Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 800,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Czyli do nowego Tekkena, Calibura itp. się nie nadaje? Grał ktoś?

Opublikowano

Ja grałem a raczej próbowałem w Soul Calibura, Virtua Fighter 5 czy choćby Street Fighter 4. NIE DA RADY, zapomnij o padzie od xboxa jeżeli chcesz grać w bijatyki czy np. w pro evolution. Krzyżak jest kompletnie bezużyteczny, niech Tekken lepiej wychodzi z jakimś arcade stickiem. Bo inaczej mija się to z celem żeby wychodził na xboxa.

Choć są zielone specjalne pady do xboxa w których podobno krzyżak chodzi jak należy. Sam swego czasu chciałem taki kupić.

Opublikowano

Ponoc wiekszej roznicy miedzy standardowym a zielonym padem w kwestii d-pada nie ma.

Opublikowano
Czyli do nowego Tekkena, Calibura itp. się nie nadaje? Grał ktoś?

Nadaja sie jesli zamierzasz grac z kumpel na 1 konsoli lub z friednami przez Live w sensie - fun a nie skilowanie, tworzenie megasnych kombosow - do zwyklego grania ten krzyzak starcza, jesli ktos chce czegos wiecej to tylko ARC STICK

Opublikowano

W zasadzie to nie jest nawet krzyzak, gdyz jest to plastikowe kulko z wyszczegolnionymi kierunkami nalozone na galke.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

To jest największa bolączka Xboxa - wszystkie liczące się bijatyki na tej konsoli są, a pad zbytnio przystosowany do takich gier nie jest. Zawsze uważałem, że idealną konstrukcją byłoby połączenie precyzji wklęsłych gałek analogowych pada Xboxowego z krzyżakiem od Dualshocka, no ale nie można mieć wszystkiego.

A Arcade sticki są na tyle drogie i mało dostępne, że nadają się tylko dla wąskiej grupy hardkorowców chcących wymasterować swoje ulubione bijatyki.

Opublikowano

Ma ktos z jakis problem z livem? Pytanie moje pojawia sie z tad ze nie moge pobrac aktualizacji caly czas sie wykrzacza na samym poczatku pobierania. Sa teraz jakies problemy?

Opublikowano

działą wam xbox.com ? bo ja moge się zalogować ale pożniej tylko opcja do przejścia na forum i do edycji profilu nic więcej . WTF znowu jakiś update strony ?

Opublikowano

Znowu ja xd Czy jeżeli chodzi o shootery to gałki pada iksowego są wygodniejsze niż te z dualshocka? Bo mam PS2 ale naprawdę nie gra mi się za fajnie w strzelanki.

Opublikowano

Hej, właśnie wyskoczył mi rod i to taki nie do obejścia. Konsolę będę wysyłał na gwarancję już trzeci raz, mam pytanie - czy mogę zażądać zwrotu pieniędzy ? Oczywiście na nowego xboxa :D .

Opublikowano

Nie, mozesz dostac nowego Xboxa od nich co najwyzej. A zwrot kasy jest chyba od 3 razu w gore dopiero, ale pewnie z Xboxem nie dziala.

Opublikowano

Pfff... Kupiłbym sobie elite :\ . Wiecie może chociaż czy dostanę jakiś nowszy model z HDMI i porządnym chłodzeniem ?

Opublikowano

A kto powiedzial, ze NAPEWNO dostaniesz? Jest szansa, ze dostaniesz nowy, a jaki to juz sie ich pytaj co maja na magazynie.

Opublikowano

Nie dostaje się nowego X360 tylko wymieniają płytę główną, napęd, obudowa pozostają takie same z tego co się orientuje.

Opublikowano

No zle, ja dostalem nowego dawno, dawno temu. Z tego co wiem, dalej wymeiniaja na nowe jak im sie widzi.

Opublikowano

szukam jakiegos taniego headseta do X360, taki dla biedakow (pozdro tommo)

tylko nie ten od MS - nie chce kupowac tego syfu (2 zepsute leza w szafie...)

co polecacie?

Edytowane przez Dark AlexX

Opublikowano

Ten wireless official jest dobry?

Opublikowano

Nie kierowalem odpowiedzi do ciebie, ogolnie ytam czy dobry, bo bym kupil zamiast tego badziewnego bundlowanego z konsola.