Opublikowano 30 sierpnia 200915 l Mam 200msp - na co warto wydac? Gier Arc nie ma ale moze cos fajnego w Indie Games? Avatary,itp mnie nie intereuja
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l IMO warto zaoszczedzic. Moze sie przydac jak akurat bedzie brakowalo 200msp do jakies fajnej gry w przyszlosci Ale jezeli chodzi o indie games to czytalem wiele pochlebnych opinii o I MAED A GAM3 W1TH Z0MB1ES 1N IT!!!1, tylko 80msp, troche podobna do geometry wars. Jakbyscie znalezli jakies inne fajne indie games to piszcie
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l zdecydowanie lepiej zatrzymać. prosty przykład - mi teraz brakuje 100M$P do 1200, co by móc ewentualnie zakupić jakąś grę.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l witka , czy nadal po założeniu nowego konta nie można dołączyć do xbox live? czy juz to naprawili? a może znacie jakiś sposób żeby to ominąć
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l zdecydowanie lepiej zatrzymać. prosty przykład - mi teraz brakuje 100M$P do 1200, co by móc ewentualnie zakupić jakąś grę. Problemem to ze to nie jest na moim koncie lecz drugim gdzie mam swoje gry Arcade - MSP nie planuje kupowac chyba ze z kims na zrzutke na nowe konto
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Ma ktoś może do oddania konto na EU? Nie da się chwilowo założyć nowego, a potrzebuję lipnego konta europejskiego.
Opublikowano 31 sierpnia 200915 l Witam właśnie za pomocą programu XPort 360 V2.00 robie obraz całego dysku 20GB na swoim laptopie i mam pytanie czy tym samym programem jak zrobie wrzucenie tej calej zawartosc na dysk 120 GB wszystko bedzie dzialac jak nalezy??
Opublikowano 3 września 200915 l Mam pytanko. Pożyczyłem dwie gry COD3 (wersja niemiecka) i Bioschok (wersja ang) i teraz skończyłem je ale chciałbym jeszcze do nich wrócić kiedyś, czy jak kupie inne to będę musiał na nowo Achivy zdobywać czy na tych starych pojadę? szczególnie chodzi mi o COD3 bo mam zamiar wersje angielską kupić.
Opublikowano 4 września 200915 l Z Codem moga byc wydaje mi sie problemy, wiadomo niemcy = cenzura, a czesto takie gry sa wydawane podwojnie tzn wersja GER i PAL ktora sie rozni tez i osiagnieciami jak np. Saints Row czy nawet ocenzurowana z pewnych rzeczy.
Opublikowano 4 września 200915 l Czy w bundle packu z Burnoutem i Trivial Pursuit jest konsola z płytą głowną Jasper?
Opublikowano 5 września 200915 l Przymiezam sie do kupna x360 i mam 2 pytania: czy w grach sa blokady regionlne np z usa? i czy wiadomo kiedy ukaze sie wersja z ukladem w 45nm?
Opublikowano 5 września 200915 l Co do blokad regionalnych to są takowe ale dużo gier jest region free. Co do 2 pytania kto to wie nigdy ms nieinformuje jakie zmiany wprowadza dopiero jak konsole ukarzą się w sklepach można to sprawdzić ewentualnie są przecieki przed zmianami ale o takich nic nikomu niewiadomo aby sie zanosiło na technologie 45nm
Opublikowano 5 września 200915 l Jeżeli chodzi o 45nm to najwcześniej pod koniec 2010, wtedy będzie miał premierę system Natal i może być to dobra okazja do wprowadzenia nowej rewizji sprzętu.
Opublikowano 5 września 200915 l Hehe do 2010 niewytrzymam planuje kupic wersje elite i zauwazylem takowa w kolorze czerwonym i teraz pytanko sa to nowe edycje?? niestety w temacie x360 jestem zielony jak jego logo
Opublikowano 6 września 200915 l Dwie małe rzeczy o których nie każdy musi wiedzieć, a są przydatne w użytkowaniu konsoli: - warto trzymać na dysku choć jedną piosenkę; jej włączenie i zatrzymanie spowoduje natychmiastowe wyciszenie muzyki w grze, co przydaje się gdy podkład zaczyna irytować, albo chcemy np. posłuchać radia podczas grania. To znacznie szybsze wyjście niż grzebanie w menu audio gry. - z zepsutego headseta można odciąć kabel i zostawić sobie sam wtyk do pada; kiedy gramy sami na multi z hamburgerami i nie rozmawiamy w grupie podłączamy go i cieszymy się ciszą, bez używania działającego headseta z kablem i słuchawką. Edytowane 6 września 200915 l przez Wampis
Opublikowano 6 września 200915 l Mam w domu router położony daleko od konsoli. Chciałbym wreszcie podłączyć się do Live'a, ale nie chce kupować antenki do X'a, ani ciągnąć kabla. Czy jest możliwość podpięcia się do laptopa i w jakiś sposób sprawić żeby udzielał połączenia?
Opublikowano 6 września 200915 l Hej, macie pomysł, dlaczego nie mogę dodać ani dostać się do grupy ? Wyskakuje coś w stylu że nie można sie połączyć z grupą xbox live party. Może mam coś z siecią ? Albo coś zapomniałem ustawić w PC/konsoli (przysłali mi nową z gwarancji a PC po formacie)? Internet przez kompa z XP SP2 i najnowszymi aktualizacjami (poza SP3). Edytowane 6 września 200915 l przez garam
Opublikowano 6 września 200915 l Udało mi się podpiąć konsolę. Teraz chciałbym "dołączyć do usługi xbox live", ale wyskakuje mi komunikat (zaraz po hasłach) "logowanie do usługi (...) niedostępne". To chwilowo, czy to jest związane z tym, że trzeba pokombinować z tym zagranicznym kontem? Zalogowałbym się przez stronę xbox.com, ale czy jak tam wpiszę gamertag, to przy podłączeniu konsoli zaliczy mi moje aczivy? Edytowane 6 września 200915 l przez Cold
Opublikowano 6 września 200915 l juz chyba od miesiąca cos takiego jest tez tak mam jak chcialem zalozyc koleze konto...
Opublikowano 6 września 200915 l Zmieniłem ustawienia regionalne na Stany Zjednoczone i przeszło Może tak być, czy później mogę mieć jakieś problemy z polskimi grami, typu nie wyświetlanie polskich, tylko angielskie napisy. Wiem, że w polskim Mass Efect po przestawieniu regionu, nie ma polskich napisów. Edytowane 6 września 200915 l przez Cold
Opublikowano 6 września 200915 l Nawaliłem, bo zamiast zrobić sobie z aktualnego konta profil. To zrobiłem nowe. Później zrobiłem z tego właściwego na inny mail, a tamto usunąłem z dysku, więc już jest ok.