Skocz do zawartości

Xbox 360 - pytania

Featured Replies

Opublikowano

Motto musi być stosunkowo krótkie, ale możesz też oddzielnie wpisać imię, lokalizację i masz potem mnóstwo miejsca na "życiorys" czyli dowolne pierdoły jakie chcesz, żeby ludzie czytali.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 773,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zadowolony. Ciężko mi coś więcej powiedzieć. Na tą chwilę jeszcze ogromnym kalectwem się wykazuję i poza gierkami mam problemy w używaniu xboxa. No ale w końcu to konsola do gier, a te bardzo pozytywn

• Ha czyli obiecali, że wraz z końcem lata czegoś się dowiemy, a teraz mówią, że trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy.. Kpina.

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ja tak się zastanawiam nad ponownym kupnem Xboxa dla 2 serii Halo i Fable hehe. Arcade do tych celów będzie chyba najlepszym wyborem ...

Opublikowano

Kolega który gra na kopiach zapasowych ( nie gra przez internet ) chce sobie ściągnąć patcha do fify10. Jest taka możliwość aby przyszedł do mnie z dyskiem ( mam Live'a , bez przeróbki ) i odpalę oryginalną Fifę na jego dysku. Czy automatycznie zainstaluje się ten patch na jego HDD i gdy wróci do siebie, będzie miał tegoż update'a?

Opublikowano

Lamerskie pytanie ale wolę być pewny niźli stracić 30zł. Jeśli chcę doładować Live'a to po prostu postępuje wedle instrukcji z tej karty na której mam kod? Czy my Polacy musimy to robić jakoś inaczej?

Opublikowano

Tak samo, przynajmniej ja tak robiłem i wszystko jest okej. Możesz to zrobić z poziomu konsoli jak i "xbox.com".

Opublikowano

mam zielone pytanie, planuje podłączyć swojego x`a do live, konsola jest przerobiona a moje pytanie brzmi:

czy jeśli MS zbanuje moje konto-dostaje bana na live i już więcej na nim nie pogram - a co się dzieje w tym wypadku z gwarancją konsoli?? czy jest ona anulowana

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że microsoft nie blokuje kont tylko całe konsole :) więc sporo ryzykujesz. jeśli już ci blokną to mozesz wysłac ją do microsoftu gdzie za "symboliczną" opłatą sciągna ci blokadę razem z przeróbką. nie wiem jak wyglada odblokowywanie konsoli w warunkach domowych bo gram na oryg. i sie nie przejmuje tym.

Edytowane przez marcin111555

Opublikowano

Kolego rozczaruję cię ,gwarancji to ty nie masz od dnia w którym przerobiłeś konsolę .A w bajki sprzedawców nie wierz ze pomimo przeróbki gwara nadal jest.

Jak dostaniesz bana to na konsolę nie na konto i nie licz na to ze MS nawet za opłatą Ci tego bana NIE usunie .

Przykład z życia ,koleś kupił na allegro x360 premium po flashu 1.6 ,konsola padła po 3 miesiącach .Koleś zareklamował konsolę do MS ,po 2 tygodniach konsola wróciła .. nie naprawiona z pisemkiem ze MS walczy z piractwem i przerabianego sprzętu nie naprawia ( streszczając szybko)

To koleś uderz do goscia od którego kupił konsolę ,aby ponownie w grał orgy. klucz napędu ...no i tu kolejny zonk ,bo owego klucza nie dał osię w grać :D.

Więc koleś jedzie na zbanowanej konsolce offline :D :D :D

Opublikowano

mam pytanie, a mianowicie czy gry z pierwszego xboxa działaja na xbox 360, dokładniej chodzi mi o takie gry: Splinter Cell: Chaos Theory, Oddworld: Strange Wrath, LOTR: Third Age, LOTR: Return of The King?

Opublikowano

masz spis na xbox.com.

Opublikowano

Ja coś tam dostałem. Przekierowało mnie na strone xboxa, żeby jakąś ankietę wypełnić.

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Czy dzielenie się grą xbla na różnych konsolach podpada pod jakiś paragraf Microsoftu? Znalazłem jakis artykuł z 2006 w necie, że można pójść z profilem na memorce do kolegi i odpalić swoją grę będąc podłączonym do netu na cudzej konsoli, ale z zastrzezeniem ze regulamin w koncu na pewno zostanie zmieniony i takie praktyki będą zakazane. jest się czego bać? Czy można spoko tak robić?

Opublikowano

Zresztą nie mogą karać za coś, co można by odkryć i wykorzystać przypadkiem: idziesz do znajomego, ściągasz swój profil i logujesz na drugim padzie żeby sobie pograć w coopie, a tu zonk, jego demka arcade stają się fullami. I za to mieliby wyciągać konsekwencje?

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

a skad niby by mieli wiedziec, ze nie ma sie 2 konsol lub wiecej i sobie dyski przekladasz, nie popadajcie juz w paranoje...

Edytowane przez Juchy

Opublikowano

Kiedyś słyszałem że przekładając dysk z konsoli na którym jest zainstalowany NXE nie będzie działał na drugiej konsoli na którym jest zainstalowany NXE? Pytam ponieważ chciałbym kupić nową konsolę i nie wiem czy dysk z mojego poprzedniego X-a będzie z nim współpracował.

Opublikowano

dysk zawsze dziala na dowolnej konsoli niezaleznie co ma, a czego nie ma, wiec bzdur sie nasluchales

Opublikowano

Jak sprawdzić wersje iextreme ?Wystarczy podpiąć napęd pod pc i co ?