo bym kupil zamiast tego badziewnego bundlowanego z konsola.
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l szybkie pytanie - czy na neostradzie bądz orange freedom 1 MB można komfortowo grać online ?