Opublikowano 8 lipca 201014 l Mam taki dziwny problem. Gdy chce sluchac muzyki na xboxie, probowalem juz na mp4 i z pendrive'a, to jak wybiore losowe odtwarzanie to losują mi sie piosenki tylko od A do D. Tak jakby czytało tylko tam zalozmy 100 pierwszych piosenek a dalej juz nie chwyta. Z tego co zuwazylem jak wybiore najpeirw piosenke na "S"(zalozmy) i co dopiero wtedy odpale losowosc to bedzie sie losowalo mniej wiecej od S do Z. I tak to u mnie dziala, nie jest to za fajne : / Mial ktos taki problem? Wiem ze jakbym z kompa odtwarzal dzieki windows media player to wszystko byloby dobrze, ale nie mam konsoli podlaczonej do sieci wiec jest to chyba niemożliwe
Opublikowano 8 lipca 201014 l Witam. Żeby był Jasper to kiedy powinien być najwcześniej wyprodukowany?? We wrześniu?? A czy do teraz były produkowane już same Jaspery??
Opublikowano 10 lipca 201014 l Pytań o kabelki chyba nigdy za wiele, takteż: Udało mi się namówić lubą na kupno Xboxa (promocja w Media przelała czarę) no chciałbym ją podłączyć do monitora i głośników 2.1 i tu jest moje pytanie: - czy da się zrobić tak jak w przypadku PS3, czyli najprościej mówiąc- obraz idzie po kablu HDMI-DVI a dźwięk z kabla AV czinczami- to jest podłączam do głośników dwie z trzech kolorowych końcówek... Będzie git, czy dla Billa Gatesa byłoby to zbyt proste i jest jakoś inaczej??
Opublikowano 10 lipca 201014 l Witajcie ludziska! czy ktoś mi powie ile to kosztuje?? http://www.mediamark...cell-conviction Nie wiem, gdyż na stronach MM nie podają cen :confused:<_< Edytowane 10 lipca 201014 l przez arek_51
Opublikowano 10 lipca 201014 l Najprościej będzie tam zadzwonić i się zapytać, wszak każdy market może mieć inne ceny
Opublikowano 12 lipca 201014 l Pytań o kabelki chyba nigdy za wiele, takteż: Udało mi się namówić lubą na kupno Xboxa (promocja w Media przelała czarę) no chciałbym ją podłączyć do monitora i głośników 2.1 i tu jest moje pytanie: - czy da się zrobić tak jak w przypadku PS3, czyli najprościej mówiąc- obraz idzie po kablu HDMI-DVI a dźwięk z kabla AV czinczami- to jest podłączam do głośników dwie z trzech kolorowych końcówek... Będzie git, czy dla Billa Gatesa byłoby to zbyt proste i jest jakoś inaczej?? Będzie git tylko jest jedno ale ; HDMI i AV równocześnie nie podłączysz , bo jest zwyczajnie za mało miejsca i kolidują , więc możesz: 1) rozbroić obudowe kabla AV ; 2) zaopatrzyć się w takie cuś http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/783/783848/xbox-360-elite-opening-20070426005624307-000.jpg (dostępne w Elite-ach) . Powodzenia. Edytowane 12 lipca 201014 l przez TheBesTia
Opublikowano 13 lipca 201014 l Dzieki- obejrzałem tutoriala na youtube i rozmkontowanie obudowy kabla nie okazało się tak dużym wyzwaniem jak się spodziewałem
Opublikowano 13 lipca 201014 l Podobno nowy X360s w sklepach już od piątku. Skoro tak, to pewnie gdzieś już dowieźli. Widział ktoś gdzieś to cudo już wystawione na sprzedaż ? W MM słyszałem o cenie 1049, starszych Elite 120 GB zaczyna brakować...
Opublikowano 13 lipca 201014 l W Szczecinie w MM to wszytko wykupione jak ostatnio bylem, zostaly tylko jakies ELITE pojedyncze w zaporowych cenach. Tak jak przewidywalem, dotychczasowe konsole przerabialne sa wiec je od reki wykupili z racji ze nowe nieprzerabiane i w naszych warunkach wiadome jest co to oznacza dla popytu danej wersji... Jesli premiera jest wyznaczona na 16 lipca i CI co je dostali sa zwiazani umowa to nie wystawia konsoli wczesniej, to to samo co z grami... jesli ma byc 16 to bedzie tego dnia dostepna dopiero... Edytowane 13 lipca 201014 l przez Juchy
Opublikowano 13 lipca 201014 l Czy mozna i ewentualnie jak zmienic adres email zwiazany z gamertagiem ? Edytowane 13 lipca 201014 l przez michael89
Opublikowano 13 lipca 201014 l Czy jeśli kupię Xboxa w Anglii to czy będę miał gwarancję 3 letnią na RROD(u Microsoftu) itp., skoro w sklepie mówią, że gwarancja wynosi rok??
Opublikowano 13 lipca 201014 l na 3rod jest gwarancja MS nie sklepu i to jest niezależne gdzie kupisz... w JASPERZE to szybciej Ci laser w napędzie wysiądzie niz zobaczysz 3rod itp. Edytowane 13 lipca 201014 l przez Juchy
Opublikowano 14 lipca 201014 l 1. Czy dema po jakiś czasie od premiery na XBOX Live Marketplace są usuwane czy cały czas dostępne i możliwe do ściągniecia na swojego Xboxa? 2. Czy przez usluge Live można grać w starsze gry z 360tki (np. PES 6 albo Fifa w stylu 2007) czy ich "serwery" są po jakimś czasie zamykane jak to ma nieraz miejsce przy grach na PC?
Opublikowano 14 lipca 201014 l 1. Niektóre są usuwane, a niektóre cięgle tam siedzą. Akurat chciałem ostatnio ponownie ściągnąć demo PESa 2010 i nie było w Marketplace, ale po wejściu w historie ściąganych plików ściągnąłem to demo bez problemu. 2. Mozna grać nadal, tylko problem w tym, że nie ma z kim grać
Opublikowano 14 lipca 201014 l Kurczę trochę mnie przejąłeś mnie tym usuwaniem niektórych dem z MarketPlace bo mam chrapkę na xboxa i kilka gierek - niekoniecznie najnowszych - np. FNR4 albo UFC 2009 i bez ema to słabo
Opublikowano 14 lipca 201014 l Raczej mało dem jest usuwanych, a co do samych dem, to jest ich cała masa i jest w czym przebierać
Opublikowano 16 lipca 201014 l Ostatecznie możesz demka kupić na allegro (według mnie to nie opłacalne).
Opublikowano 18 lipca 201014 l Ludziska proszę o szybką odpowiedź. Czy można sprawdzić kiedy ostatnio grało się w daną grę??
Opublikowano 19 lipca 201014 l Odesłali mi klocka z gwarancji, skąd mogę wiedzieć co wymienili/naprawili?
Opublikowano 19 lipca 201014 l Powinno być wszystko rozpisane na kartce, którą otrzymałeś razem z konsolą.