BartIrlandia 2 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Czy tylko ja sie jaram Sky Playerem? Bo cos tak cicho . Mi narazie brak slow zeby ogarnac ogrom tej uslugi i chyba wykupie jakis pakiecik . Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ile kosztuje xbox 360 elite z forzą 3 w saturnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 www.saturnpolska.pl baran... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Czy tylko ja sie jaram Sky Playerem? Bo cos tak cicho . Mi narazie brak slow zeby ogarnac ogrom tej uslugi i chyba wykupie jakis pakiecik . Chodzi o SkySports? Jeśli tak, to jest to normalnie wszystko dostępne u nas? Ile kosztują pakiety? Są jakieś podziały lig piłkarskich do wykupienia? Moar info!!111one Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin111555 0 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) Ja bym się nie jarał tak, ceny zaporowe jak na polskie realia, brak obsługi HD i przewijania/nagrywania na żywo dostępne pakiety: KLIK (entertainment pack będzie traktowany osobno i każdy będzie musiał go wykupić żeby mieć inne pakiety, goldy jak wykupią na 3 mies. to płacą tylko za 2) ceny: KLIK - bez komentarza, ceny mówią same za siebie Wg mnie jeśli chcesz oglądać NBA i największe ligi piłkarskie to kup już Cyfre+ która też jest droga jak cholera ale 2x tańsza od Sky a oferta lepsza. Mi się nie uśmiecha płacić 200 zł miesięcznie za sport... Co innego gdybym zarabiał 2000 funciaków. EDIT: Multiroom - 5 funciaków miesięcznie dla kogoś bez abona sky player. Edytowane 29 Października 2009 przez marcin111555 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 ja je,bie zawiesili mi konto na livie, dostalem maila: Bio Nałóg nie usprawiedliwia - nałóg zobowiazuje! They killed my entire family murdered and tortured raped and pillaged. I was only five and I was the only survivor witness . And had their parents bleed to death on the floor Wkleilem tekst piosenki rapowej i to bylo jakis tydzien temu, juz dawno to bio zmienilem a tu dzis blokada Jak zalogowalem sie na xbox com i zobaczylem Your account has been suspended from Xbox LIVE. myslalem, ze zejde na zawal Ile czasu taki ban trwa? Cytuj Odnośnik do komentarza
bountyhunter 78 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się na konsoli, powinno wyskoczyć okienko z napisem do kiedy jesteś zawieszony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 http://forums.xbox.com/27568951/ShowPost.aspx Ale trudno powiedzieć na ile dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się na konsoli, powinno wyskoczyć okienko z napisem do kiedy jesteś zawieszony. 30.10, za kilka h bedzie ok, a juz myslalem, ze ban permanentny Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Jeżeli grałem na swoim koncie na przerobionej konsoli w pirackie gry i kupiłbym nową konsolę i wrócił do oryginałów to i tak jestem narażony na bana? Czy to zależy od konsoli? Bo po paru miesiącach mam już dosyć srania w gacie po każdym newsie w necie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Konsole sa banowane, nie konta Konta banowali na pierwszym Xie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 (edytowane) na pierwszym Xie konsole tez banowali i to od reki przy dowolnej probie polaczenia konsoli z nielegalnym biosem do XBL, pod koniec zycia konsoli hackerzy znalezli myk z napedem, ktory wlasnei wykorzystali pozniej w napedzie od X0, czyli odpalenie kopii przez hackowanie napedu Edytowane 31 Października 2009 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 gdzie na bezprzewodowym micu jest nr seryjny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 koło gąbeczki, pewnie ten 6 cyfrowy koło wejścia od ładowarki Cytuj Odnośnik do komentarza
Kanu_napier 0 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 witam, mam okazje kupic wiekszy dysk (60gb) i wszystko fajnie tylko co z moim gamertagiem? niebedzie problemow z przeniesieniem na drugi dysk? ew. jak to wykonac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Najprosciej to jakbys zalatwil sobie memorke i zgral co chcesz. Druga opcja odzyskac, profil przez Live'a na konsoli. Albo sprobowac skombinowac kabel do przesylu danych, co to go MS dodawal do 120Gb. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 (edytowane) Muzyke na dysk Xa mozna wgrac tylko przez CDAudio czy przez kabel tez? RW zwalone sa juz (z reszta kto uzywa plyt RW przy pendrajwach ) a chcialbym kilka sobie wgrac plytek - jak nie to bede odtwarzal z pena Edytowane 9 Listopada 2009 przez Scorp1on Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Mam kilka pytań, laikowatych -odnosnie wersji aracade - nowe wersje mają bodajze wbudowaną pamięć 256 mb (czego w poprzednich wersjach nie bylo?), więc nie trzeba kupować memorki. Na ile saveów starczy taka pamięć? -slyszalem że niektóre gry wymagają zainstalowaniem czegoś na dysku, czy wszystkie gry pódją na arcade? Zamierzam kupic konsole głównie dla nadchodzącej Mafii 2 i zastanawiam się czy wziąść ELITE ( w pakiecie z Lego batman i pure 1099zl), lecz nie wiem po co tak naprawde jest ten dysk oprocz tego ze mozna sobie jakies tam demka pobrac czy zgrac gre na dysk w celu szybszego wgrywania się. -ponoc wersje konsoli wersje z 2009 roku już mają lepsze chłodzenie:) / zamierzam przerobic konsole, wiem, przerobka tych nowych to koszt 3ch stowek, ale skoro ma mieć dłuższą żywotnosc to wolałbym tyle dołożyć do tej przeróbki, to jak, faktycznie te nowe wersje są mniej awaryjne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Że niby przeróbka 300zł? O_o WTF?! Przerobiłem w tym roku, parę miesięcy temu i 50zł dałem. I co, że niby przeróbka ma ci żywotność przedłużyć? W jaki sposób? ;o Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 (edytowane) tak czytalem na innym forum ze trzeba wymienic dvd room i to moze nawet tyle kosztowac od kiedy sa te napedy liteon, chyba ze to glupoty jakies bo tez nie wierze "przeróbka ma ci żywotność przedłużyć?" Zle zrozumiales. Nie ze przerobka ma wydluzyc zywotnosc, chodzi o to ze przerobka starego podobno bardziej wadliwego xboxa kosztuje taniej niz xboxow wyprodukowanych po bodajze kwietniu 2008 z tym napedem liteon, gdzie przerobka kosztuje niby az tak drogo, ale nowszy xbox bedzie dluzej żył bo coś tam z chłodzeniem poprawili.. hm? Edytowane 9 Listopada 2009 przez Nitrom Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 (edytowane) Gdybym wyczyścił cache konsoli, to potem gry prosiłyby o aktualizacje systemu, czy nie? Oczywiście nie podłączałbym do Live. Czy bez podłączenia do Live, też jakoś chcą aktualizacji? Edytowane 9 Listopada 2009 przez Bojan_Zaw Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Nie za bardzo rozumiem, gry maja juz w sobie aktualizacje dla tych co nie maja internetu w domu czy gdzies indziej. Jesli masz ostatnia wersje to o nic nie bedzie cie prosilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Czyli żadnych problemów nie będę miał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Banik? No raczej nie, nim pojawia sie gry z aktualizacja najnowsza minie troche czasu, zawsze mozna pobrac ja z xbox.com lub z sieci bo ktos sobie ja z dysku skopiuje. Jesli byles na bierzaca z aktualizacjami narazie nic ci sie nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 tak czytalem na innym forum ze trzeba wymienic dvd room i to moze nawet tyle kosztowac od kiedy sa te napedy liteon, chyba ze to glupoty jakies bo tez nie wierze bzdury a najprawdopodobniej to Ty w gole nie patrzysz na daty pisania odpowiednich wiadomosci i to co bylo np. 1,5 roku temu uznajesz ze jest nadal, a to wszystko wiadomosci nieaktualne od dawna.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi